fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

We gaan bijna op Wintersport

We gaan bijna op Wintersport

Zoals je misschien wel weet is wintersport ieder jaar vaste prik. Ik geloof dat het in 2014 was toen ik voor het eerst ging en sindsdien ben ik verkocht en heb ik geen jaar overgeslagen. Ik heb er gigantisch veel zin in en vertel je in dit artikel wat meer over mijn kleding op Wintersport.

We gaan bijna op Wintersport

Qua kleding heb ik op wintersport één favoriet merk en dat is duidelijk Superdry. Ik vind de kledinglijn van Superdry voor dames echt fantastisch. Ik heb er dan ook genoeg truien, shirts met lange mouwen en sweaterdresses van en deze gaan allemaal mee mijn koffer in. Oh en de lijn voor heren en de sportkleding is ook top. Wij gaan met een groep van 7 personen waarvan 1 man een volledig skipak heeft van het merk en in de koffer van mijn vriend gaan ook een paar it mee. De kwaliteit is erg goed want de meeste items hebben al heel wat jaren wintersport en apresski feestjes overleefd.

Skiën

Mijn koffer inpakken voor Wintersport is misschien wel het simpelste van allemaal. Je hebt je skioutfit, je thermokleding, je snowboots, skisokken, handschoenen, helm en goggle etc. en dat is uiteraard het allerbelangrijkste. Deze spullen liggen netjes in een opbergbox op zolder dus het is een kwestie van deze box omkiepen in de koffer. Je hoeft hier eigenlijk niet over na te denken, ook weleens lekker toch?

Apresski

De hele wintersport leef je ongeveer in deze spullen behalve met de apresski. Al moet ik eerlijk bekennen dat we ook weleens in onze skikleding in het feestgedruis belanden. Ik merk dat ik met apresskiën het liefst eerst ga omkleden en dan vervolgens ga voor een sweaterdress met een legging of een jeans met een shirt met lange mouwen. Voor deze wintersport heb ik nog een tof, nieuw item weten te scoren. Uiteraard van het merk Superdry. Het is een top met lange mouw, wit met rood gestreept en een donkerblauwe print voorop. De achterkant heeft een open rug en dat geeft deze top, naar mijn mening, een extra leuke twist! Een jeans eronder en snowboots in plaats van witte sneakers en ik ben ready to party!

Houd vooral mijn Instagrampagina (@lindseybeljaars) in de gaten. Van een New York Spam ga ik, zeer binnenkort, over op een Wintersport Spam! #zinin

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: