fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Etherische olie en het immuunsysteem

Etherische olie en het immuunsysteem

De herfst zit eraan te komen. Niet mijn favoriete seizoen maar we moeten er nou eenmaal mee dealen. Wind, regen en kou gaan gepaard met een snotneus en vervelende griepjes. Balen natuurlijk maar we weten allemaal dat het bij de tijd van het jaar hoort. Ik vind het altijd wel belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn weerstand goed op peil is en zo hoop ik de dans te ontspringen wat betreft verkoudheid en griep. Wist je dat etherische olie en het immuunsysteem elkaar kunnen helpen? Sterker nog, je kunt je immuunssteem boosten met etherische olie en in dit artikel ga ik je hier alles over vertellen.

Met etherische olie je immuunsysteem boosten

We moeten de krachten van de natuur niet onderschatten. Een etherische olie moet je beschouwen als een hulpmiddel. Ben je ziek? Dan gaat een etherische olie je niet beter maken en uiteraard sluiten ze ook niet uit dat je alsnog die verkoudheid of griep te pakken krijgt. Maar ze helpen je wel met het boosten van het immuunsysteem en zo verklein je de kans dat je ziek wordt. Want, hoe beter je immuunsysteem en weerstand is, hoe minder vatbaar je bent voor griep. Natuurlijk is het, naast het gebruik van een etherische olie, ook belangrijk dat je genoeg beweegt en gezond eet. Doe je dit allemaal? Dan kun jij met frisse energie het najaar tegemoet.

Etherische olie diffuser

In dit artikel zoom ik in op de etherische olie van Geurwolkje. Hun collectie etherische oliën is verwerkt op Nederlandse bodem en 100% natuurlijk. Met een Aroma Diffuser kun je de heerlijke geur van een etherische olie verspreiden in de kamer. In deze etherische olie diffuser (aroma diffuser) voeg je water en jouw favoriete etherische olie samen. Door middel van kleine, maar frequente trillingen ontstaat er een koude verneveling en verspreid de aroma diffuser luchtvochtigheid en de toegevoegde etherische olie. Een heerlijke geur in huis, je luchtvochtingheid op peil en een boost voor je immuunsysteem. Wat wil je nog meer? In het assortiment van Geurwolkje zitten echt prachtige aroma diffusers waardoor het ook nog eens een eyecatcher zijn in jouw interieur.

Geen Aroma diffuser in huis? Dan kan je de etherische olietjes ook op een steentje of een doekje druppelen en deze bijvoorbeeld op je nachtkastje leggen. 

Etherische olie en het immuunsysteem

Etherische olie en het immuunsysteem

De Power Boost Box van Geurwolkje

Van Geurwolkje heb ik de Power Boost Box ontvangen. Dit is een giftset met 4 etherische oliën. De naam zegt het al, deze Boost Box is bedoeld om jou lichaam en geest een oppepper te geven. De box is perfect om jezelf of iemand om wie je geeft cadeau te geven.

Inhoud Power Boost Box

 • Zuiverend etherische olie blend 5ml
  • Zuiverend is een melange die is samengesteld uit eucalyptus, lavendel en tijm. Het is een frisse, kruidige geur en werkt ontspannend en motiverend.
 • Concentratie etherische olie 5ml
  • Concentratie is samengesteld uit ceder atlas, eucalyptus citriodora en kruidnagel. Deze olie boost jouw concentratie en focus.
 • Tea tree etherische olie 5ml
  • Tea tree, dat is waarschijnlijk geen onbekende geur. Wist je dat het helpt tegen vermoeidheid en een zenuwachtig gevoel? Het heeft een helende werking en ondersteunt het herstel van spieren en helpt je lichaam weer fit te worden na ziekte. Heb je last van een kriebel in de keel en van je luchtwegen? Dan heeft Tea Tree een verzachtende werking.
 • Eucalyptus etherische olie 5ml
  • Ik ben dol op eucalyptus. Deze olie heeft ook een verzachtende werking op luchtwegen en ondersteunt jouw vermoeide geest en lichaam.

Stomen met eucalyptus etherische olie

Tip: zit je neus echt helemaal dicht? Het stomen met etherische olie kan enorm verlichtend werken en eucalyptus etherische olie is hier perfect voor. Bak een grote bak met heet, stomend water en druppel hier (afhankelijk van de hoeveelheid water) 2-5 druppeltjes eucalyptus olie in. Ga boven de bak hangen, leg een grote handdoek over je hoofd heen zodat de stoom niet kan ontsnappen en adem een paar minuten langzaam in en uit door je neus. Dit geeft echt een enorm bevrijdend gevoel!

Etherische olie en het immuunsysteem boosten doe je met Geurwolkje.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: