fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

OOTD Beige Cowboyboots

OOTD Beige Cowboyboots

Oh yeah! Het is weer tijd voor een outfit of the day (OOTD) post. Tussen kerst en Oud&Nieuw heb ik heel even pauze genomen van het bloggen en heb ik even met een helicopterview gekeken naar 2021. Mijn nieuwe doelen en mijn richting bepaald. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer vol nieuwe energie zit en onwijs positief aan 2021 ga beginnen. Het is in dit artikel tijd voor deze OOTD Beige Cowboyboots. Geloof me, deze laarzen wil je zien!

OOTD Beige Cowboyboots

OOTD Beige Cowboyboots

Wellicht heb je deze outfit een tijdje terug al voorbij zien komen op mijn instagramaccount. Het lookje is, naar mijn mening, te tof om niet te delen en vandaar dat ik besloot om hem ook te laten zien in dit artikel.

Zoals je inmiddels misschien wel weet ben ik lid van de Omoda Friends club. Dit is een hele fijne club met influencers en eens in de zoveel tijd mag ik een nieuw paar schoenen uitzoeken. In december was het weer zover en mijn oog viel op deze prachtige Beige Cowboyboots van Toral. Het is een samenwerking met de influencer Claire Rose. Lang heb ik er niet over nagedacht, deze cowboyboots zijn perfect!

Cowboyboots zijn op dit moment natuurlijk helemaal on trend. Inmiddels heb ik al een zwart, donkergroen en nu dus ook een beige paar. Deze Toral x Claire Rose laarzen zijn halflang, zijn gemaakt van beige leer, beige suède en wit lakleer. Ze hebben een spitse neus, een aflopende blokhak en kenmerkende vlammenpanelen en cut outs. Ik vind zelf de kleurencombinatie fantastisch. Vind jij dit zelf iets te opvallend? Dan zijn deze laarzen ook verkrijgbaar in het zwart.

Ik besloot bij deze look om in het kleurenpalet te blijven, oftewel ton sur ton. Een look in één kleurentoon. Ik draag een witte koltrui van Superdry (Via Plutosport) en hieroverheen een beige, gebreide kabelspencer van Guts&Gusto. Mijn lichte momjeans is van VeroModa, dit is mijn alltime favorite jeans! 

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram? 

Details

Dit was hem, mijn OOTD! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen: