fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van April 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van April 2017
Dit is het tweede artikel dat vandaag online staat! Zoals gewoonlijk bespreek ik mijn Beautyfavorieten en Best Gelezen Artikelen op één dag. Vandaag is het de beurt aan mijn 5 best gelezen artikelen van april 2017. Ben jij benieuwd welke artikelen er afgelopen maand het best werden gelezen? Lees met me mee!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van April 2017

Bioré Diep Reinigende Neusstrip met Houtskool

De review staat online sinds 27 maart 2017. Blijkbaar zoeken veel mensen naar een review van deze Bioré Diep Reinigende Neusstrip met Houtskool want het artikel is heel veel gelezen de afgelopen maand. Het is ook echt een heel fijn product en één van de fijnste neusstrips die ik ooit heb gebruikt. Absoluut een aanrader!

Mijn 5 Best Gelezen artikelen van april 2017

Rimmel London Volume Shake Mascara

De nieuwe mascara van Rimmel London met een heel innovatief aspect. Deze mascara kun je namelijk, op het moment dat hij wat droog begint te worden, shaken! Door de mascara te schudden wordt de formule ververst waardoor je langer plezier hebt van deze mascara. Wat een top idee zeg en ook echt een fijne mascara. Ga deze Rimmel London Volume Shake Mascara zeker eens uitproberen!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van April 2017

Expeditie Samenwonen Deel 7

Oeh, deel 7 van Expeditie Samenwonen. Een serie die echt ontzettend goed heeft gelopen op mijn blog. De serie is massaal gelezen en ik kreeg super veel leuke en lieve reacties. Iets waar ik echt heel erg blij mee ben. In Expeditie Samenwonen Deel 7 stond eigenlijk alles in het teken van ‘grote projecten’. Zo werden de badkamer en de wc compleet getegeld en werd de keuken gezet. Een spannend deel!

Mijn 5 best gelezen artikelen van april 2017

Etos Matte Lipstick Transformer

Wederom een innovatief product, dit keer niet van Rimmel London maar van Etos. Zij kwamen namelijk op de markt met de Etos Matte Lipstick Transformer. Een formule die iedere glanzende lipstick veranderd in een matte lipstick. Een product waar wederom veel mensen een review van zochten!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van April 2017

Expeditie Samenwonen Deel 8

Oeeeh, deel 8 van Expeditie Samenwonen! In dit deel maakte we echt letterlijk alles AF! De laatste kitrandjes werden gekit, de laatste plankjes werden afgelakt en alles werd stofvrij gemaakt. En niet heel onbelangrijk, de meubels kwamen! Deze Expeditie Samenwonen Deel 8 is een van mijn favoriete delen. Het is zeker niet het laatste deel, want uiteraard komt er nog een deel online met een kijkje in ons woning!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van April 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 2 mei 2017 / 12:29

  Wat een voldoening geeft zo’n neusstrip. Echt een fijn merk.

 2. 2 mei 2017 / 11:11

  Grappig dat de artikels over de innovatieve producten het beste gelezen werden. Logisch, eigenlijk. 🙂 Expeditie Samenwonen vind ik zo’n geweldige rubriek!

 3. 1 mei 2017 / 22:02

  Leuk overzicht! ik ben heel benieuwd naar de biore producten

 4. 1 mei 2017 / 20:45

  Wat een leuk overzichtje! Ik heb ze nog niet allemaal gelezen!