fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017
Jawel! We zetten de traditie voort! Het is vandaag weer tijd voor twee artikelen op mijn blog. Mijn beautyfavorieten en best gelezen artikelen van de maand. Vandaag laat ik je in dit artikel mijn Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017. Benieuwd welke artikelen de afgelopen maand het best werden gelezen? Lees dan nu met me mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017

Ik heb fantastisch nieuws!

Stiekem had ik wel verwacht dat dit artikel goed werd gelezen. Meestal zijn dit soort titels clickbaits maar dat was in mijn geval absoluut niet zo. Ik had namelijk echt fantastisch nieuws, ik haalde mijn scriptie met een 7.1! Iets waar ik nog steeds enorm trots op ben, zeker aangezien ik in mijn 5 scriptiemaanden ook heb geklust, gewerkt en geblogd. Mijn artikel Ik heb fantastisch nieuws! werd mijn best gelezen artikel van de afgelopen maand en ik kreeg er super veel lieve reacties op. Super leuk!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Veet is de marketing rondom de Veet Sensitive Precision Beauty Styler flink aan het pushen. Hierdoor zijn enorm veel mensen benieuwd geworden naar het product en gaan googelen naar een review. Mijn review scoort goed in google en is daardoor enorm veel gelezen. Het is een super fijne tool en ik gebruik hem erg graag! Absoluut een aanrader dus mocht je het artikel nog niet hebben gelezen: ‘Doe dat nu!’

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Deze Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool stond ook in Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van April 2017. Een super fijne poriestrip  die nu is uitgegroeid tot de fijnste poriestrip die ik ooit heb geprobeerd. Mijn artikel is heel goed gelezen en ik hoop dat veel mensen aan de hand van dit artikel deze strip hebben gekocht en zelf hebben ervaren hoe ontzettend fijn hij is. En zo niet? Doe dat dan als nog. Het is echt een top product!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017

Rimmel London Volume Shake Mascara

Wederom een artikel dat vorige maand ook in mijn ‘Best gelezen’ lijstje voorkwam. De Rimmel London Volume Shake Mascara ontving ik tijdens het Rimmel London Spring 2017 Event in maart. Daarna ben ik eigenlijk gelijk begonnen met het testen van deze mascara en mijn review kwam online in april. Leuk om te zien dat deze review ook deze maand weer massaal is gelezen!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van Mei 2017

Guess 1981 Eau de Toilette

Parfum, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind het heerlijk om iedere dag een keuze te kunnen maken tussen de verschillende geuren die ik heb! Deze nieuwe Guess 1981 Eau de Toilette ontving ik eind april en uiteraard was ik mega nieuwsgierig naar de geur. Wat blijkt? Het is echt een heerlijke geur, perfect voor de lente en de zomer. Ga hem dus zeker eens ruiken als je in de buurt bent van een parfumerie!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Mei 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. Ton beljaars
  2 juni 2017 / 08:36

  Hi lindsey wederom je blog gelezen en inderdaad mag je erg trots zijn op alle behaalde resultaten zoals je school, je blog en jullie mooie verbouwde woning, je trotse paps tonus xxx

 2. 1 juni 2017 / 19:27

  Leuk overzichtje! Ik ben erg benieuwd naar de mascara van Rimmel en de Eau de Toilette van Guess.

 3. 1 juni 2017 / 17:27

  Alsnog gefeliciteerd met je scriptie! Wat goed!

 4. 1 juni 2017 / 15:42

  Op ‘Ik heb fantastisch nieuws!’ heb ik inderdaad geklikt omwille van de titel, maar het nieuws ís inderdaad ook echt fantastisch! Tof overzichtje, weer.