fbpx
23   76
142   352
142   249
115   278
121   203

You and Make-Up TAG

You and Make-Up TAG

Whieee!! Time for another TAG! Ik heb het over de You and Make-Up TAG. Een TAG die ik een tijdje geleden tegenkwam en waarvan ik eigenlijk direct dacht: ‘Yes, die ga ik invullen!’ So without any further ado.. let’s start! 

You and Make-Up TAG

 • Welke foundation gebruik je?
  • Eerlijk gezegd gebruik ik op dit moment helemaal geen foundation. Mijn huid is eigenlijk gewoon echt compleet vrij van onzuiverheden en daarom heb ik de laatste tijd de foundation een beetje afgeschaft. Alleen wanneer ik een fullface look maak kan ik nog weleens beginnen met een laagje foundation. Zo voor everyday eigenlijk nooit, hooguit een beetje concealer.

Delilah Farewell Cream Concealer in Linen

 • En welke concealer?
  • Zoals al gezegd bij vraag 1 gebruik ik dus wel concealer. Degene die ik op dit moment het meest gebruik is de Delilah Farewell Cream Concealer in Linen. Een super fijne, lichte en ‘luchtige’ concealer die heel natuurlijk inblend met de huid. Doet het perfect rechtstreeks op de huid en dat is wel zo prettig als je geen foundation wilt gebruiken.
 • Weet je je ondertoon?
  • Ik vind het bij mijzelf lastiger te bepalen dan bij andere maar dat komt denk ik ook omdat het bij mij niet mega uitgesproken is. Als ik moet kiezen dan weet ik wel dat ik een iets overwegend gele ondertoon hebt. Oftewel, mijn huid neigt meer naar een gele dan naar een roze ondertoon.
 • Wat vind je van nepwimpers?
  • Prachtig.. but just not for me. Ik heb echt hele lange wimpers van mijzelf en vind eerlijk gezegd nepwimpers bij mij altijd een beetje onzin. Al kan ik het bij anderen echt fantastisch vinden. Maar dat geklooi met die lijm enzo.. nee, ik breng wel een extra likje mascara aan!
 • Wist je dat je je mascara na 3 maanden moet weggooien?
  • Ja.. maar hoe super zonde is dat? Ik gebruik mascara elke dag en kan echt wel langer met een mascara doen dan 3 maanden. Al hoewel ik erg genoeg heb vind ik verspilling toch echt niet nodig en gebruik ik mijn mascara gewoon tot dat hij echt helemaal op is.

 • Welke mascara gebruik je? 
  • Op dit moment gebruik ik de L’Oréal Miss Baby Roll Mascara het allermeest. Ik heb een flinke mascarastash en pak eigenlijk gewoon ‘de eerst volgende’ als er een mascara op gaat. Op dit moment is dat deze mascara van L’Oréal en hij bevalt me erg goed!
 • MAC of Sephora?
  • Hmm….Wel een hele lastige keuze. De MAC zit natuurlijk tegenwoordig op heel veel plekken terwijl Sephora niet eens in Nederland zit. Toch kies ik voor Sephora aangezien zij een heel ruim aanbod hebben aan producten en natuurlijk merken. Daarnaast vind ik het mega leuk om in het buitenland uren te snuffelen in de Sephora.
 • Heb je een MAC pro kaart?
  • Nope…
 • Welke make-up tools gebruik je in je make-up routine?
  • Oh eigenlijk echt helemaal niet zo veel. Voor mijn everyday routine doe ik namelijk altijd alleen maar mijn wenkbrauwen, een beetje concealer en een likje mascara. De beautyblender is officieel bedoeld voor foundation maar ik gebruik hem iedere dag om mijn concealer mee te blenden. Vervolgens gebruik ik mijn wenkbrauwpenseel om mijn Catrice poeder uit het wenkbrauwkitje mee aan te brengen en klaar is kees.

Beautyblender Chill

 • Gebruik je een primer op je oogleden?
  • als ik echt een oogschaduwlook maak gebruik ik echt altijd een oogschaduwbasis. Er ging echt een wereld voor mij open toen ik dat ontdekte, haha!

Beautyfavorieten 2017

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

 • Gebruik je een oogpotlood of een liquid liner?
  • Ligt echt enorm aan de look die ik maak. Is het een zachte en meer smudgy look? Dan gebruik ik een oogpotlood. Maar als het een meer strakke en clean look is dan zet ik graag een gitzwarte wing met een liquid liner. Mijn favoriet voor een wing is absoluut de Kat Von D Tattoo Liner in Trooper.
 • Hoe vaak prik je in je ogen met een oogpotlood?
  • Zelden tot nooit?
 • Wat vind je van losse oogschaduws?
  • Kan absoluut heel erg mooi zijn! Ik gebruik het niet heel vaak maar heel soms wel bij echt een heftige/ speciale look.

