fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

OOTD Je tas is wie je bent

OOTD Je tas is wie je bent

Een nieuwe tas, welke vrouw wordt daar nou niet dol gelukkig van? Ik kan in ieder geval super blij worden van een prachtige nieuwe tas. Een tijdje terug heb ik een nieuw pareltje toe mogen voegen aan mijn ” en vandaag laat ik je hem zien in mijn OOTD Je tas is wie je bent. Ben jij benieuwd naar mijn nieuwe aanwinst?

 OOTD Je tas is wie je bent

 OOTD Je tas is wie je bent

Ah wat ben ik toch blij dat de zon zich weer steeds vaker laat zien. De temperatuur is weer aan het stijgen en ik vind het heerlijk om lekker naar buiten te gaan zonder dikke jas, handschoenen en sjaal. Ik heb weer volop oufitinspiratie en vind het super leuk om buiten weer lekker foto’s te maken!

 OOTD Je tas is wie je bent

 OOTD Je tas is wie je bent

Mijn nieuwe Supertrash Tas

In het begin introduceerde ik mijn nieuwe tas al een beetje, maar ik zal hem hier uitgebreid bespreken. Het is de Supertrash Handtas/Box Saffiano L Metallic Gold. Een hele mond vol! Hij komt uit de nieuwe ‘springcollectie’ van Supertrash. De tas heeft een boxmodel en blijft daardoor goed in model. Dit vind ik zelf altijd prettig want ik heb een hekel aan tassen die mega gaan vervormen. Hij heeft twee handvatten en een afneembare schouderband die je kunt verstellen. Zo kun je hem dus echt gebruiken als handtas of als schoudertas. Zelf draag ik hem het liefst als handtas, maar mocht je bijvoorbeeld ergens naartoe moeten op de fiets dan heb je de schouderband er in een handomdraai opgezet!

 OOTD Je tas is wie je bent

 OOTD Je tas is wie je bent

In de tas vind je twee insteekvakken en in één insteekvak past precies mijn telefoon. Heel erg handig! Daarnaast vind je ook nog een ritsvakje om bijvoorbeeld waardevolle spullen in te doen. De indeling van de tas vind ik ideaal en is eigenlijk precies zoals ik het graag zie. De tas bevat één hoofdvak met ritssluiting en verder zit er aan de zijkant van de tas geen rits of vakje meer. Lekker strak en weinig poespas!

De tas heb ik al helemaal besproken maar waar ik nog niet bij stil heb gestaan is de kleur. Hoe super tof is deze tas in Metallic Gold? Ik zag deze tas en was echt op slag verliefd. Ik vind dit namelijk zo ontzettend leuk voor in de lente en de zomer. Eindelijk een keertje geen saaie grijze, bruine of zwarte tas. Love it! OOTD Je tas is wie je bent, blijkbaar ben ik Metallic Gold haha!! (Mocht je dit zelf niet zo mooi vinden dan is de tas ook verkrijgbaar in het taupe en zwart).

 OOTD Je tas is wie je bent

 OOTD Je tas is wie je bent

Deze tas lijkt in eerste instantie moeilijk te combineren, maar ik ben erachter dat dit absoluut het geval niet is. Hij staat namelijk echt overal bij! Sowieso draag ik veel gouden sieraden, dus deze tas matcht altijd goed. Bij deze outfit heb ik hem gecombineerd met mijn peachy kleurige broek van Mason Scotch. Hierop draag ik een witte blouse met kant van Vero Moda en een spijkerjasje van Superdry. Een bruin leren riempje van Replay en mijn bruine schoentjes van Primark. De zonnebril is een clubmaster van Ray Ban.

Volgens mij is het wel duidelijk dat ik superblij ben met mijn nieuwe tas van Duifhuizen tassen en koffers. Hij is te koop voor €109,- en is gemaakt van kunstleer. Supertrash is een degelijk merk en de tas voelt heel erg stevig aan. Ik weet zeker dat deze tas jaren meegaat. De webshop is heel overzichtelijk en fijn en levert snel!

Heb jij iedere dag een tas bij?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

18 Reacties

 1. 1 april 2016 / 16:55

  Wauw wat een leuke tas! En hele leuke outfit!

 2. 1 april 2016 / 11:13

  Wat leuke outfit is het meid.

 3. 31 maart 2016 / 20:47

  Wat een mooie tas, past inderdaad perfect bij jou 🙂
  Mooie foto’s trouwens!
  X

 4. 31 maart 2016 / 20:13

  Wat een mooie tas ja! Leuke fototjes ook. X

 5. 31 maart 2016 / 18:46

  Eerst moet ik even zeggen dat ik je foto´s echt geweldig vind! Ze zijn echt heel mooi! En daarnaast is zowel de tas als je outfit ook heel erg mooi! Supertrash is echt een prachtig merk en ook deze tas is weer een plaatje.

 6. 31 maart 2016 / 15:32

  Wat een leuke outfit! En wat een mooie tas. Liefs Marjon

 7. 31 maart 2016 / 14:25

  Wat een super leuke outfit meid! En ik vind je tas ook onwijs mooi <3

 8. 31 maart 2016 / 13:42

  Ik vind het een hele leuke tas. Ik heb elke dag wel een tas bij, maar ik zeul ook van alles mee haha

 9. 31 maart 2016 / 11:45

  Wauw alweer een hele leuke outfit! Je tas is echt zo mooi, een hele leuke kleur ook.

 10. 31 maart 2016 / 09:46

  Je hebt weer een prachtige outfit aangetrokken en je tas is ook echt super leuk. Mooie kleur vooral!

 11. 31 maart 2016 / 09:44

  Dat is een leuke tas! I like it, al zou ik toch eerder voor (veilig) zwart gaan denk ik, hihi. Ik ben ook blij dat het steeds beter weer wordt. Eindelijk weer naar buiten om (o.a) outfitsfoto’s te schieten.

  • 20 juli 2016 / 21:27

   Oups, je m&ªrsuo;emmÃqle les touches, ce sont les deux noms de la capitale que j’ai indiqués, je ne mets pas le nom de l’état, je laisse chercher les autres !

 12. 31 maart 2016 / 09:14

  Ik zou het liefst heel veel tassen willen hebben hihi, hele tof tas heb je uitgekozen!

 13. 31 maart 2016 / 08:53

  Ik houd van tassen! Jij hebt ook een prachtige tas en je staat fabulous en mooi op de foto 😀

 14. 31 maart 2016 / 08:00

  Je hebt er een mooie outfit van gemaakt. De tas is echt heel erg leuk!

 15. 31 maart 2016 / 07:13

  Prachtige outfit en een prachtige tas. Zelf zou ik de tas in het zwart mooier vinden, maar dat is een persoonlijke mening. Maar echt prachtig.

 16. 31 maart 2016 / 07:01

  Wat een mooie outfit en wat is die tas ontzettend tof zeg. Heel leuk :-)!