fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Mijn drie outfits deze kerst

Oh nee, de kerst zit er alweer op. Jammer! Ik keek er dit jaar echt naar uit en voor je het weet zitten alle dagen er alweer op. Wel moet ik zeggen dat ik echt een fantastische kerst achter de rug heb en er echt onwijs van heb genoten. Je hebt mijn outfits wellicht al voorbij zien komen op Instagram (@Lindseybeljaars) maar wellicht ook niet. Ben jij benieuwd naar mijn drie outfits deze kerst? Lees gezellig mee.

Mijn drie outfits deze kerst

Kerstavond

Op kerstavond stond er een heerlijk kerstdiner op ons te wachten bij mijn schoonouders thuis. We vieren het eigenlijk altijd met de gehele familie van mijn vriend en mijn schoonmoeder staat hiervoor altijd dagen in de keuken. Ze kookt overigens de sterren van de hemel en dus was het echt genieten. Ze had mij gevraagd het nagerecht te maken en ik verzorgde een chocoladetrio met vers, rood fruit. Die viel gelukkig, na al dat lekkers van mijn schoonmoeder, ook in de smaak.

Qua outfit droeg ik mijn zwarte, flared pantalon en hieromheen een zwart, lederen riempje met een zilveren detail. Hierop droeg ik een paars/bordeaux rode off shoulder top met wijd uitlopende mouwen. Deze is van My Jewellery maar helaas niet te koop. Volgens mij is hij van één of twee jaar geleden. Het blijft een prachtige top, zeker voor dit soort gelegenheden. Om de outfit iets stoerder te maken draag ik mijn zwarte, chunky chelsea boots. Verder style ik de look af met zilveren sieraden. Vooral mijn necklace party met zilveren kettingen vond ik erg geslaagd. Wellicht dat ik deze binnenkort nog in een artikel verder bespreek.

Eerste kerstdag

Eerste kerstdag vierden wij met mijn ouders, mijn broer en mijn schoonzus. Ongeveer een maand voor kerst trekken we altijd lootjes met z’n zessen en dan kopen we voor € 25,- kadootjes voor elkaar en schrijven we een gedichtje. Rond een uur of half 2 waren ze bij ons en was het dus tijd om deze kadootjes te openen. Erg gezellig en veel gelachen om de gedichtjes. Rond 17:00 uur reden we naar het Holland Casino in Breda waar een heerlijk 5-gangen diner op ons stond te wachten. Het was echt weer heerlijk! Na het diner gingen we naar het huis van mijn ouders waar een hele berg kadootjes op ons lag te wachten. We zijn weer goed verwend!

Mijn outfit bestaat deze dag uit een rokje en een top. De rok is army green en heeft een soort high waisted paper bag effect. Een super leuke rok, als je het mij vraagt. De top die ik hierop draag is zwart met gouden glitters. Heerlijk feestelijk en natuurlijk perfect voor de kerst. Ik draag een subtiel gouden kettinkje en de rest van mijn sieraden zijn ook goud. Uiteraard combineert dit mooi met de top. Om de look compleet te maken draag ik mijn zwarte boots van Shabbies Amsterdam onder de rok. #Loveit

Tweede kerstdag

En dan komen we alweer aan bij Tweede Kerstdag. Overdag hadden we weinig plannen en dus hielden mijn vriend en ik een lekker chilldagje. Wel ben ik nog even langs de supermarkt gereden om de laatste lekkere dingen in te slaan. Gelukkig was het heel erg rustig in de winkel en dus kon ik lekker, op het gemakje alle benodigdheden verzamelen. s’Avonds kwamen namelijk mijn ouders en mijn schoonouders naar ons toe en hebben we lekker gegourmet met z’n zessen. Het was heel gezellig! Na het gourmetten had ik nog een lekker toetje, namelijk een tiramisu met salted caramel ijs en slagroom met rode vruchten. Hierna hebben we nog een potje 30 seconds gespeeld. De slappe lach gegarandeerd!

Over deze laatste outfit valt misschien het minst te vertellen aangezien het ‘gewoon een jurk’ is. Wel een prachtige jurk waar ik, iedere keer als ik hem draag, complimenten over krijg. Het is een lange jurk van My Jewellery met prachtige kleuren en gouden details. Ik heb direct even op de site gekeken en hij is nog verkrijgbaar. Het is de ‘Blousejurk oranje bloemen’ en je koopt hem voor € 44,95. Ik draag hem in de maat S. Het model op de site draagt de strik op haar buik maar ik knoop hem altijd naar achteren. Persoonlijk vind ik dit iets leuker. De jurk style ik met wederom mijn zwarte, chunky chelsea boots.

Dit waren ze, Mijn drie outfits deze kerst. Welke outfit vind jij het leukst? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 2 januari 2020 / 13:42

    Hele leuke outfits!

  2. 30 december 2019 / 14:55

    Leuke looks! Vooral die laatste jurk is mooi.