fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Begin deze maand kwam er een artikel online met een Blux Box Februari Unboxing. In deze box zat een Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool. Ik had iets van een week daarvoor voor het eerst gehoord van het merk Bioré dus ik was meteen mega nieuwsgierig. Sowieso vind ik neusstrips en poriestrips altijd heel leuk om te testen dus ik besloot dit gelijk te doen. Werkt hij of echt totaal niet? Je leest het in dit artikel!

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met HoutskoolBioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

De Bioré Poriestrip zit in een prima verpakking. Precies wat ik van een neus/poriestrip verwacht eigenlijk. Het ziet er clean uit en fris zo met dat wit, blauw en fuchsia roze! Op de voorkant staat een model met de neusstrip op en door de zwarte vegen is het al snel duidelijk dat het om een poriestrip met houtskool gaat. Op de achterkant staat wat extra productinformatie en een stap-voor-stap gebruiksaanwijzing. Deze is mij na het lezen compleet duidelijk en roept absoluut geen vragen op. De verpakking is goed gedaan als je het mij vraagt. Als je de kartonnen verpakking opent tref je een zwarte, plastic verpakking. Als je deze openmaakt komt de echte neusstrip pas tevoorschijn.

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met HoutskoolBioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool


‘Free your Pores!’ De poriestrip moet poriën direct bevrijden van vuil, vet en mee-eters. Hij is geschikt voor de normale tot vette huid. Ik ben super benieuwd!!

Belofte van Bioré
Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool verwijderen effectief overtollig vet van je neus. In slechts 10 minuten verwijder je met deze reinigingsstrips het wekelijks opgebouwde vuil van je huid.

Gebruiksaanwijzing:
1. Haal de strip uit de verpakking. Buig de strip om deze bij de spleten los te maken.
2. Was het gezicht en maak je neus nat. De strip plakt namelijk niet op een droge huid!
3. Droog je handen goed af en verwijder het plastic van de neusstrip. Plak de strip met de gladde zijde op je neus en druk deze goed tegen de huid.
4. Laat de strip ongeveer 10 à 15 minuten drogen totdat hij als papier-maché aanvoelt.
5. Verwijder de strip door hem langzaam en voorzichtig van je neus los te trekken, vanaf de randen naar het midden. Achtergebleven restjes op je huid kun je gewoon afspoelen.

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Ingrediëntenlijst:
POLYQUATERNIUM-37, SILICA, WATER, GLYCERIN, POLYSILICONE-13, IRON OXIDES, PEG-12 DIMETHICONE, MENTHOL, CHARCOAL POWDER, STYRENE/STEARYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYLPARABEN.

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Gebruik

Ik heb heel netjes precies de gebruiksaanwijzing gevolgd. De strip heeft inderdaad spleetjes en die moet je wel even losmaken zodat hij zich mooi aanpast aan de vorm van je neus. Er is één ruwe kant, lijkt een beetje op stof, en één gladde kant. Op de gladde kant zit een plasticje om de strip te beschermen. Nadat ik mijn gezicht had gewassen depte ik hem droog (mijn neus natuurlijk niet) en daarna was het tijd om het plasticje van de strip af te halen en deze gladde kant op mijn neus te drukken. Ik merkte gelijk dat het masker zich mooi aanpaste aan de vorm van mijn neus en toen kon het wachten beginnen. Ik heb hem denk ik zo’n 15 minuten op gehad en toen was het masker echt compleet droog. Inderdaad dat ‘papier-maché’ effect. Tijd om het masker er af te halen. Dit vond ik niet helemaal pijnloos overigens! Aan de ene kant niet fijn maar aan de andere kant geeft dat ook weer het gevoel dat het masker echt iets doet.

Bioré Diep Reinigende Poriestrip met HoutskoolBioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool

Conclusie

Dit is, zonder grappen, de beste neusstrip/poriestrip die ik ooit heb geprobeerd! Ik heb zelf niet echt last van mee-eters maar rond mijn neus zijn mijn poriën wel iets grover en daar blijft gewoon vuil in zitten. Hoe goed je je huid ook reinigt, dit is bijna niet te voorkomen. Deze strip maakt het echt ontzettend goed schoon en ik had direct het gevoel dat de strip echt iets heeft gedaan voor mijn huid. Hij voelde zacht aan en echt super schoon. Ik ben fan en ben dezelfde dag nog naar de Kruidvat gegaan om een nieuw pak te halen. Ik ga dit denk ik absoluut één keer per maand doen! Goed om rekening mee te houden: je mag deze strip niet vaker gebruiken dan eens in de drie dagen.

Deze Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool kost € 6,99 (bevat 6 strips!) en is te koop bij de drogisterijen zoals DA, Kruidvat en Etos.

Gebruik jij weleens een neusstrip of poriestrip? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

9 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 15:43

  Wat een goeie review! Ik neem deze de volgende keer mee. Fijn ook dat het echt een neusstrip is zodat je niet hoeft te klungelen met aanbrengen enzo 🙂

 2. 28 maart 2017 / 14:09

  Van mij had je ook een na-foto mogen plaatsen! Ik ben zo benieuwd naar wat er nu achter blijft op zo’n strip. Ik weet het… niet zo smakelijk, maar uh… dan weet ik het zeker 🙂

 3. 28 maart 2017 / 13:24

  Met de houtskool maskers heb ik slechte ervaringen maar nog steeds geen oplossing voor mijn porien. Dit klinkt als een goed alternatief, bedankt voor de fijne review. Liefs Josine

 4. 27 maart 2017 / 13:13

  Nu moet ik deze ook hebben! Ik vind de neusstrips van Action namelijk zulke rot dingen.

 5. 27 maart 2017 / 11:27

  Oeh klinkt goed! Ik gebruik het heeeel zelden. Vind het wel altijd interessant om te zien wat er uit komt, terwijl ik ook n iet echt last heb van mee eters komt er toch altijd van alles uit (tmi?)

 6. 27 maart 2017 / 10:33

  Oeh hier was ik echt benieuwd naar! Gelukkig werkt ‘ie heeel goed!

 7. 27 maart 2017 / 08:42

  Ik had hem ook in de Blux Box ontvangen en direct gebruikt. Wat een top strip. Inderdaad de beste ooit. Helaas heb ik ze nog niet gespot in de winkel, maar ik wil er graag meer hebben!

 8. 27 maart 2017 / 08:07

  Ik ben heel benieuwd geworden naar dit merk!

 9. 27 maart 2017 / 06:29

  Klinkt als een hele fijne strip. Ik gebruik regelmatig een neusstrip, heel fijn om mijn poriën mee te reinigen :-)!