fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Mijn 5 Best gelezen artikelen van 2019

Geloof me, ik houd mijn statistieken nauwlettend in de gaten. Ik houd van grafieken en cijfertjes en weet precies wat mijn posts doen per dag/week/maand en jaar. Zowel van mijn blog als mijn instagram kanaal. Hieruit probeer ik ook lessen te trekken en te kijken wat nou bijvoorbeeld de reden is dat de ene post wel goed wordt gelezen en de andere wat minder. Wellicht komt dit door mijn communicatie/marketing achtergrond? Anyways, ik ga in dit artikel mijn 5 best gelezen artikelen van 2019 bespreken. Lees je mee?

Het algoritme van Instagram verslaan

2019 was absoluut het jaar van Instagram voor mij. Waar ik in 2018 de motivatie verloor heb ik mij in 2019 weer compleet herpakt. Ik heb inmiddels al maanden achter elkaar de instagram vibe te pakken en ik moet eerlijk zeggen dat het ontzettend goed gaat. In mei schreef ik een artikel waarin ik tips geef hoe je het algoritme van instagram verslaan kunt. Ik had al wel verwacht dat dit artikel goed ging lopen en dat bleek ook het geval.

Hair Gummies: Werkt het echt?

Hair Gummies: werkt het echt?

Tsja, Hair Gummies: werkt het echt? Die vraag hebben denk ik genoeg mensen zichzelf afgevraagd dit jaar. In 2019 werden de hairgummies namelijk echt een hype en kwamen ze overal, zowel online als offline, in een reclame voorbij. Het zijn hele lekkere yoghurtachtige snoepjes maar of ze echt werken? Ik heb voor mijzelf antwoord gegeven op deze vraag in het artikel.

Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn

Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn

Tof om te zien dat mijn reviews van beauty- en verzorgingsproducten ook nog steeds enorm goed worden gelezen. Rond de zomer wilde ik mijn haar wat minder ‘geel’ en net iets assiger. Hiervoor gebruikte ik de Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn die ik opgestuurd kreeg van Kruidvat. Ik heb hier een uitgebreide review over geschreven inclusief voor- en na foto en daaraan zie je direct dat deze lijn ontzettend goed werkt. Zo nu en dan gebruik ik de lijn nog steeds en geloof me, dat wilt wat zeggen.

Een weekendje weg bij Erfgoed Bossem

Zoals je van mij bent gewend typ ik eigenlijk van iedere trip wel een artikel. Van mijn wintersporten, stedentrips naar o.a. New York, motorvakanties en alle roadtrips (West-Amerika, Thailand en Costa Rica) kun je uitgebreide fotoverslagen terugvinden op mijn blog. Het is voor mij heel leuk om te schrijven maar het is nog leuker om te zien dat ze altijd gigantisch goed worden gelezen. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend een weekendje weg bij Erfgoed Bossem. Eenmaal aangekomen op onze motoren hadden de eigenaren al snel in de gaten dat ze te maken hadden met een blogger/instagrammer en ze hebben mijn artikel enorm geboost. Niet gek dus dat dit artikel in dit lijstje staat.

Borotalco deodorant

Borotalco Deodorant

Begin juni werd de Borotalco Deodorant geïntroduceerd in Nederland. Dit is al heel lang de nummer 1 deodorant van Italië en deze kwam overgewaaid naar ons land. Ik heb deze deodorant toegestuurd gekregen en ben ze direct gaan uittesten. Op mijn aanraden heeft ook mijn moeder een fles gekocht en eigenlijk waren we allebei direct enthousiast. Dit is echt hele fijne deodorant voor een heel fijn prijsje! Ik hoop dat ik met dit artikel jullie een goede tip heb kunnen geven.

Mijn 5 Best gelezen artikelen van 2019

Yes! Dit was het laatste artikel waarbij ik terugblik op 2019! Het is nu toch echt tijd om vol te gaan genieten van een nieuw jaar. Welkom 2020, be a good one! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 4 januari 2020 / 11:08

    Ik vond je instagram blog ook erg leuk! En je instagram vind ik er echt top uit zien

  2. 31 december 2019 / 08:15

    Ik ga je blog over instagram nog eens even lezen, misschien staan er nog tips in.