fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

De Lente TAG

De Lente TAG

Woooohoo! De lente is officieel begonnen. Geloof me, daar ben ik echt ontzettend blij mee. Kom maar op met de lange, zonnige dagen! Het leek me leuk de Lente in te luiden met een TAG, dus vandaag vul ik De Lente TAG in. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden op De Lente TAG? Lees dan lekker mee!

De Lente TAG

Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Motorrijden!! Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik een motor heb. In de winter rijd ik hier alleen nooit op en staat hij lekker warm in de garage. Op het moment dat de lente begint dan denk ik dus gelijk: ‘Aaargh, tijd om weer lekker te gaan motorrijden!’

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
EasyPeasy, als pas gemaaid gras!!

De Lente TAG

Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Waar ik in de winter kies voor paarse/berry kleurtjes op mijn nagels, kies ik in de lente meer voor de lichte pastelkleurtjes. Denk bijvoorbeeld aan lichtblauw, lichtgeel of een peachy kleurtje. Juist in de lente houd ik ervan om dit soort tinten op mijn nagels te dragen, lekker vrolijk!

Wat is je favoriete lentebloem?
Ik ben sowieso niet zo thuis in de bloemen.. Maar als ik aan de lente denk, dan denk ik voornamelijk wel aan narcissen! Ik ga dus voor de narcis!

Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Waar je voorheen dood werd gegooid met nudekleuren, weet ik dat deze lente vooral kleur belangrijk gaat zijn. Kleur op de oogleden is vooral een trend en dat vind ik eigenlijk wel heel erg tof! Ik ben die nudekleuren eerlijk gezegd namelijk wel een klein beetje beu en heb zelf zin om lekker los te gaan met creatieve ooglooks. Daarnaast is ook de ‘glowy skin’ nog steeds absoluut een trend en tsja, daar ben ik echt dol op!!

De Lente TAG

Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Mijn favoriete lenteparfum is Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau So Fresh. Ik vind dit zo’n heerlijk parfum voor in de lente! Qua geurkaars vind ik Yankee Candle Soft Blanket heel erg lekker!!

Houd jij een lenteschoonmaak?
Nope.. Nja, de enige ‘lenteschoonmaak’ die ik houd is het poetsen van mijn motor, haha! Voordat ik begin met mijn eerste ritje laat ik hem weer helemaal glimmen zodat hij klaar is voor het seizoen. Maar verder houd ik geen schoonmaak.

Wat is je favoriete lente accessoire?
Hmmm… Die heb ik eigenlijk niet! Ik draag denk ik niet echt andere accessoires in de lente.

Heb jij nog leuke plannen tijdens de meivakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Ook niet, haha! In de lente wordt het op mijn werk altijd weer ontzettend druk. Deze ‘vrije’ dagen zijn dus voor mij niet vrij. Ik ben gewoon aan het werk!

Omschrijf je favoriete lenteoutfit:
Hier heb ik heel even over na moeten denken. Ik denk leuke, lichte sneakers met mijn lichtblauwe Levi’s broek. Hierop een leuke top met lange mouwen of een t-shirtje met daarover heen een jasje. En het liefst heb ik dat de zon zo hard schijnt dat ik toch echt een zonnebril nodig heb, haha!

Dit waren mijn antwoorden op De Lente TAG! Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

23 Reacties

 1. 22 april 2016 / 07:38

  Super leuke tag en gave foto op je motor 🙂 Ik neem de tag binnenkort over!

 2. 30 maart 2016 / 18:19

  Leuke tag ! Mijn antwoorden komen morgen online 🙂

 3. Iris
  21 maart 2016 / 18:39

  Na dat ga je niet menen!!! Lindsey! Ik heb morgen precies dezelfde Tag op de planning staan. Maar dat is nog niet het ergste. We hebben ook nog eens dezelfde favoriete nagellak! En bijna dezelfde favoriete geur! Het moet niet gekker worden, haha!

 4. 21 maart 2016 / 18:27

  Wat leuk meid.
  Vooral super cool dat je met de motor rij.

 5. 21 maart 2016 / 12:44

  De nagellakkleuren zijn te leuk! Ik vind het zo tof dat je motor rijdt, ik ken verder echt geen een meisje die dit doet. Ik denk dat ik de tag binnenkort ook even overneem! 🙂

 6. 21 maart 2016 / 09:53

  Wat is het toch fijn dat de lente er eindelijk is! Nu mag het weer alleen wel even mee werken haha. Fijne tag heb je ingevuld met leuke antwoorden!

 7. 21 maart 2016 / 09:49

  Leuke tag Lindsey, ik ben zo blij dat het nu officieel lente is, nu nog wachten op het betere weer. Ik ben dol op de pastel tinten en heb ook gelijk mijn nagels gelakt, haha!

 8. 21 maart 2016 / 09:18

  Leuke tag, ik heb er ook echt al helemaal zin in! Die foto van jou op je motor is trouwens echt super gaaf.

 9. 21 maart 2016 / 08:35

  Wat een super leuke tag zeg! Hier wist ik het bestaan niet eens van. Ik ben super blij dat de lente weer is begonnen. De zon zorgt er toch voor dat ik een stuk vrolijker en positiever in het leven sta! Weer lekker veel tijd buiten doorbrengen.

 10. 21 maart 2016 / 07:43

  Ben zo blij dat de lente is begonnen! En wat is deze tag leuk! Misschien ga ik hem overnemen.

 11. 21 maart 2016 / 07:22

  Ik doe ook nooit echt iets bijzonders met Pasen en Pinksteren. Ik heb ook het idee dat (op de feestjes na) hier de laatste jaren steeds meer aan gedaan wordt in de vorm van paasbrunches, -lunches etc. Ik ben gek op de lente en ben blij dat hij begonnen is. Kom nu maar door met die zon en warme temperaturen :-)!

 12. 21 maart 2016 / 07:14

  Ik hou echt van net gemaaid gras, zo fris en het doet je meteen denken aan de vrolijkheid die komen gaat. Mijn lievelingsbloem is de paardenbloem, ik vind het prachtig als je weilanden er vol mee ziet staan!
  Liefs,
  Elles

 13. 21 maart 2016 / 06:59

  Wat een leuke tag! Leuk om zo weer iets meer over je te weten te komen.