fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Leuke spelletjes voor 2 personen

Leuke spelletjes voor 2 personen

Begin je je thuis te vervelen? Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen? Heb je, voor je gevoel, heel Netflix en Videoland al gezien? Ga dan eens een avondje spelletjes spelen samen. Super gezellig! Hapje en een drankje erbij en de avond is om voor je het in de gaten hebt. Mijn vriend en ik doen dit geregeld en in dit artikel laat ik je leuke spelletjes voor 2 personen zien. Lees je mee?

Leuke spelletjes voor 2 personen

https://lindseybeljaars.nl/2020/04/leuke-spelletjes-voor-2-personen/

Exploding Kittens

Dit spel hebben we nu inmiddels 2 jaar en het blijft favoriet. Het is een kaartspel met 56 kaarten en hierop allerlei kattenillustraties. Het is een tactisch spel dat is gebaseerd op Russian Roulette. In de stapel kaarten zitten ‘exploding kittens’ en die wil je juist niet trekken. De rest van de kaarten gebruik je om jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden. Het is echt een hilarisch spel! Inmiddels hebben we ook het uitbreidingspakket ‘Imploding Kittens’ en dat maakt het weer net even anders. Echt een aanrader!

Ticket to Ride Europe

Dit spel leerden wij spelen tijdens onze trip in Fins Lapland. Jeroen, een vriend van ons, had hem meegenomen. Zodra we doorhadden hoe het werkte hebben we iedere avond minimaal 1 potje gespeeld. Zelfs tijdens het wachten op het vliegveld hebben we een potje gedaan. Het is een bordspel waarbij spelers een treinreis van hun bestemmingskaarten moeten volbrengen. Heb je de juiste kaartcombinatie in je hand? Dan mag je verbindingen tussen steden claimen. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar. Het is een super leuk spel en ook heel erg leuk met z’n tweeën.

Azul

Dan door naar Azul. Volgens mij het minst bekende spel van deze drie. Het is een super leuk spel maar wel gigantisch moeilijk uit te leggen. Het is een tactisch bordspel waarmee je, met tegeltjes, patronen moet vormen. Het verhaal erachter is dat je voor Koning Manuel I van Portugal de muren van zijn koninklijk paleis met kleurrijke tegels moet versieren. Voor specifieke patronen en completerende sets, scoor je extra punten. Heb je teveel materiaal? Dan krijg je minpunten. Uiteindelijk wint uiteraard de speler met de meeste punten.

Verkrijgbaarheid spellen

De uitgever van deze spellen is Asmodee. Ze zijn te koop bij o.a. Bol.com

 • Exploding Kittens – € 19,99
  • Imploding Kittens – € 18,99
 • Ticket to Ride Europe – € 44,99
 • Azul – € 39,99

Print & Play Website

Asmodee heeft een heel goed initiatief gestart met de Print & Play website. Hier kunnen bezoekers een aantal spellen gratis downloaden, printen en spelen. Uiteraard speciaal voor de thuisblijvers. Je kunt hierbij denken aan spellen zoals Dobble, Unlock en Dixit. Er zijn bij enkele kleine aanpassingen aangebracht om ze zo
gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor het thuis printen en spelen proces. Wat goed bedacht zeg!

“In deze moeilijke tijden van de wereldwijde COVID-19 crisis, vinden we het prettig om families een manier van spelen te bieden in een veilige en comfortabele thuissituatie.” aldus Stephane Carville, CEO van Asmodee. “We hopen dat de gratis ‘Print & Play’ spellen een vorm van verlichting, avontuur en plezier voor iedereen kan bieden terwijl ze thuis zitten”.

Meer informatie over het ‘Print & Play’ initiatief en de 6 downloads vind je op: https://print-and-play.asmodee.fun/

Dit zijn naar mijn mening stuk voor stuk leuke spelletjes voor 2 personen. Wat is jouw favoriete spel voor 2 personen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

60 Reacties

 1. Frida
  3 mei 2020 / 08:14

  ????super graag hopen dat hij eindelijk wel eens gezellig samen een bordspel wil spelen.

  Hij is wel dan van ticket to ride wat we altijd met onze camping vrienden spelen maar wat op dit moment niet kan

 2. Heleen
  1 mei 2020 / 16:50

  Aat een leuke win actie!
  Ik zou dat super graag willen winnen om samen met mijn dochter te spelen.
  De spelletjes die we al hebben kennen we ondertussen wel. Dus iets nieuws is altijd welkom!

 3. Renate
  1 mei 2020 / 16:17

  Ja deze wil ik heel graag winnen! Zowel exploding kittens als ticket to ride heb ik al, en zijn echt mijn lievelings spellen! Hele goede aanrader dus :). Azul ken ik niet en zou ik graag spelen, zeker nu ik (net als heel Nederland gok ik) weer volop spellen aan het spelen ben.

  Ook een aanrader vanuit mijn kant is het spel Pandamic! Het is een spel waarbij je samen speelt om de wereld te redden van een pandemie, erg toepasselijk in deze tijd dus. Heel erg leuk om te spelen met tweeën aangezien je dus niet tegen elkaar speelt. Echt een aanrader!

 4. Myr
  30 april 2020 / 23:19

  Hoi,
  Ik ken Azul wel al aangezien ik het ooit met vrienden heb gespeeld. Die variant ging over ramendecoraties. Het spel toen was super leuk en graag zou ik het vaker willen spelen komende tijd aangezien ik verzot ben op spelletje:)

 5. 30 april 2020 / 13:48

  Ohhh fijn, deze staat op mijn wish list. Ik en mijn vriend spelen graag bordspellen. Zo kochten we onlangs ticket to ride New York, Chronicles of Crime en Scotland Yard. Ik doe heel graag mee!

 6. Lonneke
  29 april 2020 / 23:04

  Mijn zoontje van 9 doet heel graag spelletjes. Hij is vrij slim, verhoogd iq, en wil vaak spelletjes doen die net te moeilijk zijn voor z’n zusje van 7. Mijn partner is niet zo’n spelletjes freak dus blijven we vaak met 2en over. We zijn dus zeer geïnteresseerd in leuke uitdagende spellen voor 2 personen.

 7. Sanne
  29 april 2020 / 21:32

  Hallo,

  We wonen hier met zijn vieren in huis maar dé mannen zijn meer van het gamen op de pc. nu zijn mijn schoonzusje en ik erachter gekomen dat de meeste spellen in onze kast niet echt geschikt zijn voor twee personen en de spellen voor twee die we hebben kunnen we inmiddels dromen.

  Had azul op gezien en er over gedacht hem te kopen, maar winnen is natuurlijk nog veel leuker.

  Ga jullie ook direcr volgen op FB.

 8. Natasja
  29 april 2020 / 13:37

  Mijn vriend is binnenkort jarig and he loves spelletjesavonden. We kennen het spel beiden niet dus vogelen het graag samen uit. Met dit cadeau kan ik hem toch nog wat extra’s geven, ondanks mijn kleinere budget door mijn uitkering nu.

 9. Tim
  28 april 2020 / 21:16

  Ook ik zou graag kans maken voor deze winactie. Heel het spel is mij onbekend, maar na het lezen van de uitleg, lijkt mij dit spel super leuk om te spelen.

 10. Jacqueline
  28 april 2020 / 20:55

  Hoi Lindsey,

  Ticket to Ride is ook één van mijn favoriete spellen… Wat betreft spellen hebben we mogelijk dezelfde smaak en je hebt dan ook echt mijn interesse gewekt. Ik volg je graag zodat ik op nog meer leuke dingen geattendeerd word. Natuurlijk zou ik Azul graag willen winnen want het ziet er alleen al prachtig uit en het lijkt mij een erg leuk spel.

 11. Jacqueline
  28 april 2020 / 20:54

  Ticket to Ride is ook één van mijn favoriete spellen… Wat betreft spellen hebben we mogelijk dezelfde smaak en je hebt dan ook echt mijn interesse gewekt. Ik volg je graag zodat ik op nog meer leuke dingen geattendeerd word. Natuurlijk zou ik Azul graag willen winnen want het ziet er alleen al prachtig uit en het lijkt mij een erg leuk spel.

 12. Karin
  28 april 2020 / 20:05

  Azul staat op mijn wishlist, lijkt me echt een super gaaf spel. We spelen graag speeltjes samen, met zijn tweeën spelen we o.a. carcassone, Jolly & Roger, yinsh, patchwork. Maar ook kleine spelletjes zoals clever.
  Deze zou ik er echt graag bij willen hebben!

 13. Linda
  27 april 2020 / 23:52

  Jaaa Azul lijkt mij zooo leuk ?!! Wij spelen al een tijdje Ticket to Ride Nordic Countries (dat is de beste versie voor 2 personen!) Ik hoop dat wij Azul ook mogen gaan spelen!!

 14. Ilona
  27 april 2020 / 17:12

  Azul lijkt me super tof om te spelen. Wij komen niet veel verder dan kaartspelletjes en ticket to ride, omdat er inderdaad leuke weinig spellen voor 2 zijn. En dit spel doet me helemaal denken aan mijn reisje naar Marrakesh samen met mijn vriendinnen. Die houden ook wel van een spelletje. Leuk voor onze wijn, eh theeleutavonden 😉

  • Irene
   28 april 2020 / 16:59

   Er zijn juist heel veel leuke spellen voor 2 spelers, alleen je moet je er even in verdiepen. Een aantal grote bordspellen die voor 2 heel leuk zijn: agricola, wingspan, taveernen van de Oude stad. Er zijn goede review sites die heel goed advies kunnen geven! Check.bijv. despelletjesvrienden.nl hele.goede site en klantenservice. Zij helpen je graag.

 15. Guido Piket
  26 april 2020 / 17:45

  Hoor alleen maar goede verhalen over Azul! En omdat onze kids nog niet met alle spellen mee kunnen doen, is het fijn als wij als mama en papa ook wat voor onszelf te spelen hebben.

 16. 25 april 2020 / 23:55

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik woon samen met mijn dochter van 13 en we doen heel graag spelletjes samen. We waren net aan t kijken welk spel we aan willen schaffen! Jouw recensie gaat hierbij zeker helpen. Tenzij we Azul winnen natuurlijk ?

 17. Debbie Bregman
  25 april 2020 / 19:52

  Wij zijn sinds kort in de ban van spellen spelen. Dit komt door onze zoon van 5 jaar. Die is gek op spelletjes. Onlangs hebben we een aantal spellen aangeschaft waaronder ticket to ride. Met de meeste spellen slaagt hij er in ons te verslaan.
  Ik heb Azul boven aan mijn wishlist staan. Het lijkt me leuk om deze samen met hem te kunnen spelen. Misschien win in dan ook een keer ?

 18. Ella
  24 april 2020 / 10:01

  Ik en mijn vriend wonen sinds kort samen. Wij zijn allebei fanatieke spelletjes fanaten. Wij vinden het alleen erg moeilijk om leuke spellen te vinden die je goed met z’n tweeën kan spelen. Dus dit zou zeker van pas komen om onze spelletjes kast een beetje uit te breiden!

 19. Nadine
  23 april 2020 / 20:14

  Ik doe graag mee voor dit spel! Ik ben een spelletjesfanaat! Ticket to Ride vind ik heel leuk, maar ook kleine spelletjes als Qwixx en Clever!

 20. Marlies
  23 april 2020 / 20:02

  Zou leuk zijn om azul te winnen! Ik speel vaak spelletjes met z’n tweeën omdat het lastig is meer mensen tegelijkertijd bij elkaar te krijgen (en nu met het virus al helemaal niet mogelijk). Mijn vader speelt het al eens online en zou ‘m graag met het echte spel verassen!

 21. kempenaers anita
  23 april 2020 / 14:48

  ziet er een leuk spel uit, doe zeer graag mee, ticket to ride vind ik leuk maar ook regenwormen,

 22. Marjorie
  23 april 2020 / 12:47

  Ik zou graag kans maken op het spel azul. Ik hoor van meerdere mensen dat het een heel leuk spel voor met z’n tweeën is. Wij spelen ticket to ride nu elke week, dus afwisseling is zeker leuk!

 23. Kelly
  23 april 2020 / 12:28

  Wat een gave winactie. Mijn vriend en ik spelen graag bordspelletjes. Toevallig heeft een vriendin van mij dit spel laten zien, omdat het zo’n leuk spel is om met z’n tweeën te spelen. Dus ik doe graag mee aan deze wedstrijd. Dan kunnen wij elkaar weer uitdagen.

 24. Lisa
  23 april 2020 / 12:10

  Leuke actie!! Spelletjes vinden die leuk zijn voor twee personen is altijd een zoektocht. En als je het zo vaak speelt, is het met twee personen meestal ook sneller minder leuk. Ik ben erg benieuwd naar Azul, zou een leuke aanvulling zijn voor de spelletjeskast! 🙂

 25. Nicole
  23 april 2020 / 09:38

  Hoi,
  Wat een leuke post! Wij zijn dol op spellen. Heben een kast vol. Maar een spel voor 2 personen blijft altijd lastig! Wij zouden dan ook graag Azul winnen!!!
  Heb er op het spellenspektakel mee in mn handen gestaan haha.
  O nog een leuke tip. “The mind” is ook heeeeeeel leuk voor 2 personen
  Groetjes!!

 26. Nicole Elisabeth
  22 april 2020 / 22:32

  Azul klinkt als een leuk spel! Lijkt me leuk om te winnen. Ticket to ride spelen wij vaak thuis, blijft vermakelijk

 27. Irene
  22 april 2020 / 22:08

  Wat een leuk artikel. Ik ben echt spelletjes fan, samen met mijn vriend. Maar Azul staat nog op ons wishlist. Hij lijkt ons ontzettend leuk en willen graag nog een keer proberen in deze coronatijd. Want in de crisis zitten we elkaar grotendeels aan te gapen. En af en toe een spel spelen is echt een uitkomst. Maar onze kast kan wel een upgrade gebruiken. Azul zou onze kast echt opfleuren. Fingers crosst.

  • Gerard de G
   23 april 2020 / 08:47

   Ik zou Azul graag winnen, om zo een spelletje met vrienden op afstand (in deze tijd) te kunnen spelen.

 28. Fleur
  22 april 2020 / 20:14

  Wat een leuke actie! Mijn vriend en ik proberen ons ook bezig te houden nu we 24/7 op elkaars lip zitten. Gelukkig zijn we allebei fan van spelletjes en puzzelen! Ticket to Ride vinden wij vooral erg leuk in de versie Nordic Countries (tip! Die is speciaal voor 2-3 personen en heeft meer uitdaging dan Europe vinden wij) en ook Exploding Kittens bij ons is groot favoriet. Azul heb ik veel over gehoord en lijkt mij erg leuk om te spelen, dus ik doe graag mee! Nu flink duimen!

 29. Mirte
  22 april 2020 / 18:34

  Spelletjes heb je nooit genoeg, zo is de spelletjes kast bij mijn ouders goed gevuld. Nu ik ga samenwonen zal ik zelf een collectie moeten gaan beginnen, en Azul zou een mooie start zijn! Dan hebben mijn vriend en ik ook meteen wat te doen in onze eerste periode samenwonen in deze tijden va de corona!

 30. Carmen
  22 april 2020 / 12:17

  Spelletjes, nooooit genoeg spelletjes! Zo’n leuk vermaak, altijd iets te doen en super gezellig! Vermaak is momenteel helaas best lastig, dus dit is meer dan welkom!

 31. Linda
  22 april 2020 / 11:41

  Ik zou heel graag Azul winnen. Daar ben ik al heel lang benieuwd naar en nu hebben we alle tijd om het uit te proberen!

 32. Linda Houwers
  21 april 2020 / 23:44

  In deze gekke tijden wonen ik en mijn zusje weer tijdelijk bij onze ouders en ik kan je vertellen: dat is soms best een uitdaging ? Wat ons enorm helpt tegen de verveling is de goed gevulde spelletjeskast! ? Ticket to ride is hier ook een grote favoriet, zo leuk! Een ander spel dat we erg leuk vinden en dat goed te spelen is met 2 personen is Carcassonne 🙂 We zijn echte spelletjes liefhebbers hier maar gek genoeg heb ik nog nooit van Azul gehoord. Het klinkt als een leuk en origineel spel dus het zou echt superleuk zijn als we deze winnen en uit kunnen proberen met z’n allen! ?

 33. Danny
  21 april 2020 / 14:01

  Leuke tips!
  Ik heb sinds een aantal maanden weer mijn liefde voor bordspellen herontdekt
  en ben nu bijna elke dag bordspelletjes aan het doen met mijn vriendin.
  Daarnaast heeft het me zoveel inspiratie opgeleverd dat ik nu bezig ben met het ontwikkelen van een eigen bordspel.
  En een spel als Azul ken ik nog niet, maar lijkt me erg leuk, vooral om weer inspiratie op te doen voor mijn eigen concept/spel!

 34. Evelien
  21 april 2020 / 13:10

  Super tof altijd al fan van de spelletjes! Alleen wij slopen onze favoriete spelletjes altijd… 🙁 halli galli spelen we met een kapotte bel en de doos van rumikup valt uit elkaar!

  Het spel shit happens is ook een aanrader! Alleen wel 18+ en Engels talig.

 35. Loes
  21 april 2020 / 12:27

  Mijn vriend en ik zijn de laatste jaren weer fanatiek bordspellen aan het spelen, het liefst in het weekend met vrienden. Helaas gaat dit nu niet. Op internet spelen we nu wel verschillende spelletjes online tegen onze vrienden, dat maakt het nog een beetje aangenaam. Exploding Kittens en Ticket to Ride zijn beide leuke spellen, zelf alleen nog nooit met z’n tweeën gespeeld. Een goede tip om dit wel eens te doen. Azul hoor ik altijd goede verhalen over, het lijkt me echt een super spel, zeker om dat nu eens met z’n tweeën te spelen 🙂 Vanuit onze vriendengroep heeft niemand dit spel, dus dan is het ook nog leuk om het naderhand weer met meerdere te spelen.

 36. Siel
  21 april 2020 / 12:10

  Ik heb dit spel reeds gespeeld bij vrienden, maar heb het zelf nog niet. Superleuk en makkelijk aan te leren. Maar graag zou ik wat oefenen om mijn strategie te verbeteren en uit te blinken na de corona-lockdown. Ticket to ride hebben wij, en spelen we heel vaak met 2, binnenkort moet ik een nieuw spel aankopen omdat onze kaarten verslijten van het zoveel te spelen… Exploding Kittens hebben wij ook, maar is leuker om met meer dan 2 te spelen.

 37. Maranka
  21 april 2020 / 11:59

  Azul staat al heel lang op mijn verlanglijstje! Het lijkt me een heel uitdagend spel en dat is precies waar ik en mijn zusje van houden. Wij hebben geen spel voor 2 personen, maar zijn wel vaak samen thuis. Vooral nu is het jammer dat we geen 2-personen spel hebben. Ticket to ride staat ook al heel lang op ons verlanglijstje, maar doordat beide spellen eigenlijk best wel duur zijn (zoals elk spel) moeten we nog even doorsparen. Wat ik grappig vind, is dat ik eigenlijk nog nooit gehoord heb van Exploiding Kittens, terwijl u schrijft dat Azul de meest onbekendste is. Bedankt ook voor de tips op die website! Deze zal ik zeker bezoeken.

  Ik maak graag kans om voor ons beide weer een leuk spel te winnen!!

 38. Anke Gijsbers Hoeijmakers
  21 april 2020 / 11:43

  Hoi! Wat een super leuke winactie. Mijn man en ik doen heel vaak spelletjes met vrienden, familie of elkaar. We hebben bijna plek te weinig om alle spellen op te bergen, máár Azul past vast nog ergens er tussen haha! Heel erg welkom dus!
  Groetjes!!

 39. Juul
  21 april 2020 / 08:39

  Ik zou dit spel graag willen winnen voor mijn vriend. Mijn vriend zit helaas al 2 weken in quarantaine vanwege het Corona virus en kan als hij uit quarantaine komt wel een nieuw spelletje gebruiken ? Daarbij ben ik zelf ook een echte spelletjesfan en speel ik graag met hem en/of de familie dan Azul.

 40. JJ
  21 april 2020 / 00:51

  Als verassing voor vrienden! Ik heb alle 3 al in mijn bezit. Maar denk dat zij wel een op vrolijker kunnen gebruiken.

 41. Fons
  20 april 2020 / 22:19

  Ik en mijn vriendin vinden het leuk om bordspellen te doen in het weekend om lekker te ontspannen. Dit spel staat al een tijdje op de lijst en in deze lastige Coronatijd zou het geweldig zijn om kennis te maken met een nieuw spel. Hopelijk kunnen we binnenkort samen Azul spelen! 🙂

  Allebei de pagina’s geliked! 🙂

 42. Marianne
  20 april 2020 / 21:51

  We spelen heel graag spelletjes en zeker in deze rare corona periode. Exploding kittens en ticket to ride europe heeft dochterlief voor de kerst gekregen en zijn inderdaad zeer leuke spellen, die we meestal met z’n drietjes spelen (samen met mijn man en dochter). Met 2 personen is patchwork en imperial settlers ook erg leuk om te spelen.

  • Lotte
   21 april 2020 / 08:01

   Wij spelen vaak carcasonne of patchwork samen. Maar momenteel is onze favoriet pandemic. Een leuk coöperatief spel, dus in plaats van tegen elkaar speel je samen tegen het spel. Dus meer kans om de lieve vrede te bewaren 😉
   Azul is een spel dat momenteel nog ontbreekt in onze collectie. Ik heb er veel goede dingen over gehoord, dus het lijkt me super leuk om zelf dit spel ook eens te spelen!

 43. Rosalie van Druten
  20 april 2020 / 18:59

  Ik zou Azul graag voor mijn zus willen winnen ❤️ ze zou het echt heel leuk vinden en dat moet ze het wel vaker met mij spelen ?

 44. Claudia
  20 april 2020 / 18:10

  Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat deze spelletjes leuk zijn! Maar helaas nog niet kunnen spelen. Het zou leuk zijn om te winnen! Wij spelen samen Ook vaak doordeweeks een spelletje.
  Ben erg benieuwd naar Azul, weer eens wat anders:) ook exploding kittens lijkt me leuk!

 45. Landschoot Tom
  20 april 2020 / 16:15

  intussen al 4 weekjes met zn 2 thuis. We zitten wat door onze spelletjes voor 2. hamamikoje ook zeker een aanrader voor met 2. Maar eens iets nieuws zou zeker leuk zijn! ticket to ride nog gespeeld maar niet in huis dus zou leuke prijs zijn. Volgen is ook in orde, zeker als er veel over spelletjes op komt!

 46. Rick Peters
  20 april 2020 / 14:40

  Mijn dochters Femke van 9 jaar en Daphne van 6 jaar vinden bordspellen net zoals hun vader heel erg leuk!
  Wat een top actie van jullie in deze tijd! Dikke ?? voor jullie bijde! Groeten Rick

 47. Marloes Ratering
  20 april 2020 / 14:07

  Lijkt mij supertof om dit spel te winnen, ben een echte spelletjesfanaat! Daarbij heb ik dit spel al een paar keer voorbij zien komen en ben ik er erg nieuwsgierig naar.

 48. John
  20 april 2020 / 13:23

  Lijkt me leuk spel. Altijd op zoek naar nieuwe spelletjes voor 2 personen. Want die kunnen dan lekker vaak gespeeld worden.

 49. Amber Sijnesael
  20 april 2020 / 13:15

  Hier zijn met 2 spelers Ubongo, Kingdomino, Keer op Keer en Carcasonne favoriet. We doen iedere avond wel een spel, aangezien we het TV kijken proberen te beperken. Een spelletje geeft toch net wat meer sfeer.
  Azul staat hier op het wensenlijstje maar is er tot op heden helaas nog niet ingekomen. Zou zeker een leuke aanvulling en welkome afwisseling zijn!

 50. 19 april 2020 / 14:59

  Een spelletje spelen is altijd een leuk tijdverdrijf in deze vreemde tijd en het helpt ook de zinnen te verzetten en het laat je beseffen wat het aller belangrijkste in je leven is, nl. je familie en de goede vrienden die je hebt. Misschien zijn deze woorden ietwat filosofisch van aard maar ze zijn wel gemeend.

 51. Beauty By Bibi
  18 april 2020 / 18:31

  Leuk artikel! Ik hou van spelletjes!

 52. Jolijn
  16 april 2020 / 18:48

  Super leuk! Wij zijn wel weer toe aan een nieuw spelletje voor twee personen en deze lijkt me heel leuk. Ik maak graag kans (:

 53. Marian B
  16 april 2020 / 12:06

  Dat zou ik heel graag proberen. Mijn vriend en ik zijn tegenwoordig aan het spelletjes spelen geslagen. Rat Attack en Mr Jack zijn leuke spellen die we bijvoorbeeld spelen met zijn tweetjes.

 54. 16 april 2020 / 10:28

  Wat leuk! Ticket to ride klinkt voor mij het leukste. 🙂

 55. Eva
  16 april 2020 / 10:14

  Ticket to Ride is mijn grote favoriet! Verder vind ik Regenwormen en Keer op Keer ook heel fijn om met twee te spelen. Azul ken ik nog niet, dus ik doe heel graag mee met de winactie! Ik vind namelijk maar moeilijk een groepje om mee te spelen, dus vaak zijn het gewoon mijn vriend en ik ? spellen voor twee zijn dan ook meer dan welkom ?
  Heb jou en Asmodee gevolgd op Facebook ?

 56. Lilian
  16 april 2020 / 07:25

  Ticket to ride spelen wij ook vaak. Karuba en Ubongo vinden wij ook leuk, ook tactische spelen en aangezien onze kids net anders denken, kan slim tactisch spelen het leeftijdsverschil overbruggen! Inzicht is weer net anders dan sluw bij bv monopoly of snel rekenen bij rummicub. Kaartspelletjes als uno en kakkerlakkensoep zijn ook altijd leuk!
  Maar Azul klinkt dus ook wel als een uitdaging.

  • 23 april 2020 / 22:42

   Hoi!

   Super gaaf deze win actie, mijn vriend en ik zijn gek op spelletjes en spellen voor 2 personen is dus perfect! Ik heb al veel van Azul gezien en het spel komt steeds weer op mijn pad! Lijkt me echt super leuk om dit spel te winnen!

   Groetjes!!!