fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Guess 1981 Eau de Toilette

Guess 1981 Eau de Toilette

Guess what? Time for another perfume review! Guess komt op de markt met een nieuw parfum, namelijk de Guess 1981 Eau de Toilette. In dit artikel bespreek ik deze geur uitgebreid. Ben jij benieuwd naar de nieuwe Eau de Toilette van Guess? Read On!

Guess 1981 Eau de Toilette

Guess is in 1981 opgericht in het zonnig Los Angeles, gelegen in het prachtige Californië. Ik kan het weten, want ik ben er een half jaar geleden geweest! Guess is destijd opgericht als een iconisch symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke levensstijl. Het is, volgens Guess, een weerspiegeling van de Zuid-Californische Natuur!

Guess 1981 Eau de ToiletteGuess 1981 Eau de Toilette

Guess over de verpakking
De verpakking van GUESS 1981 benadrukt de klassieke en geraffineerde stijl die wortelt in het erfgoed van het merk. De klassiek ronde flacon uit helder glas wordt verlevendigd door een zilverkleurige, schitterende, achthoekige metalen dop die de vrouwelijke, bloskleurige inhoud naar voren brengt. De flacon is voorzien van een label in linnen-textuur met het GUESS 1981- logo in reliëf voor een luxe uitstraling. De blos-roze verpakking toont een grafisch scheureffect met een reliëf waarachter het zilveren logo op wit linnen fond te zien is, als symbool van het authentieke ‘ik’ van de draagster en het erfgoed van het merk.

Guess 1981 Eau de ToiletteGuess 1981 Eau de Toilette
Eerlijk? Ik vind de verpakking wat saai.. Zeker als je ziet hoe veel toffe en originele verpakkingen er tegenwoordig in de schappen staan. Zou deze Guess 1981 Eau de Toilette dan in het oog springen? Naar mijn mening niet. Al is dit misschien de bedoeling geweest van Guess omdat ze graag het tijdloze en klassieke aspect willen benadrukken.

Guess 1981 Eau de ToiletteGuess 1981 Eau de Toilette
De meeste parfums worden tegenwoordig beschreven met 3 steekwoorden en dat is bij dit parfum niet anders. Guess omschrijft de geur als ‘geraffineerd, zelfverzekerd en tijdloos’. Ik verwacht een sterk parfum dat gedragen wordt door een zelfverzekerde vrouw. Een geur die in iedere situatie wel passend is!

Guess 1981 Eau de ToiletteGuess 1981 Eau de Toilette
De geurnoten van Guess 1981 Eau de Toilette
Topnoten: poederig viooltje en een warm, houtachtige ambrette
Hartnoten: zachte, opwindende jasmijnblaadjes, zoetsappige peer en romig sandelhout
Basisnoten: aards cederhout, bedwelmend amber en huideigen musk

Guess 1981 Eau de Toilette

Conclusie

Wow! ik krijg de laatste tijd echt heerlijke geuren binnen voor de aankomende lente en zomer. Daar hoort deze Guess 1981 Eau de Toilette absoluut bij. Het is eigenlijk vanaf het begin een hele frisse parfum. Hierin ruik ik persoonlijk zeker de peer en ik vind het heerlijk! Na een tijdje wordt hij wat warmer en gaat het hele frisse er vanaf. Er blijft dan juist een heerlijke warme en sensuele geur achter. Echt iets voor mij dit! Zeker een geur die ik de komende tijd graag ga gebruiken!

Deze Guess 1981 Eau de Toilette bevat 50 ml., kost € 43,- en is te koop bij de parfumerieën. 

Wat is op dit moment jouw ‘everyday’ geurtje? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 4 mei 2017 / 19:50

  Mijn huidige favoriet is Coco Mademoiselle van Chanel, maar deze lijkt me ook erg lekker.

 2. 4 mei 2017 / 13:34

  Ik vind hem zelf erg lekker! De flacon vind ik juist heel stijvol, maar smaken verschillen natuurlijk.

 3. 4 mei 2017 / 07:48

  Lijkt me een heerlijk product! Flacon is inderdaad een beetje saai.

 4. 4 mei 2017 / 06:16

  Ik denk niet dat dit ‘mijn’ geurtje zou zijn, maar ik ben er wel erg benieuwd naar. Mooie flacon.

  • Loes
   9 mei 2017 / 19:43

   Het is een heerlijke geur vergeleken met de vorige!