fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop, een merk waar je in beautyland niet omheen kunt. Ik heb er al zoveel verhalen vol lof over gehoord en gelezen dat ik heel graag zelf wat producten wilde proberen. Lisanne van instagramaccount fotobeautys verkocht twee items en ik besloot ze te kopen. Waarom? Omdat ik super benieuwd was naar de kwaliteit en omdat het hele mooie herfstkleuren waren. In dit artikel review ik de Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse. Benieuwd hoe deze oogschaduw mij bevalt? Lees dan zeker verder!

Colourpop Super Shock Eyeshadow in MuseColourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop is een Amerikaans bedrijf dat in 2014 is opgericht door Seed Beauty. Het merk wordt gemaakt in Los Angeles en is alleen te bestellen via hun website. De producten zijn vriendelijk voor de portemonnee en worden niet getest op dieren. In slechts één pand komen de bestellingen binnen, worden de producten gemaakt, verpakt en klaargemaakt voor verzending.

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

De Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse komt binnen in een witte verpakking met paarse binnenkant. In dit witte doosje zit een gat waardoor je de oogschaduw zelf gelijk goed ziet. Op de zijkanten vind je een mintgroen vlak waarin met witte letters staat: ‘Keep the magic in glose jar tightly after  use’ en op de andere zijkant ‘Made with love in the U.S.A.’

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop Super Shock Eyeshadow in MuseColourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

De oogschaduw zelf zit in een witte, plastic verpakking en is te openen met een draaidop. Op de bovenkant staat ‘Colourpop’ in een soort metallic regenboogachtige letters en op de onderkant vind je een sticker met de productinformatie en productnaam. De oogschaduw zelf bevat een mooi reliëf (die wel erg snel verdwijnt!). Leuk trouwens ook dat Colourpop bij iedere bestelling een schattig kaartje toevoegt!

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop over de Super Shock Eyeshadow: This long-wearing crème powder formula has an elastic-like texture that is totally party proof. Avoid the fall out from traditional powder shadows and say goodbye to raccoon eyes! This feather soft formula glides on and feels freakin’ amazing. Super Shock Shadows come in a ton of kick ass shades in multiple fabulous finishes.

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Op deze foto’s zie je de oogschaduw nog even extra duidelijk. De foto links is gemaakt zonder flits en de foto rechts is gemaakt met flits.

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Swatches

Dit is de swatch van de Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse op mijn arm. Wat een pigment zeg! Ik was serieus echt heel erg verbaasd. Ten eerste is de oogschaduw echt super creamy en alles behalve poederig. Daarnaast komt er ook echt mega veel kleur vanaf! Wauw!

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Hier heb ik een ‘oogswatch’ gemaakt van de Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse. Ik heb de kleur aangebracht op mijn oogleden en op de onderste wimperrand. De kleur laat zich echt ontzettend makkelijk aanbrengen en door de creamy finish heb je alles behalve last van fall-out. Daarnaast is de kleur ook ontzettend goed op te bouwen. Ik heb hem met een oogschaduwkwastje aangebracht maar volgens Colourpop kun je de oogschaduw het beste aanbrengen met je vingertoppen voor een ultieme dekking. Lees hieronder de tips van Colourpop.

Tips van Colourpop: For maximum coverage use the fingertip to tap shadow on the eyelid. A flat, fine tip synthetic brush is perfect for detailed application close to the lash line. Using a fluffy brush that has good movement, dip the tip of the brush into the shadow and apply with a “windshield wiper” movement throughout the crease of the eye. This will make your shadow appear soft and diffused like a total pro! When finished, close that sucker up tight! Don’t leave the jar opened for long periods of time, you may lose some of the magic that makes the Super Shock Shadow so amazing.

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse

Conclusie

Ik ben bang dat ik wel heel enthousiast ben.. Wauw! Ik ben echt enorm tevreden over deze oogschaduw. Sowieso ben ik fan van de kleur want naar mijn mening is Muse de perfecte herfstkleur. Daarnaast vind ik de creamy finish echt super fijn werken en vind ik het top dat de kleur zo mooi op te bouwen is. Het enige nadeel is dat Colourpop niet super makkelijk te verkrijgen is. Ik heb deze Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse gekocht van Lisanne maar via de webshop zelf is toch wel een dingetje. Lisanne had in de verpakking een stukje schuim gedaan waardoor de oogschaduw weinig kans had om te breken maar helaas zie ik bij heel veel bloggers kapotte oogschaduws voorbij komen. Dat wil je natuurlijk niet! Om deze redenen vind ik het persoonlijk fijner om ze over te kopen van een blogger in plaats van zelf een bestelling te plaatsen bij Colourpop.. maar dat is persoonlijk en doet natuurlijk niets af aan de fantastische kwaliteit van deze oogschaduw.

De Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse kost $5,- en is te koop via de webshop van Colourpop.

Heb jij producten van Colourpop in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 17 november 2016 / 15:27

  Dit soort kleuren vind ik zo ontzettend mooi. Echt ook een mooie glans die erin zit! Ik ben echt zo enorm benieuwd naar de Colourpop oogschaduws!

 2. 14 november 2016 / 17:34

  Wauw enorm mooie kleur, echt super voor de herfst en winter. Heel gaaf!

 3. 14 november 2016 / 15:34

  Ik zie deze zo vaak voorbij komen de laatste tijd! Prachtig hoor! Ik dacht alleen dat ze echt veel duurder waren, haha. Dit valt me mee.

 4. 14 november 2016 / 14:50

  Heel erg mooi kleurtje is t! Vind ik mooi bij de herfst passen 🙂

 5. 14 november 2016 / 14:33

  ohjee ik heb helemaal niks van colourpop, wat erg! Ik ga gauw een kijkje nemen op de webshop! Deze oogschaduw ziet er goed uit!

 6. 14 november 2016 / 14:22

  Wat een gave kleur is dit en het pigment is super. Ik heb nog helemaal niks van ColourPop

 7. 14 november 2016 / 12:24

  Ah jeetje wat een prachtige kleur. Volgens mij komen de mono oogschaduwtjes weer helemaal terug.
  Ik vind het niet gek dat je enthousiast bent!

 8. 14 november 2016 / 11:58

  Ohh wat een mooie spullen hebben ze toch! Ik ben er steeds nieuwsgieriger naar! 🙂

 9. 14 november 2016 / 11:18

  Colourpop lijkt me een fantastisch merk!

 10. 14 november 2016 / 10:16

  Wauw, wat een pigment!!!

 11. 14 november 2016 / 09:43

  Ja vind de kleur echt heel mooi! Pretty!
  Liefs,
  Evelien

 12. 14 november 2016 / 09:42

  Wat een prachtige kleur! Hij lijkt wel een beetje rose/koper. Heel mooi! En die laatste foto vind ik ook echt heel tof bedacht!

 13. 14 november 2016 / 08:32

  Wauw wat een mooie kleur! Hij staat je ook super goed! Ik heb zelf ook al een hele Colorpop wishlist, binnenkort maar eens die bestelling plaatsen haha.

 14. 14 november 2016 / 07:26

  Awhh need it! Wat een mooie kleur en kwaliteit! Perfect! X

 15. 14 november 2016 / 07:21

  Ik heb nog steeds niets in huis van Colourpop maar elke keer als ik weer een blog lees met producten wil ik toch wel iets bestellen eigenlijk 😉 deze kleur vind ik ook prachtig, inderdaad mooi voor de herfst.