fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Mascara’s, ik heb er al zoveel getest. Maar nog nooit eentje van La Roche-Posay. Ik vond het dan ook echt super leuk dat ik de La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara ontving. Stiekem was ik super nieuwsgierig en kon ik eigenlijk niet wachten met het testen van deze mascara. Benieuwd hoe ik erover denk? Lees dan gezellig met me mee!

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions MascaraLa Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Eerst even wat meer achtergrondinformatie over La Roche-Posay zelf. Het Laboratoire La Roche-Posay werkt al ruim 40 jaar samen met dermatologen en creëerde al die tijd make-up producten die staan voor schoonheid, bescherming en tolerantie, getest door uitgebreide klinische tests. La Roche-Posay noemt zicht een ‘eco-citizen’ merk die zich toewijdt aan de gevoelige huid, het milieu en dermocosmetica.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Het merk richt zich vooral op de verzorging en op vrouwen met een gevoelige huid. De La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara is dan ook niet zomaar een mascara. Hij is ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van een gevoelige huid rondom de ogen. Nu heb ik hier zelf helemaal geen last van dus ik kan de mascara hier helaas niet op testen. Maar, daarnaast belooft deze mascara ook maximale lengte en volume en daar ga ik deze mascara natuurlijk wel op testen!

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara
De mascara zit in een kartonnen verpakking met overwegend wit, zwart en en blauwig/grijs. Op de voorkant vind je productinformatie en op de achterkant staat de ingrediëntenlijst. De mascara zelf is zwart met een witte tekst. Een klassieke verpakking die ik ook wel bij het merk vind passen  maar naar mijn mening is deze verpakking wel echt heel saai en niet echt uitnodigend.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Over de borstel: Een nieuw ontworpen, soepel en uiterst precies borsteltje maakt de innoverende formule van RESPECTISSIME compleet. Dit borsteltje heeft een diameter van 6,6 mm en is voorzien van meer dan 500 afgeronde haartjes, die speciaal zijn ontwikkeld om de oogleden optimaal comfort te bieden en die telkens wanneer je ze in de huls dipt, een nauwkeurige hoeveelheid mascara opnemen. 

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Swatchen

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder macara. Op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Op de twee onderste foto’s draag ik twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara
Hier zie je een fullface foto waar ik de La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara draag. Ik draag hier 2 laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Conclusie

Ik vind het jammer dat ik deze mascara niet kan testen op de gevoeligheid van de ogen. Juist omdat hij hier speciaal op is ontwikkeld. Gelukkig heb ik de mascara wel op de andere vlakken kunnen testen en ik moet zeggen dat ik daar echt over te spreken ben. De borstel werkt heel erg fijn voor zowel de bovenste als de onderste wimpers. Je komt makkelijk bij ieder haartje en hij spreidt de wimpers mooi. De mascara is gitzwart en geeft een goed volume. Hij blijft heel de dag op z’n plek zonder dat hij afbrokkelt of volume verliest. Ik ben er erg tevreden over!

De La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara bevat 7,4 ml., kost €21,65 en is te koop bij de apotheek en verschillende webshops.

Heb jij iets van La Roche-Posay in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 16:25

  Wauw ik ben echt zo erg onder de indruk. Ik had echt een heel subtiel effect verwacht maar WAUW!

 2. 23 januari 2017 / 20:27

  Mooi resultaat en effect zeg!

 3. 23 januari 2017 / 18:24

  Ik heb hem ook en vind hem inderdaad ook fijn! super goed effect en maakt echt verschil in volume, Bij mij zie je ook echt super goed verschil met en zonder 🙂

 4. 23 januari 2017 / 16:26

  WOw wat een mooi effect !

 5. 23 januari 2017 / 14:50

  wauw hij heeft een prachtig effect zeg! deze ga ik sowieso onthouden.

 6. 23 januari 2017 / 08:25

  Wauw, je krijgt prachtige volle wimpers van deze mascara, heel pretty. Ik heb zelf vooral in de winter last van een gevoelige ooghuid, dus ik ben wel erg nieuwsgierig naar dit exemplaar geworden. Ga hem absoluut onthouden!

 7. 23 januari 2017 / 07:49

  Die wimpers van jou zijn gewoon jaloersmakend.. Zo mooi. Klinkt als een fijne mascara. Ik vind dit een fijn merk, heb er ook wel wat spulletjes van.

 8. 23 januari 2017 / 07:37

  Vind het een prachtig resultaat geven!