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

 • Gebruik je minerale make-up?
  • Laatst heb ik een heel tof pakketje ontvangen van IDUN Minerals met daarin onder andere de IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon. Een prachtige lipstick die ik de laatste tijd veel draag. Zo nu en dan draag ik dus zeker minerale make-up.
 • Wat is je favoriete lipstick?
  • Pfff.. are you serious? Dit is echt een hele moeilijke vraag! Ik draag zoveel verschillende lipsticks en vind het ene moment de ene fijn en het andere moment de ander. Als ik echt mijn all time favorite moet kiezen dan ga ik voor mijn Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty RoseZo’n mega mooie liquid lipstick die ik tijdens mijn roadtrip door West-Amerika kocht in Las Vegas. Ik doe er de laatste tijd ontzettend zuinig mee omdat ik vrees voor de dag dat hij op gaat…

Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild

 • Wat is je favoriete blush? 
  • Nou.. het wordt niet makkelijk met de vragen.. Blush vind ik zoo tof en ik houd er echt van. Al draag ik het everyday eigenlijk nooit, een avondje stappen zonder blush zit er bij mij niet in. Als ik één favoriet moet kiezen dan is het deze Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild. Officieel is het dan dus ‘Flowerchild’, al is de combinatie van dit duo precies hetgeen dat het magisch maakt!
 • Koop je make-up op eBay?
  • Ik ben misschien wel heel ouderwets maar ik koop sowieso niks op eBay, dus ook geen make-up.
 • Houd je van drugstore make-up?
  • Jahoor, zeker wel! Een budget pareltje ontdekken is altijd leuk!
 • Heb je er ooit aan gedacht om make-up lessen te volgen?
  • Vast weleens maar dat is er gewoon nooit van gekomen. Ik sta nu op het punt dat dat ook niet perse meer hoeft.
 • Noem een make-up misdaad die je haat
  • Absoluut veel te donkere of te lichte foundation.. echt een crime!
 • Houd je van kleurrijke make-up (lippen, blush, oogschaduw) of naturel kleuren?
  • Een kleurrijke look op z’n tijd vind ik leuk. Een blush mag aanwezig zijn en een keer een knalkleur op de lippen vind ik, zeker in de zomer, hartstikke leuk. Toch kies ik ervoor om te gaan voor naturel kleuren omdat dit eigenlijk altijd goed is!
 • Welke beroemdheid heeft altijd mooie make-up?
  • Gosh.. dit vind ik zoo lastig. Ik ben niet zo into de celebs.. oeps!

Mijn Wenkbrauw Routine

 • Als je het huis uit kon gaan met één make-up product op, wat zou het zijn?
  • Wenkbrauwpoeder! Ik heb gelukkig vrij lange en zwarte wimpers van mijzelf dus dat zet wenkbrauwpoeder op nummer 1. Als staat mascara op de voet gevolgd op nummer 2 hoor!
 • Kan je het huis uit zonder make-up?
  • No problemo, heerlijk!!
 • Vind je jezelf er goed uitzien zonder make-up?
  • Ik vind mijzelf zelfs niet perse mooier met make-up op. Ik ben wie ik ben en ik ben daar blij mee. Ik ga heel vaak de deur uit zonder make-up en eerlijk gezegd voel ik me daardoor echt niet onzekerder of minder mooi. Ik vind make-up vooral gewoon heel erg leuk. Heerlijk, na het douchen ff lekker een half uurtje tutten!
 • Wat vind jij het beste make-up merk?
  • Dat is wel heeeél lastig! Er zijn namelijk genoeg merken met goede producten. Persoonlijk ben ik erg fan van bijvoorbeeld Bobbi Brown en NARS maar ik vind Catrice ook echt top!
 • Wat vind jij van make-up?
  • Volgens mij hoef ik hier geen antwoord meer op te geven 😉

Dit zijn mijn antwoorden op deze You and Make-Up TAG!
Zonder welk make-up product ga jij absoluut de deur niet uit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

4 Reacties

 1. 31 mei 2018 / 17:01

  Leuke tag! Ik ben het met veel antwoorden met je eens. 🙂

 2. 29 mei 2018 / 21:03

  Wat een leuke tag! Die blush van Becca lijkt mij erg mooi!

 3. 29 mei 2018 / 09:01

  Wat een leuke tag! <3 Super leuk ingevuld.
  Liefs,
  Evelien

 4. 29 mei 2018 / 06:47

  Leuk dat je de tag ook hebt ingevuld. Haha de favoriete lipstick vraag is eigenlijk onmogelijk om te beantwoorden he ;-).