fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Christmas TAG


It’s (almost) the most wonderful time of the year! Ik houd van kerst en heb dus echt mega veel zin in aankomend weekend. Natuurlijk kon ik niet anders dan vandaag een super leuk artikel te plaatsen met een kerstthema. Ik koos ervoor om de Christmas Tag in te vullen. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden op de vragen uit de Christmas TAG? Lees dan gezellig mee!

Christmas TAG

Wat is je favoriete kerstliedje? 

You better watch out, You better not cry, You better not pout, I’m telling you why… Santa Claus is comin’ to town!! Aaaah, ik vind dit zo’n super leuk liedje. Echt een liedje waar je super blij en vrolijk van wordt. Ja, absoluut mijn favoriete kerstliedje.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Dit vond ik best een lastige.. Er zijn zo ongelofelijk veel kerstfilms. Vorig jaar heb ik de films van ‘Niko en de vliegende brigade’ gezien en die vond ik echt super leuk om te zien. Ze staan op Netflix!

Wat staat er bovenaan jouw kerstverlanglijstje?

Een hele fijne, heerlijke, gezellige en warme kerst. Dat is eigenlijk alles wat er op mijn kerstverlanglijstje staat. Het gaat me totaal niet om de cadeaus. Ik vind het juist fantastisch om met de familie bij elkaar te zijn en lekker te eten en gewoon ‘samen zijn’. Daar is kerst tenslotte voor toch?

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Met kerst mag je best uitpakken met je make-up look als je het mij vraagt. Dit jaar ga ik denk ik voor een mooie smokey eye met rode lippen en natuurlijk een prachtige highlighter! En dan net iets heftiger dan dat ik het ‘normaal’ zou doen, het is tenslotte niet voor niets kerst toch?

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Overdag loop ik het liefst rond in een joggingpak. Ik vind het echt heerlijk om met kerst overdag vooral niet teveel te doen. Lekker een beetje relaxen en chillen, haha. Tijdens een kerstdiner draag ik het liefst een mooi, stijlvol zwart jurkje met een chique clutch en pumps. Perfect voor een kerstdiner als je het mij vraagt.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn ideale kerst is vooral met veel eten en familie, haha! Eigenlijk beschrijf ik ‘mijn ideale kerst’ al bij de vraag hieronder. Hoe ik dit jaar kerst vier vind ik gewoon helemaal top!

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Dit jaar vier ik weer 3 volle dagen kerst, love it! Op kerstavond vieren we kerst ‘bij mij thuis’. Mijn vriend en ik vieren dan samen kerst met mijn ouders, broer en schoonzus en dat zal zijn in de vorm van lekker veel eten en wellicht daarna gezellig spelletjes doen. Op eerste kerstdag vieren we kerst bij ‘mijn vriend thuis’. Ja, weer heerlijk veel eten met de familie bij elkaar. Op tweede kerstdag ga ik samen met mijn vriend uiteten. Oh, en natuurlijk zal er tussendoor lekker geklust worden in ons huis!

Heb je een echte kerstboom of een neppe? 

Dit is echt een hele makkelijke vraag. Naar mijn mening moet een kerstboom namelijk absoluut echt zijn. Juist die heerlijke geur van een dennenboom in huis maakt het extra feestelijk en echt kerst.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Phoeee!! Lastig.. Ik vind namelijk zoveel kleurencombinaties echt heel erg mooi in een boom. Op dit moment vind ik crème-kleurige ballen heel erg mooi en dan bijvoorbeeld met leuke, houten hangertjes erbij. Niet te kitsch, maar juist rustig en stijlvol!

Wat is je favoriete kerstsnack?

Alles? Whahaha! Met kerst ben ik namelijk de hele dag aan het snaaien en snacken.

Dit waren mijn antwoorden op de Christmas TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

Wat is jouw ultieme kerstgevoel? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

8 Reacties

 1. 24 december 2016 / 12:11

  Heerlijk leuk je kerstdagen! Heel veel plezier en geniet van deze dagen xxx

 2. 23 december 2016 / 22:05

  Oh zo gezellig dat je drie volle dagen kerst gaat vieren. Ben er echt dol op om dan samen te zijn! Hoop dat jullie het heel gezellig gaan krijgen ^^

 3. 23 december 2016 / 14:54

  Wij verkopen thuis kerstbomen, dus bij ons thuis staat er altijd een echte kerstboom. Zoals je zegt hoort de geur van de boom echt bij kerst!

 4. 23 december 2016 / 12:23

  Ahaha, wat een leuke tag! En wat een gezellige dagen ga je tegemoet 🙂 hele fijne dagen toegewenst meid en geniet lekker van het snacken en snaaien! Met kerst mag het!

 5. 23 december 2016 / 11:52

  Leuk op te lezen, hele fijne dagen!

 6. 23 december 2016 / 09:10

  Wat staan er gezellige dagen op je te wachten Lindsey, geniet er volop van! En ook succes met het klussen in jullie nieuwe huisje! Fijne kerst <3

 7. 23 december 2016 / 06:55

  Wat een leuke tag om te lezen! Fijne kerstdagen!

 8. 23 december 2016 / 06:23

  Haha je favoriete kerstsnack, alles.. Herkenbaar! Gezellig drie dagen Kerst, dat ga ik ook doen. Geniet er lekker van!