fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Als ik de rest van mijn leven nog maar één make-up merk mag gebruiken dan kies ik waarschijnlijk voor Bobbi Brown. Een super veelzijdig merk met ontzettend mooie producten. Een merk waar ik ontzettend dol op ben. Inmiddels heb ik dan ook een leuke collectie weten op te bouwen die ik graag met je deel. Benieuwd naar Mijn Bobbi Brown Stash? Lees dan verder.

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Laat ik beginnen met mijn Shimmerbrick. Dit is de enige shimmerbrick die ik van Bobbi Brown heb en ik heb hem in de kleur Rose Gold. Deze shimmerbrick gebruik ik als bronzer, blush en highlighter tegelijkertijd. Hij geeft een prachtige glow en heeft echt een mooie bronze, roze gloed. Ik vind hem echt ge-wel-dig. Soms gebruik ik de shimmerbrick zelfs als oogschaduw. Dat pakt ook erg goed uit. Helaas is dit een limited edition en is hij niet meer te koop.

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Dit prachtige cheekpalette in de kleur ‘Calypso‘ komt uit de Hot Collection. Hij bevat twee blushes. Een die neigt naar peachy (Pretty Coral) en een die meer naar het roze neigt (Coral Sugar). In het midden een geweldige warme highlighter die bij beide blushes prachtig staat. Een palette waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee ben. Het is een Limited Edition uit de Hot Collection.

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Het derde product is een ‘Pot Rouge For Lips and Cheeks’. Een creamy product dat als blush en lipstick gebruikt kan worden. De kleur is 31 – Hibiscus, een warme oranje/koraal tint. Ik gebruik hem vaker als blush dan als lipstick. Zeker als ik wat gebruind ben vind ik het echt een top kleur als blush. Hij is goed gepigmenteerd en smeert heel fijn uit. Hij blend echt enorm mooi met je huid. Dit product komt uit de Bobbi Brown Nectar&Nude Collection en is dus helaas ook Limited Edition. 

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Uuuhm. Ja! Weer een blush! Dit is een Brightening Blush in de kleur 2 – Pink. Een lichtroze blush met een geweldige glow. Het effect is eigenlijk een beetje hetzelfde als van een shimmerbrick. Het creëert die ‘Glow From Within’. Deze blush komt uit de Surf&Sand Collectie (LE) en is ook niet meer te koop.

Mijn Bobbi Brown Stash

Dit is de Bobbi Brown ‘Smokey Eye’ mascara. Een super fijne mascara die je wimpers mooi krult en ontzettend zwart maakt. Het borsteltje werkt erg fijn en ik gebruik hem dan ook graag. Deze mascara is gewoon te koop. Hij kost €28,50 en is te koop bij o.a. Douglas.

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Naast de Shimmerbricks staat Bobbi Brown ook bekend om de Artsticks. Echt een ge-wel-dig product. Prachtig gepigmenteerde lippotloden die zitten als een huis, mat zijn en je lippen totaal niet uitdroogt. Doordat er Sheabutter in is verwerkt zit dit lippotlood ongelofelijk comfortabel. Deze artstick is in de kleur Hot Berry, een Limited Edition uit de Hot Collection. Helaas dus niet meer te koop, maar er zitten ook Artsticks in het vaste assortiment die ook erg mooi zijn!

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Wederom een lipstick. Bobbi Brown Sultry Red. Het enige product dat niet de prachtige zwarte verpakking met witte letters heeft. Deze heeft een gouden huls met zwarte letters. Dat komt omdat deze uit de Holiday Collectie (LE) komt. Een chique rode kleur met blauwe ondertoon. Hij is mat en enorm gepigmenteerd. Als je hem opdoet gaat hij de komende 6 uur nergens heen!

Mijn Bobbi Brown Stash

Mijn Bobbi Brown Stash

Op naar 3 lipglossjes! Alle lipglossjes van Bobbi Brown bevatten heerlijke verzorgende ingrediënten die je lippen goed gehydrateerd houden. Ze zijn dik en ietwat plakkerig en allemaal vrij transparant. Het zijn hele subtiele, glanzende lipglossjes. Ik ben dol op alle 3, maar vind Cabana Coral het mooist.

 • De paarse lipgloss ‘Ultra Violet’ komt uit de Neon&Nudes Collectie (LE). De gloss is erg transparante en heeft een lichte, blauwe gloed. Een gekke blauwe kleur die sommige lipsticks net wat aparter kan maken.
 • De roze lipgloss ‘Popsicle’ komt uit de Face Lift Collectie (LE). Het is een mooie roze kleur die je lippen net wat meer kleur geeft. Een lipglossje die ik vooral in de lente veel gebruik.
 • De koraalkleurige lipgloss ‘Cabana Coral’ komt uit de Cabana Coral Collectie (LE). Een prachtige lipgloss met een koraalkleurtje. Dit is mijn favoriet!

