58   391
69   424
55   435
93   480
103   448

HEMA Bamboo Charcoal Lijn

HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Wow! Eindelijk eens tijd voor een review van een product van HEMA! Dit is niet de eerste keer maar het is wel echt super lang geleden. Natuurlijk is charcoal mega populair in skincare producten en HEMA doet hier vrolijk aan mee door de gloednieuwe HEMA Bamboo Charcoal Lijn te lanceren. Het kopen waard? Je leest het nu!

HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn

HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Bamboo en Charcoal, klinkt interessant! Ik ben dol op skincare en heb de laatste tijd zowel s’ochtends en s’avonds alweer een hele routine. Die wisselt nogal omdat ik natuurlijk als beautyblogger veel verschillende producten opgestuurd krijg. Als het ene product uit mijn routine op is, pak ik weer een nieuw product om te proberen. Alles behalve vervelend natuurlijk.

HEMA over deze HEMA Bamboo Charcoal Lijn
De actieve charcoal verwijdert invloeden van buitenaf als giftige stoffen, vuil en fijnstof van de huid. De houtskool zuivert de huid, houdt het soepel en laat het stralen. Provitamine B5 zorgt voor een mooie teint. Extra prettig is de geur van de producten, door het groene thee extract ruikt het lekker fris.

Deze HEMA Bamboo Charcoal Lijn bestaat uit een peeling, masker en facewash. Uiteraard review ik ze in dit artikel alle drie.

HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Bamboo Charcoal Face Peeling

Een peeling kun je vergelijken met een hele zachte scrub voor het gezicht. Perfect voor het verwijderen van overtollige huidcellen en talg.

Gebruik: Maak je huid en je handen vochtig. Masseer de peeling, met een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot, op het vochtige gezicht. Na het reinigen spoel je de peeling grondig af met lauwwarm water.

HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Bamboo Charcoal Face Mask

Oeh een maskertje, altijd goed! Vanzelfsprekend is dit een kleimasker. Dit masker reinigt de huid diep, is makkelijk aan te brengen en laat een fris gevoel achter.

Gebruik: Reinig je gezicht goed en breng het masker vervolgens ruim aan op het gezicht. Laat het vervolgens 10-15 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig af met lauwwarm water.

HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Bamboo Charcoal Face Wash

Last but not least, tijd voor de Face Wash. Ik gebruik iedere dag een face wash aangezien het naar mijn mening echt ideaal is voor onder de douche. Met een make-up remover maak ik eerst mijn gezicht vrij van make-up om hem vervolgens extra te reinigen met een facewash. Verzorgende lipiden zorgen voor een optimale verzorging tijdens en na het reinigen en houden de huid gehydrateerd.

Gebruik: Maak voor het gebruik je gezicht nat. Laat de wasgel in je handen opschuimen en maak vervolgens cirkelvormige bewegingen. Na het reinigen grondig afspoelen met lauwwarm water.

HEMA Bamboo Charcoal Lijn HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Conclusie

Wat leuk om weer eens producten van HEMA te testen. Ik kan heel eerlijk gezegd niet anders zeggen dan dat deze HEMA Bamboo Charcoal Lijn echt super fijn is. Ik ben dan ook over alle drie de producten super te spreken. Inmiddels gebruik ik de facewash iedere dag en de peeling en masker zo 1x in de week. De producten doen wat ze beloven, voelen goed aan op de huid en laten een heerlijk fris gevoel achter. Zeker een aanrader!

De producten uit deze HEMA Bamboo Charcoal Lijn kosten € 3,50 per stuk en zijn uiteraard te koop bij HEMA.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

2 Reacties

  1. 28 mei 2018 / 06:51

    Klinken als hele fijne producten die ik ook zeker wil proberen.

Lees vorig bericht:
The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

It's Banana Mania!!! Ik ben dol op The Body Shop en zij zijn dol op fruit. Kijk, komt dat is ff...

Sluiten