fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

Eindelijk een badpak gekocht

Yes! Ik heb eindelijk een badpak gekocht. Vorige week ging ik samen met mijn nichtje Joy de stad in en daar slaagde ik eindelijk voor een badpak. In het artikel ‘een bikini of badpak meisje‘ liet ik al doorschemeren dat ik absoluut een bikini meisje ben maar dat ik heel graag een badpak wilde hebben. Ik ga binnenkort op reis naar Costa Rica en ik wilde hiervoor gewoon heel graag een badpak hebben. Gelukkig ben ik geslaagd en in dit artikel vertel ik je er meer over.

Eindelijk een badpak gekocht

Het badpak dat je ziet heb ik gescoord in de sale in Breda. Het is een koraalkleurig badpak met een leopard print. Natuurlijk helemaal on trend. Hij heeft aan de voorkant een vrij diep decolleté met hiertussen nog drie touwtjes. Aan de achterkant loopt hij hoog uitgesneden en heeft hij een soort ‘bikini-effect’. Je snapt vast wat ik bedoel. Het badpak zit heerlijk en ik vind het echt een aanwinst. Dit is de eerste waarin ik mij helemaal comfortabel voel.

Je begrijpt het misschien wel, mijn liefde voor badpakken is aangewakkerd. Inmiddels ben ik op de site van LASCANA opzoek gegaan naar een tweede. Zij hebben een fantastisch aanbod in badpakken en ik heb hierin een top drie gemaakt.

1. Venice Beach 

Zwart is natuurlijk altijd goed. Dit badpak heeft echt een prachtige body met een rijg-look aan de voorkant. Een tikkeltje sexy, maar dat mag wel wat mij betreft. Hij sluit door bandjes in de nek te strikken en heeft een bikinisluiting op de rug. Daarnaast heeft hij uitneembare vullingen en dat vind ik zelf altijd wel erg prettig.

Dit badpak kost € 59,99

2. Sunseeker

Ah, dit vind ik ook zo’n tof design. Ik ga natuurlijk naar Costa Rica dus een beetje tropisch en vrolijk mag het badpak van mij wel zijn. Het badpak is te verkrijgen in de kleuren geel, oranje en turquoise en ik vind de turquoise variant echt het allermooiste. De randen zijn gehaakt afgewerkt, hij heeft een sluiting met bandjes in de nek en op de rug en heeft ook uitneembare vullingen.

Dit badpak kost € 69,99

3. Adidas

Dit is even iets heel anders, maar ik vind het wel super tof. Adidas is op dit moment natuurlijk weer een mega populair merk en ik vind dit soort basic badpakken echt gaaf. Gewoon zwart met daarop groot het Adidas Logo in het wit. Simpel, sportief maar erg gaaf! Iets wat ook wel echt goed bij mij past. Wat ik overigens er mooi vind bij dit badpak is de hoog uitgesneden beenlijn.

Dit badpak kost € 39,99

Help me out! Voor welk badpak van LASCANA zou jij gaan? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 27 augustus 2019 / 20:26

  Oeh, wat is hij leuk met die open rug! 🙂

 2. Marion
  27 augustus 2019 / 19:06

  De middelste vind ik het mooiste.

 3. Mandy Buying
  27 augustus 2019 / 17:10

  Adidas!!