fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Mijn 20 hoogtepunten van 2020

Mijn 20 hoogtepunten van 2020

2020 was een bizar jaar en dit zorgde ervoor dat ik, meer dan ooit, zin had in een nieuw jaar. Het gevoel van een frisse start kunnen we, denk ik, allemaal wel gebruiken. Waar 2020 in het teken stond van het coronavirus hoop ik dat we dit virus in 2021 op een gegeven moment toch echt te slim af gaan zijn en dat ons leven langzamerhand weer ‘normaal’ wordt. Volgens mij heeft iedereen daar behoefte aan. Gelukkig bekijk ik dingen liever positief dan negatief en daarom ga ik in dit artikel mijn 20 hoogtepunten van 2020 bespreken. Want geloof me, hoogtepunten waren er zeker! Lees je mee?

Mijn 20 hoogtepunten van 2020

♥ Het starten van mijn eigen onderneming. Eind december 2019 schreef ik mijzelf in bij de Kamer van Koophandel en vanaf 1 januari 2020 kon ik mijzelf officieel ondernemer noemen. Een jaar later kan ik met trots zeggen dat ik mijn beste jaar tot nu toe heb gedraaid. Dit geeft mij enorm veel motivatie en energie om ook in 2021 weer te knallen!
♥ Schaatsen met mijn vriend Sebastian. Dit had ik al wat jaren niet gedaan en stond dan ook op mijn lijstje voor 2020. Net na Oud & Nieuw, volgens mij op 4 januari, zijn we samen gaan schaatsen. Echt leuk om weer eens te doen!
♥ Wakker worden met 10.000 volgers op Instagram. Eind januari was het zover, 10K behaald op instagram. Een gigantische mijlpaal voor mij en geloof me, de glimlach kreeg je die dag niet meer van mijn gezicht af. Ik ben nu 2021 ingegaan met 13,5K volgers dus in totaal heb ik in 2020 4,5K volgers bijgekregen. Een mooi resultaat als je het mij vraagt.
♥ Eerste IGTV en Reels en Guide. Instagram ontwikkelt natuurlijk vrolijk verder en uiteraard doe ik hier aan mee. Begin 2020 heb ik mijn eerste IGTV tv geüpload. Dit was een Daily Make-up Routine. Uiteraard zijn hierna meerdere IGTV’s gevolgd. Half 2020 ben ik ook gestart met Reels en mijn eerste Reels was een video met hierin mijn nieuwe items van Guts&Gusto. De laatste feature is Instagram Guide en natuurlijk ben ik ook daarmee aan de slag gegaan. Je kunt nu een Travelguide Levi, Finland terugvinden op mijn instagram.
Weekendje weg in Venlo met mijn vriend. Begin januari werd ik door Hotel Maashof uitgenodigd voor een weekendje weg. Daar hebben we begin februari gebruik van gemaakt en uiteraard ontzettend van genoten. Na het nachtje in het hotel hebben we, na het ontbijt, met een e-chopper het gebied rondom Venlo verkend. Dit is een soort elektrische scooter maar dan in een chopper model met gigantisch, dikke banden. Heel erg leuk om te doen!

♥ Carnaval, fijn fisje nieeee. Ja, hier kun je als echte Brabander natuurlijk niet omheen. Carnaval 2020 was een fantastisch feest! Wat ben ik dankbaar dat we dit nog hebben kunnen meemaken in 2020.
♥ Shooten met Omoda in Rotterdam. Zoals je wellicht wel weet ben ik al een tijdje trotse member van de Omoda Friends club. Een samenwerking waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. In maart werd ik uitgekozen om te shooten voor Omoda voor hun instagramaccount. Hoe vet? Uiteraard vond ik het een beetje spannend maar er waren allemaal super leuke meiden aanwezig en het was een mega leuke dag!
♥ Naar Fins Lapland met vrienden. Oh yes! Dit was misschien wel het grootste hoogtepunt van 2020. Fins Lapland bezoeken stond al zo lang op mijn travellist en deze werd in maart 2020 afgevinkt. Uiteraard hebben we hier alles gedaan wat we wilden. Zo hebben we een rendierenboerderij bezocht, zijn we gaan sleeën met husky’s, hebben we een tocht gemaakt met sneeuwscooters, veel geskied en het noorderlicht gezien. Een reis om nooit meer te vergeten!
♥ Heel veel leuke samenwerkingen. En dan bedoel ik echt heel veel! Zoals gezegd was dit jaar mijn beste jaar tot nu toe maar zeker ook mijn drukste jaar. Van kleine en snelle samenwerkingen ging ik naar grotere samenwerkingen en echt campagnes met meerdere contactpunten. Mooi om deze stap te maken en een zeker iets wat ik in 2021 wil voortzetten.
♥ Met de motor naar Lisse. Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst in deze streek op het moment dat alle bollenvelden in bloei stonden. Wat prachtig! Ik was gigantisch onder de indruk en wilde dit heel graag mijn vriend laten zien. Uiteraard zat hier één voorwaarde aan, hij wilde perse op de motor. Zo gezegd, zo gedaan. Wat een goed idee! Motorrijden tussen de bollenvelden in bloei is echt prachtig!

♥ De tuin opgeknapt. Dit hebben we in april/mei gedaan. De lente was in volle gang en dat zorgde ervoor dat de handen van mijn vriend en mij gingen jeuken. Tijd om de tuin op te knappen! We hebben onder andere onze schutting zwart geverfd, een leuk extra zitje gecreëerd in tuin en een extra plantenbak gemaakt en deze vol gezet met prachtige planten. Hier hebben we absoluut de hele zomer van genoten en ik kan niet wachten totdat alles weer in bloei staat.
♥ Lavendelvelden in bloei gezien in Frankrijk in Juni. Oh yes! Ook dit stond op mijn bucketlist. Ik kom al jaren in Zuid-Frankrijk maar nooit wanneer de lavendelvelden in bloei staan. In juni ben ik heel spontaan toch naar Zuid-Frankrijk gegaan, samen met mijn vriend. En jawel, de lavendelvelden stonden in bloei. Deze velden hebben we ook bezocht met de motor en het was een fantastische tocht. Een prachtig gezicht!
♥ Voor het eerst geprobeerd te waterskiën. Vrienden van ons hebben een speedboot en daarachter kun je perfect watersporten. In augustus zijn we met wat vrienden naar de Biesbosch gegaan en was er de mogelijkheid om het eens te proberen. Uiteraard hoef je dat tegen mij geen twee keer te zeggen dus ik besloot een poging te wagen. Uiteindelijk is het een paar keer bijna gelukt maar heb ik niet echt geskied. Ik hoop deze zomer weer een poging te wagen.
♥ Gesupt met Spyke in Frankrijk. Jawel, in 2020 hebben we twee keer vakantie gevierd in Zuid-Frankrijk. Omdat het weer echt super lekker was in Frankrijk besloten we om op Lac de Castillon eens te gaan suppen met Spyke. Dit was zo leuk om te doen en Spyke vond het ook helemaal fantastisch!
♥ Eenmaal terug in Nederland werd ik door Apollo hotel en The Harbour Club Vinkeveen uitgenodigd voor een overnachting, een diner en een ontbijtje. Uiteraard heb ik hier samen met mijn vriend weer ontzettend van genoten. Zowel het hotel als het restaurant zijn echt ongelofelijke aanraders. Wij zijn van plan hier van de zomer nog eens een naartoe te gaan aangezien je daar heel mooi aan de Vinkeveense plassen zit.

♥ Dankbaar dat ik het virus niet heb opgelopen. Ja, het grotendeel van 2020 stond uiteraard in het teken van corona en ik ben heel blij dat ik zelf niet met het virus te maken heb gehad. In de eerste golf waren er sowieso geen bekenden besmet en dat was in de tweede golf wel anders. Wij zijn er dan ook heel voorzichtig mee omgegaan en hebben ons netjes aan de maatregelen gehouden.
♥ De strengere maatregelen resulteerde in vele spelletjesavonden tijdens de strenge lockdown periodes. Gelukkig zijn er genoeg leuke spelletjes voor twee personen. Onze favorieten op dit moment zijn, denk ik, Ticket to Ride Europe, Azul en Exploding Kittens.
♥ Het bedrijf van mijn vriend bestond 1 november precies 1 jaar en uiteraard hebben wij hier samen op geproost. Wat ben ik ongelofelijk trots op hem en wat heeft hij hard gewerkt in 2020. Gelukkig is zijn business niet beïnvloed door de coronacrisis.
♥ Kerst en Oud&Nieuw hebben we dit jaar klein gevierd en ondanks dat waren het ontzettend fijne dagen met de dierbaarste mensen om ons heen.
♥ Uiteraard kan ik dit artikel niet afsluiten zonder mijn kat Sjakie, Mechelse herder Spyke en nogmaals mijn vriend Sebastian te benoemen. We hebben het gewoon heel fijn met z’n viertjes en daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee en dankbaar voor.

Zo! Dit waren mijn hoogtepunten van 2020. Wat was jouw ultieme hoogtepunt van 2020? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Deel dit bericht op Pinterest ↓

Delen: