fbpx
115   224
130   262
135   274
125   243
149   358

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

Een tijdje terug kreeg ik een prachtig pakket opgestuurd van het merk IDUN Minerals. Voor mij is dit de eerste kennismaking met dit merk en ik was dan ook meteen ontzettend nieuwsgierig en enthousiast. Al hoewel ik veel verschillende producten kreeg opgestuurd review ik nu eerst de IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon. Benieuwd naar dit merk en deze matte lipstick? Stop dan niet met lezen!

IDUN Minerals Matte Lipstick in LingonIDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

Aangezien dit mijn eerste review is van het merk IDUN Minerals vind ik het leuk eerst even wat achtergrond informatie te vertellen over het merk. De naam “IDUN” komt van de oude Noorse Godin van de eeuwige jeugd. Het logo verwijst naar een mand met gouden, magische appels die deze godin had. Ze deelde deze appels met andere godinnen, om ze op die manier ook eeuwig jong én op hun mooist te houden. De verpakkingen en tasjes van de producten zijn voorzien van interpretaties van deze Noorse Godin en deze zijn gecreëerd door kunstenares Patrizia Gucci.

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

De verpakking vind ik ontzettend ‘Out of the Box’. Het is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien, in de goede zin. Ik vind het zo origineel en mooi gedaan. De witte verpakking met de mooie, schilderachtige opdruk vind ik gewoon echt een hele mooie match. Hierdoor is het merk goed herkenbaar en onderscheidt zich goed in de markt!

IDUN Minerals Matte Lipstick in LingonIDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

De lipstick zelf vind ik ook erg mooi vormgegeven. Het is een strakke, simpele zwarte huls met een glazen onderkant. Hierin is de lipstick zichtbaar en onderop vind je een sticker met de productnaam. Dit vind ik persoonlijk mega handig want ik bewaar mijn lipsticks allemaal op z’n kop in een houder. De lipstick zelf heeft een appeltje ingedrukt, een extra leuk detail die natuurlijk super goed past bij IDUN Minerals.

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

Swatch

Hier zie je de swatch van deze IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon. Deze swatch is gezet door 2x over de streep heen te gaan. Dit bewijst dat de lipstick prima gepigmenteerd is! Tijdens het swatchen merk je goed dat deze lipstick matte is maar niet ultra matte. Hiermee bedoel ik dat hij zich makkelijk laat swatchen en dus niet stroef en droog aanvoelt. Dat belooft veel goeds!

IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

Hier draag ik de IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon.

Je denkt misschien: “Wat betekent Lingon?” Nou, dat heb ik voor je uitgezocht. Lingon is een klein Scandinavisch besje, ook wel Lingonberry genoemd. Hij is vooral bekend van de garnering bij de Zweedse balletjes van IKEA. 

IDUN Minerals Matte Lipstick in LingonIDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon

Conclusie

Wat super leuk om kennis te maken met het merk IDUN Minerals. De lipstick heeft mij zeer positief verrast. De verpakking vind ik top maar de kwaliteit van de lipstick stiekem nog veel beter. Hij is inderdaad matte maar juist niet ultra stroef en droog. Deze lipstick voelt comfortabel aan, voedt de lippen en blijft goed zitten. Daarnaast vind ik de kleur ook nog eens fantastisch! Ik heb hem de afgelopen dagen dan ook al bijna iedere dag gedragen.

Ik heb nog veel meer producten ontvangen dus je kunt binnenkort zeker nog een review verwachten van dit merk!

Een mooi extraatje:
Voor elk wereldwijd verkocht product van IDUN Minerals plant het bedrijf fruitbomen op plaatsen in Oost Afrika waar fruit, schone lucht en werkgelegenheid het hardst nodig zijn. Dit project is gericht op het helpen van mensen in nood en wordt gedaan in samenwerking met Vi Agroforestery (Vi-skogen), een Zweedse organisatie die erop gericht is om armoede te bestrijden en het leefklimaat van mensen in Afrika te verbeteren.

Goed om te weten:
IDUN Minerals lipsticks zijn vrij van nikkel, chroom, talk, bismuth, parfum en parabenen.

Deze IDUN Minerals Matte Lipstick in Lingon kost € 24,- en is te koop in de webshop van IDUN Minerals.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

18 Reacties

 1. 27 mei 2018 / 09:04

  Staat je erg mooi! Ik kende dit merk niet moet ik bekennen! Leuk dat je de betekenis hebt opgezocht! Weer wat bij geleerd 😉

 2. 17 mei 2018 / 08:21

  Het is inderdaad eeen mooi kleurtje,
  Ik vind lipsticks altijd mooi als ze dichtbij een natuurlijk kleur blijven en dat doet deze wel, vind ik.
  Mooi bevonden. 😉

 3. 16 mei 2018 / 19:53

  Ik ken dit merk helemaal niet maar het ziet er prachtig uit en ze hebben echt over de verpakking nagedacht. Blijft de lipstick ook lang zitten?

 4. 16 mei 2018 / 14:22

  Dit merk ken ik niet. ziet er wel mooi uit zo met dat appeltje 🙂
  Mooie kleur ook! Staat je leuk

 5. 16 mei 2018 / 11:51

  Het merk IDUN is me volledig onbekend, maar mag ik even zeggen: WHOAAA! Wat een kleurtje! Zou nog iets voor mij zijn denk ik!

 6. 15 mei 2018 / 23:12

  Nog nooit eerder van het merk gehoord. De producten zien er wel heel mooi uit

 7. 15 mei 2018 / 21:24

  Ik heb van dit merk ook laatst wat mogen uitproberen, prachtig die verpakkingen hé. Deze lipstick staat je goed, hele mooie kleur

 8. 15 mei 2018 / 19:53

  Oh leuk! Dit merk ken ik nog niet! Wat een hele toffe kleur zeg!

 9. 15 mei 2018 / 15:06

  Mooi kleurtje zeg! Ik kende dit merk nog niet.

 10. 15 mei 2018 / 14:20

  wat mooi dat ze ook een goed doel steunen bij ieder verkocht artikel. Ik vind de verpakking erg mooi

 11. 15 mei 2018 / 13:24

  Wat mooi dat je mensen in nood helpt als je een product koopt. Ik vind de verpakking prachtig en wat is dit een toffe kleur! Staat je heel erg goed.

 12. 15 mei 2018 / 13:06

  oe hij ziet er heel mooi uit en wat een prachtige kleur, staat je super

 13. 15 mei 2018 / 11:39

  Hele mooie kleur en een hele mooie verpakking! Ik houd van dit soort kleuren en vind het ook goed bij jou staan!

 14. 15 mei 2018 / 11:29

  Staat je erg mooi! Zelf ben ik meer van het nude roze, maar wauw wat is deze mooi mat!

 15. 15 mei 2018 / 10:59

  Wat een mooie verpakking zeg! En een hele mooie kleur, staat je erg mooi 🙂

 16. 15 mei 2018 / 10:51

  Ik vind de kleur erg mooi, ik zoek dit al langer en ben dus eigenlijk wel heel enthousiast over jouw review.

 17. 15 mei 2018 / 10:30

  Ik vind de verpakking hiervan echt heel mooi. Als ik dit in een winkel zou zien, zou ik het beslist nader bekijken.