fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Rimmel London Volume Shake Mascara

Rimmel London Volume Shake Mascara

Wow, het is alweer iets meer dan vier weken geleden dat ik het Rimmel London Spring 2017 Event bezocht in Amsterdam.  Tijdens dit event maakte ik kennis met nieuwe producten van Rimmel London en Wella. Een van de nieuwste producten is de Rimmel London Volume Shake Mascara. Aan het einde van het event kregen wij een goodiebag mee en daarin zat deze Volume Shake Mascara van Rimmel. Natuurlijk review ik hem graag voor je in dit artikel. Lees je met me mee?

Rimmel London Volume Shake MascaraRimmel London Volume Shake Mascara

Rimmel London Volume Shake Mascara

Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie dacht ik: ‘Wat is dit voor vormgeving?’ Nee, het sprak me niet meteen aan. Totdat ik in de huls in één keer een cocktailshaker herkende! Hoe tof! Nu snap ik de vormgeving ineens helemaal en klopt hij volledig met de naam. Al had hij van mij niet echt groen met geel hoeven zijn, maar hé, mij hoor je niet klagen.

Rimmel London Volume Shake Mascara

Belofte van deze Rimmel London Volume Shake Mascara
Heb je er ook zo’n hekel aan om je mascara halverwege weg te moeten gooien omdat de emulsie is opgedroogd, niet meer ‘zo goed als nieuw’werkt of klontert? Hoogste tijd om de boel eens goed op te schudden! Rimmel London Volume Shake Mascara is voorzien van het allereerste gepatenteerde shaker-systeem om op elk gewenst moment de volumegevende formule te verversen. Hoe? Op basis van tien jaar research is Rimmel erin geslaagd om een watergel structuur te ontwikkelen, gemaakt van een unieke combinatie van water en wassoorten. Zodra er klonten ontstaan, veranderen deze weer van droog naar romig als de emulsie geshaket wordt door middel van de unieke cilindervormige mixer in de mascarahuls. Houd de Rimmel London Volume Shake Mascara verticaal en schud simpelweg drie tot vijf keer heen en weer; de formule wordt direct weer ververst zodat de mascara vanaf de eerste tot de laatste keer dat je deze gebruikt optimaal blijft. Zo krijg je elke keer opnieuw weelderige gladde, klontvrije en smudge-free wimpers.

Rimmel London Volume Shake Mascara

SHAKE IT UP TO KEEP IT FRESH!

Deze ‘Shake’ Mascara is dus de nieuwe innovatie van Rimmel Londen. Nooit eerder verscheen er op de markt een mascara die geschud kon worden. Ik kan nieuwe innovaties altijd enorm waarderen en in dit geval vind ik het briljant. Let wel op dat je hem niet constant schud, hier wordt de mascara namelijk waterig van. Het is echt de bedoeling dat je de mascara pas gaat schudden als de mascara droog en klonterig wordt. Hoe verleidelijk het ook misschien is, schud hem niet iedere keer voor gebruik!

Rimmel London Volume Shake Mascara
Hier zie je het borsteltje van deze mascara goed. Rimmel zegt: “Het Volume Defining borsteltje heeft een unieke vorm en structuur met flexibele, holle vezels om de wimpers vloeiend en gemakkelijk volume te geven en te separeren, tot in alle hoekjes en puntjes.” Tijd om dat te gaan testen!

Rimmel London Volume Shake Mascara

Swatches

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder macara. Op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Op de twee onderste foto’s draag ik twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers

Rimmel London Volume Shake Mascara
Hier zie je een fullface foto waar ik de Rimmel London Volume Shake Mascara draag. Ik draag hier 2 laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers

Rimmel London Volume Shake MascaraRimmel London Volume Shake Mascara

Conclusie

Het is echt een prima mascara, maar toch moet ik eerlijk zeggen dat deze mascara mij niet compleet heeft weggeblazen. Ik vind het super leuk dat je de mascara kunt schudden om ’te verversen’. Hierdoor is de formule wel iets vloeibaarder dan bij mascara’s die ik ben gewend. Dit is met het aanbrengen van de mascara toch even wennen! Uiteindelijk heb ik er gelukkig wel iets moois van weten te maken. Deze mascara gaat hierdoor langer mee dan andere mascara’s en dat vind ik een heel groot voordeel. Met het borsteltje is verder ook niets mis, die doet prima zijn werk. Mijn wimpers zijn mooi gekruld en hebben absoluut volume! Even oefenen dus met aanbrengen en dan is dit echt een top mascara!

Deze Rimmel London Volume Shake Mascara kost € 15,49 en is te koop bij de drogisterijen.

Wat is op dit moment jouw ‘everyday’ mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

 

Delen:

14 Reacties

 1. Jacq
  4 mei 2017 / 09:05

  Mooie mascara zo te zien, ik gebruik mascara Vd Hema en bevalt mij prima??

 2. 13 april 2017 / 12:39

  Mooi effect toch hoor! Interessant dat ie door schudden vloeibaarder wordt en langer meegaat! Ik heb nu wel dat ze zo snel opgaan en vooral dus de substantie te hard is geworden 🙁 Deze houd ik in mn achterhoofd!

 3. 12 april 2017 / 21:23

  Ik vind het bijna jammer dat ik geen producten van Rimmel gebruik, want dit concept is echt geweldig! Ik wil niet weten hoe veel mascara ik eigenlijk al weggegooid heb…

 4. 12 april 2017 / 21:19

  Interessant! Ik vind het effect erg mooi!

 5. 12 april 2017 / 08:45

  Wat interessant! Ik vind het effect best mooi.

 6. 11 april 2017 / 21:23

  Ik vind de vormgeving van de mascara juist leuk! Het resultaat vind ook niet mega wow, maar mag er zeker wel wezen!

 7. 11 april 2017 / 19:45

  Ik vind het wel origineel, een keer wat anders dan anders 😉 Ik heb ‘m vorige week binnen gekregen, ben heel benieuwd hoe hij me bevalt. Het ziet er bij jou wel mooi uit hoor!

 8. 11 april 2017 / 19:02

  Ik vond ‘m echt super werken! Wegblazen, nee, maar wel een hele fijne 🙂

 9. 11 april 2017 / 14:00

  Mooi effect heeft deze mascara echt.

 10. 11 april 2017 / 11:47

  Interessant! Het staat je in elk geval wel heel mooi!

 11. 11 april 2017 / 10:57

  Wat een grappig concept! Hij staat je wel echt erg mooi hoor! 🙂 Ik heb altijd de Scandal Eyes Reloaded van Rimmel.

 12. 11 april 2017 / 10:18

  Interessante mascara! Het effect is heel mooi op je wimpers!

 13. 11 april 2017 / 09:30

  Wat innovatief! Ik heb nooit eerder gehoord over een mascara die je kunt schudden om het alweer helemaal nieuw te maken! Zeker een leuk idee, maar ik ben benieuwd of dat echt werkt (als je in een maand of zo ziet dat de mascara een beetje droog wordt). Heel interessant!