fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Etos Friends Xmas Event

Etos Friends Xmas Event

Een maand geleden kreeg ik via de mail een uitnodiging voor een Etos Friends Xmas Event. Hoe leuk is dat? Het event was afgelopen maandag, 19 december, en natuurlijk ben ik hier naartoe geweest. Benieuwd hoe het Event was? Lees dan gezellig mee!

Etos Friends Xmas Event

Ik ben nu sinds ongeveer een half jaar ‘Etos Friend’ en dat werd destijds gestart met de Etos Friends Kick Off Meeting. Speciaal voor de kerst heeft Etos het Etos Friends Xmas Event georganiseerd en dit vond afgelopen maandag, 19 december, plaats. Samen met Femke van LaFemmeFem ben ik naar het hoofdkantoor van Etos in Zaandam gereden om het event te bezoeken.

Etos Friends Xmas Event
Etos over dit ‘exclusieve’ event: Het belooft een gezellige, winterse middag te worden met een toffe fotoshoot (mits je dat wilt, niets is verplicht), Christmas shopping (shop GRATIS je kerstcadeaus bij elkaar op onze mini kerstmarkt en laat ze inpakken aan de ‘Xmas Wrapping Table’) en heel veel lekkere bites en cocktails!

Etos Friends Xmas Event

Zaandam is voor ons absoluut niet bij de deur. Bij de vorige meeting deed ik er ongeveer één uur en een kwartier over. Het Etos Friends Xmas Event begon om 16:00 uur dus we besloten rond 14:15 uur weg te rijden zodat we sowieso op tijd zouden zijn. Helaas stonden we meteen in de file en liet de TomTom ons lichtelijk in de steek waardoor we uiteindelijk een half uurtje te laat arriveerde.

Etos Friends Xmas Event
Het event begon met een presentatie over de nieuwe producten en die hadden we helaas gemist. Gelukkig werden we bij binnenkomst wel bijgepraat door de lieve meiden die het event organiseerde. We kregen allerlei hapjes en een heerlijke cocktail. Op een aantal statafels lagen groepjes producten bij elkaar om uit te proberen en te testen. De meeste producten kende ik al wel maar er zaten ook zeker een aantal verrassende, nieuwe producten tussen.

Etos Friends Xmas Event

Naast alle leuke hapjes, drankjes en producten hadden ze ook een hoekje gecreëerd waar foto’s werden gemaakt door een professionele fotograaf. Helemaal in de kerstsferen met alles erop en eraan. Hoe leuk? Hier moesten we natuurlijk wel even op de foto!

Etos Friends Xmas Event
Bij kerst horen cadeautjes en zo dacht Etos er ook over. Ze hadden namelijk een wand vol cadeautjes gemaakt met allerlei producten en iedereen mocht hier drie cadeaus uitkiezen. Er was zelfs een ‘Christmas Wrapping Table’, hoe schattig? Ik koos voor een jurkje van Supertrash, de Radiance CC Cream in Light en een cadeaupakket van de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger collectie. Daarna was het tijd om weer naar huis te gaan. Gelukkig konden we in één keer doorrijden, zonder vertragingen!

Ik vond het leuk om weer bij een event van Etos aanwezig te zijn. De meiden op het hoofdkantoor zijn echt super lief en het kerstsfeertje maakte het extra feestelijk. De hapjes, cocktails en fotograaf waren echt absoluut een leuke aanvulling en de cadeautjes maakte het kerstplaatje toch wel compleet.

Gebruik jij veel producten van Etos? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

6 Reacties

 1. 22 december 2016 / 13:49

  Wat een mooie foto’s zeg. Het ziet er heel feestelijk en gezellig uit! 🙂

 2. 22 december 2016 / 10:34

  Super leuk verslag en mooie foto’s. Ik was er ook maar heb je helemaal niet gezien. Ik ben inmiddels ook helemaal verkocht aan de vernieuwde producten van Etos.

 3. 21 december 2016 / 20:47

  Wat zag het er gezellig uit! Helemaal in Kerstsfeer! Je hebt ook hele leuke cadeautjes uitgekozen ?

 4. 21 december 2016 / 19:17

  Ziet er super leuk en gezellig uit!

 5. 21 december 2016 / 18:05

  ziet er allemaal leuk & gezellig uit! wat fijn dat je cadeaus mocht uit zoeken. helemaal in de kerst sfeer!

 6. 21 december 2016 / 15:05

  Het ziet er erg leuk uit!