fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

OOTD Dansen in een lavendelveld

Zoals je wellicht op mijn instagram hebt gezien, ben ik in juni op vakantie geweest in Zuid-Frankrijk. Op maandag 15 juni gingen de grenzen officieel open en op donderdag, in diezelfde week, reden wij met onze auto de grens over. Hier hebben we heerlijk genoten! We verbleven in Castellane en hier vlakbij ligt Valensole. Een plekje dat bekend staat om haar prachtige lavendelvelden. De plek waar ik de foto’s voor deze OOTD Dansen in een lavendelveld heb geshoot. Benieuwd naar de foto’s en naar mijn outfit? Lees dan verder.

OOTD Dansen in een lavendelveld

In Zuid-Frankrijk zijn genoeg instaproof plekjes. Maar goed, wil je echt de perfecte spot voor instagram dan moet je uiteraard op zoek naar een lavendelveld. De Provence staat bekend om haar lavendelvelden welke in juni helemaal in bloei staan. Langs de weg, waar je ook kijkt, zie je paarse velden. Niet alleen het uitzicht is prachtig, de geur is ook echt zo intens.

Mijn vriend en ik zijn vanuit Castellane op de motor naar Valensole gereden. Op de heenweg via Lac de Castillon en Mezel naar Plateau de Valensole. Dit lijkt, eenmaal boven in de bergen, net een weiland, zo vlak. Op Plateau de Valensole vind je dus, zo ver je kunt kijken, de paarse lavendelvelden. Geloof me, je kijkt je ogen uit en blijft maar foto’s maken. Het is prachtig en een bezoek aan de Provence meer dan waard.

Kleding van Chiquelle

De outfit die ik draag is bijna volledig van Chiquelle. Zowel de top als de rok zijn van dit merk. Het topje is een hele mooie, lichtroze top uitgevoerd in een hele zachte, geribbelde stof. Hij heeft een vierkante hals en valt lichtelijk cropped. Ideaal bij een rok zoals deze. De rok is een zwarte rok met een rood/wit/roze bloemenprintje. Het is een plooirok met een elastische band en drie laagjes. Hij valt als een midirok en dit vind ik echt de perfecte lengte.

  • Take Not Knit Top – One Size – € 27,95
  • Vacay To Rome Skirt – Maat S – € 39,95

Ik combineer deze rok met sandaaltjes van het merk Ipanema. Deze hebben precies dezelfde kleur als de top. Perfecte match, vind je niet? Sowieso zitten deze sandaaltjes echt ongelofelijk lekker. Het perfecte schoeisel voor op vakantie. Om de look af te maken draag ik diverse zilveren en gouden sieraden. Hiervan vind je de merken terug in het detailoverzicht.

Heb jij dit lookje voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

 

Dit was hem, mijn OOTD Dansen in een lavendelveld! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’

Delen:

2 Reacties

  1. 16 juli 2020 / 12:45

    Ah wat fijn om er even tussenuit te gaan! En die lavendelvelden zien er prachtig uit! Kan het bijna ruiken haha!

  2. 14 juli 2020 / 18:11

    Wat een fijne rok heb je aan! 🙂