Mijn Bobbi Brown Stash

Zo! Dit was het dan… Mijn Bobbi Brown Stash (tot nu toe)! Zoals je hebt gezien, vooral Limited Editions. Ik ben er dol op. Als iets Limited Edition is heb ik altijd de drang het zo snel mogelijk te kopen, voordat het is uitverkocht en je ernaast grijpt. Dit is dan ook de reden dat bijna al mijn Bobbi Brown producten in mijn stash Limited zijn. Er staan nog genoeg producten uit de vaste collectie op mijn wishlist, maar daar heb ik niet zo’n haast bij. Ze lopen immers niet weg! Daarom geef ik de Limited Collecties altijd voorrang.

De producten waar ik het meest blij mee ben:

 • Bobbi Brown Shimmerbrick in Rose Gold
 • Bobbi Brown Cheek Palette in Calypso
 • Bobbi Brown Artstick in Hot Berry

Heb jij producten van Bobbi Brown? Zo ja, wat is je favoriet?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 19 oktober 2015 / 22:40

  De producten van Bobbi zijn onwijs mooi, en ik kocht dit weekend mijn eerste Bobbi. Wat schrok ik bij het afrekenen zeg ?

 2. 9 september 2015 / 16:51

  Ik heb nog geen enkel product van Bobbi Brown, maar de Shimmer Bricks blijven me maar achtervolgen! Ik las gisteren dat er een Bobbi Brown winkel in Antwerpen is geopend, als ik daar nog is ben ga ik de Shimmer Bricks toch maar eens van dichterbij inspecteren :p. Een heel mooie collectie heb je!

  • Lindsey Beljaars
   9 september 2015 / 16:53

   Dankjewel Jerka! De Shimmerbricks vind ik echt een hele goede aanvulling op mijn stash en zal hem iedereen absoluut aanraden. Ik gebruik hem als highlighter en blush en zelfs soms als oogschaduwpalette!

 3. 12 augustus 2015 / 23:27

  Super mooie stash! Lijkt me een fijn merk. Zelf heb ik er niks van.

 4. 11 augustus 2015 / 23:34

  wauw mooie stash heb je al opgebouwd! die shimmer bricks vind ik ook echt top!

 5. 11 augustus 2015 / 19:21

  Wauw, zalige stash heb je! Ik heb helaas nog geen enkel Bobbi Brown product! Daar moet toch echt snel eens verandering in komen 🙂

  • lindsey.beljaars
   11 augustus 2015 / 22:54

   Dankjewel Sarah! Zeker verandering in brengen, het is het geld meer dan waard!

 6. 11 augustus 2015 / 16:01

  WAUW! Wat heb je prachtige producten van Bobbie Brown! Ik heb zelf niks van dit merk maar het lijkt me een erg goed merk! ??

  • lindsey.beljaars
   11 augustus 2015 / 16:57

   Lief, thanks Sophie! Het is echt een top merk, ga er zeker eens naar kijken! 😉

 7. 11 augustus 2015 / 14:35

  Oeh la la, jouw Bobbi Brown stash bevat ware pareltjes! Volgens mij behandel je ze met liefde, want ze zien er nog prachtig (vrijwel ongebruikt) uit. Wat mooi dat de Shimmerbrick zo’n veelzijdig product is.

  • lindsey.beljaars
   11 augustus 2015 / 16:57

   Aah dankjewel Marloes! Ik doe er inderdaad erg voorzichtig mee, hihi! Ben er erg zuinig op 🙂

 8. 11 augustus 2015 / 14:31

  Ik heb hier geen producten van, maar het ziet er allemaal wel goed uit. Mijn stash is niet zo uitgebreid, haha.

  • lindsey.beljaars
   11 augustus 2015 / 16:56

   Hihi, ik vind Bobbi Brown echt een heel fijn merk!

 9. 11 augustus 2015 / 07:04

  Ik heb nog geen één product van Bobbi Brown, sterker nog..ik heb nog nooit één van de producten van Bobbi Brown geprobeerd. Gelukkig misschien ook maar, want ik gok zo even dat ik verslaafd zou raken aan dit product! Ik vind vooral de shimmer bricks altijd érg mooi!

  • lindsey.beljaars
   11 augustus 2015 / 10:40

   Shimmerbricks zijn altijd echt mooi, zeker de moeite waard om te kopen. Bobbi Brown is gewoon echt een prachtig merk. Na mijn eerste aankoop was ik ‘hooked’