fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Happy new year!

Happy new year!

Een gelukkig nieuwjaar, lieve mensen! Het is tijd om 2020 af te sluiten welke, volgens mij, wel de boeken in kan als ontzettend gek jaar. Ondanks de crisis vind ik dat wij absoluut niet mogen klagen. Mijn vriend en ik zijn nog steeds erg gelukkig in ons huis samen met onze hond Spyke en kat Sjakie. Sinds 1 januari 2020 ben ik mijn eigen bedrijf gestart voor mijn blog en instagram en ik heb mijn beste jaar tot nu toe gedraaid. Daarnaast zijn we in 2020 zelfs 3 keer op vakantie geweest en is iedereen om ons heen gezond.

Uiteraard hebben wij ons netjes gehouden aan alle maatregelen. Dat betekent dat ik inmiddels wel echt zo ongelofelijk veel zin heb in een feestje en in het knuffelen van al mijn lieve vrienden en familie. Gewoon eens gezellig borrelen met meer dan 1 stel en weer eens de kroeg uitrollen om een uur of 3. Begin 2020 hebben we gelukkig nog wat feestjes meegepikt zoals Carnaval maar daarna is dat toch echt verdwenen.

2021 is begonnen en we zijn helaas nog lang deze crisis niet uit. Ik hoop zo ontzettend dat de vaccinaties gaan werken en dat het leven in 2021 weer wat normaler gaat worden. Ik word al verdrietig van het idee dat we in 2021 niet op wintersport gaan en waarschijnlijk geen carnaval vieren. Deze twee dingen zijn altijd de eerste waar ik naar uitkijk in het nieuwe jaar. Hopelijk kunnen we in april onze verjaardagen vieren zoals vanouds en gaat vanaf daar alles in een stijgende lijn omhoog. Let’s hope so! 

Happy new year!

Crisis of geen crisis, ik ben vastberaden van 2021 een top jaar te maken. Ik wens jullie uiteraard ook allemaal een mooi en gezond 2021 toe. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en instagram in 2020 en uiteraard hoop ik jullie weer te zien in 2021.

Zoals je hebt gemerkt is er tussen kerst en nieuwjaar even een pauze geweest op mijn blog maar vanaf maandag 4 januari kun je weer, zoals altijd, iedere werkdag minimaal 1 artikel om 05:00 uur verwachten! X

Happy new year! Een dikke kus van mij!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: