fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Mijn vakantie in Gerlos

Mijn vakantie in Gerlos

Alweer twee weken geleden kondigde ik aan dat ik naar Gerlos ging in mijn artikel Off to Gerlos. En nu.. ben ik alweer terug! Wat gaat de tijd toch veel maar dan ook veel te snel. In een ander artikel ‘Ik ga naar Gerlos en neem mee…‘ liet ik zien wat ik allemaal meenam en vandaag laat ik je mijn avonturen zien. Hoe was Mijn vakantie in Gerlos? Je leest het nu!

Mijn vakantie in Gerlos

Vrijdagavond 4 maart vertrokken we in de avond per bus vanuit Eindhoven naar Gerlos. Wij gaan ieder jaar op wintersport en ook ieder jaar met de bus en dat bevalt echt meer dan prima. Rond 08:00uur zaterdagochtend kwamen we aan in Gerlos. Wij hadden qua hotel echt een perfecte keuze gemaakt want we zaten midden in het dorp en recht aan de dalafdaling. Tevens konden we ook meteen onze kamer in en dat was echt top. We hadden een 8daagse ski-pas dus zijn we gelijk gaan omkleden en de piste op gegaan.

Op zaterdag sneeuwde het echter heel veel en boven op de berg waaide het enorm. Hierdoor was de gondel niet open en moesten we een bus pakken naar Königsleiten. Hier waren de liften wel open dus daar konden we lekker skiën. Dit was verder geen probleem en perfect om in te komen op de eerste dag.

Mijn vakantie in Gerlos

Op zondag, maandag en dinsdag was het wel heel de dag aan het sneeuwen, maar de wind was gaan liggen waardoor alle liften open waren. Heerlijk zeg, al die verse sneeuw! We hebben heerlijke afdalingen gemaakt en enorm veel gelachen om alle momenten waar we tot onze knieën in de sneeuw stonden. Echt, wat een pak was er gevallen zeg!

Mijn vakantie in Gerlos

Mijn vakantie in Gerlos

Op woensdag en donderdag liet de zon zich zien. En hoe? Echt een strak blauwe lucht en een heerlijke zon de hele dag door. Lekker zonder jas genieten op de piste van een heerlijk witbiertje en proberen toch een klein kleurtje te krijgen. Ge-Nie-Ten! Boven op de piste zit een tent genaamd Seppi’s en hier kon je heerlijk aprèsskiën. Dat hebben we dan ook zeker gedaan. Daarna met een glühwine’tje te veel weer skiënd naar beneden levert ook zeker hele leuke taferelen op!

Mijn vakantie in Gerlos

Donderdagavond was het tijd om te rodelen. Vorig jaar waren we in Mayrhofen en toen zijn we ook gaan rodelen. Dit was toen zo ontzettend leuk dat we ook dit jaar weer besloten om te gaan rodelen. Het was dezelfde baan maar we hebben weer zo gelachen. Echt een aanrader!

Mijn vakantie in Gerlos

Mijn vakantie in Gerlos

Vrijdag en zaterdag was weer wat bewolkter maar dat mocht de pret niet drukken. De pistes lagen er echt perfect bij en we hebben weer heerlijk kunnen skiën! Naast al het skiën hebben we natuurlijk ook veel te veel snitzels, brädwurst en currywurst gegeten en was het elke dag weer raak met de glühwine en het bier. Na het skiën even op de piste een drankje bij Seppi’s, en eenmaal terug in het dal snel de snowboots aan. Hierna een drankje (of 10) in de CinCin en als we nog niet waren uitgefeest dan gingen we nog even door in de Country Bar of in de Little Londen. Ja, aan feesten geen gebrek in Gerlos.

Volgens mij is het wel duidelijk dat ik heerlijk heb genoten tijdens mijn wintersport. Het was een hele vermoeiende vakantie maar hij was het meer dan waard. Het werken op maandag viel weer enorm tegen, maar ach, de realiteit is weer begonnen. Nu lekker nagenieten van mijn vakantie en beginnen aan mijn fotoboek!

Dit was Mijn vakantie in Gerlos! Ga jij weleens op wintersport? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

24 Reacties

 1. 17 maart 2016 / 18:05

  Wat een super leuke foto’s zijn het meid.
  Blijkbaar heb je een fijne vakantie gehad.

 2. 17 maart 2016 / 14:03

  Klinkt als een super fijne wintersport vakantie! De foto’s zien er super gezellig uit. <3

 3. 16 maart 2016 / 21:53

  Prachtige foto’s, zo te lezen heb je het erg naar je zin gehad 🙂
  X

 4. 16 maart 2016 / 19:28

  Heerlijk ziet het eruit zeg! Volgend jaar wil ik ook weer op wintersport 🙂

 5. 16 maart 2016 / 19:25

  Oh wauw wat een prachtig uitzicht en achtergrond telkens. ik kan echt genieten van sneeuw fotos hihi
  Leuke post en je hebt het zo te lezen erg naar je zin gehad 🙂 Rodelen is inderdaad echt geniaal!

 6. 16 maart 2016 / 18:27

  Wat een heerlijke foto’s. Het is echt te zien dat jullie het leuk hebben gehad 🙂 Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar het lijkt me wel heel leuk om dit eens mee te maken. Wie weet ooit!

 7. 16 maart 2016 / 18:23

  Wat een fijne vakantie heb je gehad! De foto’s zijn zo leuk geworden. Lijkt me heerlijk om in het zonnetje te zitten terwijl je alleen maar sneeuw om je heen ziet. Ben nog nooit op wintersport geweest maar het ziet er heel gezellig uit, zou t nu zelf ook wel een keertje willen proberen.

 8. 16 maart 2016 / 16:31

  Leuk dat je het naar je zin hebt gehad en wat een heerlijke foto’s! Krijg gelijk zin om ook mijn ski’s te pakken en weg te gaan haha!

 9. 16 maart 2016 / 13:15

  Ziet er naar uit dat je genoten hebt. Leuk!

 10. 16 maart 2016 / 12:39

  Wat een leuke foto’s, zo te zien heb je een leuke vakantie gehad! Ik ga nooit op wintersport, het trekt me eigenlijk ook niet echt.. Maar ik hoor zo vaak positieve verhalen, dat ik het toch wel een keer zou mee willen maken.

  • 17 maart 2016 / 16:39

   Had ik in het begin ook, tot ik ging.. Haha was meteen verkocht!

 11. 16 maart 2016 / 11:37

  wat een heerlijke foto’s vanuit de bergen! Zo te zien heb je het erg naar je zin gehad. Ik zou ook zo graag een keer op wintersport willen!

 12. 16 maart 2016 / 10:14

  Ziet er echt gezellig uit Lindsey! Ik wil ook zo graag een keer op wintersport..

  • 17 maart 2016 / 16:39

   Zeker een keer doen, je gaat het vast mega leuk vinden!

 13. 16 maart 2016 / 10:13

  Wat fijn dat je zo een leuke vakantie hebt gehad :). Liefs Marjon

 14. 16 maart 2016 / 09:48

  Tijd gaat echt snel! Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad!

  • 17 maart 2016 / 16:38

   Ja zonde is dat, maar het was inderdaad echt top! 🙂

 15. 16 maart 2016 / 09:19

  Zo te zien heb je het naar je zin gehad! Leuk om al je foto’s terug te zien!

 16. 16 maart 2016 / 08:16

  Wat leuk dat je je goed hebt geamuseerd! Ik ga eigenlijk nooit op wintersport, een keer gedaan en dat beviel me niet zo goed.

 17. 16 maart 2016 / 06:54

  Wat fijn dat je zo’n heerlijke vakantie hebt gehad. Zo zien de foto’s er ook uit, lekker sportief en veel gezelligheid.

  • 17 maart 2016 / 16:38

   Jaa het was echt genieten! Jammer dat de tijd altijd zo snel gaat, haha!

   • 20 juli 2016 / 23:17

    I too had nightmares a year after I left the church I had been invited to, then scapegoated and spiritually abused — had to take medication for many months to quell them. Years later, I still fight anxiety attacks when sitting in certain church saernuacits. I’ll consider taking church seriously again when the church takes those leaders who abuse their flock seriously enough to get rid of them.

   • 7 oktober 2016 / 19:13

    Very cute! Every year, since my daughter was born (I wish I had thought of it for my oldest son's first Christmas) I have taken pictures of each child with a Christmassy bear. I've been doing it for 8 seasons. One of these days I should post them in sequence.