28   116
39   153
29   125
50   174
18   142

Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

Een tijdje terug kreeg ik een pakketje opgestuurd met daarin de gloednieuwe Wilkinson Sword Intuition F.A.B. In eerste instantie dacht ik: ‘Zal ik wel schrijven over een scheersysteem?’ Het antwoord was duidelijk ‘ja’! Want dit is niet zomaar een scheersysteem. Deze Wilkinson Sword Intuition F.A.B. heeft een revolutionair tweerichtingsscheersysteem. Hoe dat werkt lees je in dit artikel.

Wilkinson Sword Intuition F.A.B. Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

 

Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

De zomer is begonnen. Al hoewel, niet officieel natuurlijk maar de zon lat zich van zijn beste kant zien. Dit betekent dat we weer lekker rond kunnen lopen in korte broekjes, jurkjes en rokjes. Heerlijk!! Al hoewel ik eigenlijk het hele jaar mijn benen wel scheer let ik daar in de zomer natuurlijk extra op. Een goed scheersysteem is dan ook zeker belangrijk.

De nieuwe Intuition f.a.b scheert namelijk niet in één, maar in twee richtingen, waardoor je ook twee keer zo snel een gladde huid hebt.

Wilkinson Sword Intuition F.A.B. Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

F.A.B. kan staan voor ‘Fabulous’ maar dat is toch niet helemaal het geval. Het staat namelijk voor Intuition F(orward) A(nd) B(ackwards). Heel toepasselijk natuurlijk! In één richting scheren is namelijk vanaf nu verleden tijd. Dit scheersysteem scheert moeiteloos in beide richtingen. De 3 bovenste mesjes staan in tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes. Daarnaast zit er rondom de mesjes een verzachtende gel wat het scheren nog makkelijker maakt.

Wilkinson Sword Intuition F.A.B. Wilkinson Sword Intuition F.A.B. Wilkinson Sword Intuition F.A.B.

Conclusie

Wat vind ik van deze nieuwe Wilkinson Sword Intuition F.A.B.? Super fijn! Grappig genoeg bewoog ik het scheermes altijd al heen- en weer en in plaats van in één richting te scheren. Met een normaal systeem haalt dat niet zoveel uit maar toch deed ik het, haha! Met dit scheersysteem is dat anders aangezien het nu wel echt effect heeft. Deze Wilkinson Sword Intuition F.A.B. laat mijn huid echt binnen no time haarloos en heel glad achter. De gel rondom het scheersysteem zorgt ervoor dat de mesjes heel soepel over de huid glijden. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik het gewoon een heel fijn product vind!

Deze Wilkinson Sword Intuition F.A.B. kost € 13,99 en is te verkrijgen in de drogisterijen.

Welk scheersysteem is jouw favoriet?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

4 Reacties

 1. 30 mei 2018 / 20:54

  Wat fijn dat jij tevreden bent over het nieuwe scheersysteem van Wilkinson. Mijn mening is juist het tegenovergestelde. Ik vind het meer tijd kosten én na gebruik zijn niet al mijn haartjes weg.

 2. 30 mei 2018 / 20:24

  Oh nu wil ik hem ook graag proberen! Mooie foto’s maak je!

 3. 30 mei 2018 / 20:03

  Wauw! Klinkt ideaal! De volgende keer ga ik deze proberen.

  Groet Jeanine

 4. 30 mei 2018 / 13:47

  Oh wat superhandig! Zo kan je eens een keer ALLE haartjes weghalen!

Lees vorig bericht:
You and Make-Up TAG

Whieee!! Time for another TAG! Ik heb het over de You and Make-Up TAG. Een TAG die ik een tijdje geleden tegenkwam...

Sluiten