fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

De zomer komt eraan en dat betekent voor veel vrouwen: Scheren! Waarschijnlijk scheren we ons allemaal ook in de winterperiode alleen is het vergeten van een keertje scheren dan wellicht wat minder erg. In de zomer willen we er allemaal goed verzorgd bijlopen. Vandaag review ik de Veet Sensitive Precision Beauty Styler. Een musthave voor de zomer? Lees nu mee!

Veet Sensitive Precision Beauty Styler

Wat een mooi en strak vormgegeven apparaatje zeg! De Veet Sensitive Precision Beauty Styler is een wit apparaatje met roze accenten. Hij lijkt eigenlijk wel een beetje op een elektrische tandenborstel! De opzetstukken zijn doorzichtig roze en het trimhoofd is wit. Netjes gedaan, ziet er goed uit!


Veet over de Sensitive Precision Beauty Styler
De nieuwe Veet Sensitive Precision Beauty Styler trimt en werkt de vorm van je haartjes in alle zachtheid bij en zorgt voor een snel en nauwkeurig resultaat, zonder risico op snijwondjes. De Beauty Styler is efficiënt en toch huidvriendelijk genoeg om te gebruiken op gevoelige lichaamsdelen zoals de wenkbrauwen, bikinilijn, oksels, bovenlip en kaaklijn.


Inhoud:

 • Een dubbelzijdige precisietrimmer van 16 mm en van 6 mm voor het gezicht om je wenkbrauwen perfect in vorm te brengen en een grotere trimmer van 20 mm voor de bikinilijn en oksels. De twee metalen lemmeten duwen het haar tegen de scheermesjes, die de huid niet rechtstreeks aanraken, waardoor je jezelf niet kunt snijden.
 • Twee kamstukken (een van 2mm en een van 4mm) die je op de precisietrimmers kunt plaatsen om je haar tot een bepaalde lengte te trimmen.
 • Trimhoofd van 20mm.
 • AA-Batterij
 • Beschermingskapje
 • Reinigingsborsteltje
 • Opbergetui

Gebruik

Dubbelzijdige trimkop
Deze is bedoeld om fijne haartjes mee te verwijderen. Denk hierbij aan haartjes bij de wenkbrauwen of andere delen op het gezicht zoals bijvoorbeeld de bovenlip. Met de bijgeleverde opzetkam kun je je wenkbrauwen op één lengte maken.

Groot trimhoofd
Dit trimhoofd is bedoeld voor andere delen van het lichaam zoals de oksels en de bikinilijn. Ideaal voor momenten tussen twee ontharingsbeurten met andere methodes, zoals ontharingscrème of wax, of om je bikinilijn perfect in model te brengen. De opzetkam is wederom om haren om één lengte te maken.

Conclusie

Ik ben echt aangenaam verrast! Het is een fijn en klein apparaatje dat niet teveel ruimte in beslag neemt en daardoor kun je hem ook prima meenemen op reis. Door de handige, meegeleverde etui houd je alle accessoires makkelijk bij elkaar. De trimhoofden en mesjes zijn zacht en snijden absoluut niet in de huid. Daarnaast heb ik ook geen last van rode bultjes na het gebruiken van deze Veet Sensitive Precision Beauty Styler. Handig is ook dat de trimhoofden direct onder het water kunnen worden afgespoeld. Ja, ik ben erg echt over te spreken!

Deze Veet Sensitive Precision Beauty Styler kost € 29,99 en is o.a. te koop bij Bol.com  

Wat gebruik jij om je te ontharen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. Cora
  27 april 2017 / 14:54

  Is het ook geschikt om álle haartjes in de bikinizone te verwijderen? Dus om compleet kaal te gaan? Aangezien je dan echt bij gevoelige zones komt haha

 2. 25 april 2017 / 18:09

  Zelf heb ik ook zo een apparaat ontvangen van een ander merk maar ben nog een beetje bang om deze te gebruiken.. Ik ben niet zo van het trimmen en dingen uitproberen. Misschien met mijn bikinilijn beginnen en niet gelijk met mijn wenkbrauwen haha

 3. 24 april 2017 / 21:34

  Hij is super handig hé! Ik ben hem op dit moment ook aan het testen.

 4. 24 april 2017 / 17:26

  Zo een ding is echt totaal niks voor mij hahaha

 5. 24 april 2017 / 11:09

  Leuk product! Lijkt mij handig voor een weekendje weg, dan hoef je niet over scheergel en alles te denken 🙂

 6. 24 april 2017 / 10:34

  Hier was ik erg benieuwd naar.. Fijn dat die zo prettig is!

 7. 24 april 2017 / 09:42

  Hele fijne en duidelijke review! Handig ook dat dit een fijn meeneemformaatje is 🙂

 8. 24 april 2017 / 08:58

  Ik zie dat apparaat veel vaker voorbijkomen en ik blijf er elke keer weer erg benieuwd naar. Ik heb zo’n speciaal mesje om het haar rond je gezicht weg te halen maar die is niet super goed.
  Liefs,
  Elles

 9. 24 april 2017 / 08:31

  Fijn dat je zo enthousiast bent over dit product. Ik verwacht hier nooit zo veel van, dus dan is het alleen maar fijn als het wel werkt :-).