fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Terugblikken op 2019

Als ik een jaar een ‘bewogen jaar’ mag noemen dan was het absoluut 2019. Dit is het jaar wat vele hoogtepunten maar ook een aantal dieptepunten heeft gekend. Zoals je van mij bent gewend blik ik ieder jaar terug op het afgelopen jaar en uiteraard kan ik nu niet achterblijven. Het is tijd voor terugblikken op 2019. Kijk je met mij mee?

Terugblikken op 2019

De hoogtepunten hebben jullie zeker meegekregen op mijn blog en op mijn instagram account. Van de dieptepunten hebben jullie daarentegen niet zoveel meegekregen en eerlijk gezegd is dat natuurlijk ook privé. Het had helaas te maken met het overlijden van een aantal dierbaren en op dat gebied hebben we het dit jaar flink voor de kiezen gekregen. Begin dit jaar kreeg mijn vader ook nog eens een zwaar auto-ongeluk en ook dat gaat je (op z’n zachtst gezegd) niet in de koude kleren zitten. Hopelijk hebben we het komende jaar geen ‘bewogen jaar’. In de lijstjes hieronder focus ik mij op de hoogtepunten.

In 2019 heb ik…

in 2019 ben ik…

 • een mega leuke samenwerking met Omoda gestart
 • weer lekker los gegaan met Carnaval #brabantdegeakste
 • met een goede vrienden op wintersport in Serfaus gegaan
 • ontzettend verwend door mega veel leuke perspakketjes
 • alweer 25 jaar oud geworden #timeflies
 • samen met mijn vriend en twee vrienden op roadtrip in Costa Rica gegaan

In 2019 heb ik…

 • voor het eerst de bollenvelden in de omgeving van Lisse bezocht
 • vaak genoeg heerlijk gevaren met een Bootje Gezond in de Biesbosch
 • samen met mijn vriend de voortuin in een nieuw jasje gestoken
 • genoten van een fantastische motorvakantie in Castellane, Zuid-Frankrijk
 • meerdere leuke winacties georganiseerd, zowel op mijn blog als op mijn Instagram
 • eindelijk een badpak gekocht (en daarna laten liggen in Uvita, Costa Rica, whaha!)

en dan nog twee hoogtepunten:

 • Mijn vriend heeft zijn baan opgezegd en is een eigen onderneming start #zotrots
 • en ook ik ben naar de KvK gestapt op mijzelf in te schrijven voor mijn blog en instagram account
  • Businesswise ging het dit jaar heel erg goed! 

Dit was hem, het terugblikken op 2019. Uiteraard de beknopte versie want in een jaar maak je gewoon ontzettend veel mee. Ik denk dat ik in dit lijstje wel absoluut de hoogtepunten heb besproken en waarschijnlijk ben ik er dan zelfs nog wel een aantal vergeten. Het is tijd om te gaan focussen op 2020! Ik ben heel erg benieuwd wat dit jaar ons weer gaat brengen. Wil je op de hoogte blijven? Blijf dan zeker mijn blog en mijn instagram account volgen. #thankyou

Wat is jouw absolute hoogtepunt van 2019? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 2 januari 2020 / 13:42

  Wat een leuke terugblik!

 2. 30 december 2019 / 19:37

  Wat een leuke terugblik zo! Hoop dat je 2020 beter word!

 3. 30 december 2019 / 15:36

  Hoofdzakelijk een leuk jaar zou ik zo zeggen. Maar het verlies van geliefden hakt er altijd in. Ik wens je een mooi 2020 toe, met een mooie balans tussen hoogte- en dieptepunten.

 4. 30 december 2019 / 14:42

  Leuke terugblik ! Ik geniet vooral van je reisfoto’s ! Alvast veel plezier in Lapland. Ik kijk al uit naar de foto’s !