fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Outfit: Officieel Rokjesdag

phonto

Op de radio werd het de afgelopen week wel 100x aangekondigd: ‘Aankomende vrijdag, 10 april, is het officieel rokjesdag!’ Volgens de weermannen is het officieel rokjesdag op de eerste lentedag waarbij de temperatuur boven de 20 graden is en er niet teveel wind staat. Ach.. uiteindelijk bepalen wij vrouwen toch echt zelf of het wel of geen rokjesdag is. Wat heb ik gedragen? Wel of geen rokje?

IMG_3166

Dat is duidelijk, geen rokje! Ik draag wel rokjes maar niet echt super vaak. Bij mij is het eerder rokjesdag als het 25-30 graden is en geen 20. Ik kies op de zonnige lentedagen liever voor een lichtblauwe jeans en een goed stel sneakers. Dit vertelde ik al een keer eerder in de Time for Spring TAG. Uiteindelijk is het gisteren ook geen 20 graden geworden, maar tussen de 16-18 graden. Echt officieel rokjesdag was het dus uiteindelijk niet.

IMG_3182

IMG_3199

Broek: Levi’s Slight Curve Skinny Jeans

Schoenen: Nike Airmax Thea Wolf Grey Black

Shirt: Maison Scotch

Jasje: Supertrash

Bril: Rayban Aviator L.A.

IMG_3191

Ketting: Heart To Get ‘I love you’ Gold

Armbanden: Pandora

Ringen: Gouden ring van Cartier, Zilveren ring van Ti Sento

Horloge: Micheal Kors Rosé Goud (MK5412)

Oorbellen: H&M

IMG_3195
In dit soort outfit’s voel ik mij het meest op mijn gemak. Het is lekker casual maar door het jasje wordt de outfit net iets leuker en stoerder. Het is vrij zwart/wit en daarom vind ik het altijd leuk om daar juist een felle lipstick bij te dragen, als pop of color. De lipstick die ik bij deze outfit draag is MAC – Girl About Town.

Wat draag jij graag als outfit in de lente?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 11 april 2015 / 20:41

  Wat een fijne en leuke outfit! Toevallig droeg ik gisteren een rok, hahaha. X

 2. 11 april 2015 / 14:57

  Leuke outfit, ben vooral gek op je jasje!

 3. 11 april 2015 / 12:27

  Wat een heerlijke outfit! Vooral dat jasje is gaaf (ik wil hem ook 😛 ) Ook de foto’s zijn erg goed gelukt! xoxo

 4. eminaslifestyle
  11 april 2015 / 08:57

  Leuke outfit! Ik draag zelf ook niet heel vaak rokjes. Heel af en toe als ik er zin in heb! En als we op vakantie zijn.