fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Rimmel London Spring 2017 Event

Rimmel London Spring 2017 Event

De beautymerken komen weer massaal op de markt met nieuwe Spring/Summer Collecties. Rimmel London blijft natuurlijk niet achter! Gisteren ben ik in Amsterdam naar het Rimmel London Spring 2017 Event geweest. Hier werd de nieuwe Spring 2017 Collectie van Rimmel London gelanceerd. Benieuwd naar de nieuwe collectie en naar het event dat ik heb bezocht? Lees dan gezellig met mij mee!

Rimmel London Spring 2017 Event

Rimmel London Spring 2017 Event

Om 13:15 uur pikte ik Daphne van La Vie De Daphne op in Breda. Tijd om naar Amsterdam te gaan! Het was ongeveer 1,5 uur rijden en eenmaal in Amsterdam kon de zoektocht beginnen. We waren namelijk wel ‘in de buurt’ maar de locatie zelf was toch nog best lastig te vinden. Uiteindelijk hebben we de auto geparkeerd en te voet verder gegaan. Gelukkig vonden we het! De locatie was Roest Amsterdam, echt een hele toffe locatie!

Rimmel London Spring 2017 Event

 

Ik ging met Daphne richting het Rimmel London Spring 2017 Event maar op het Event zelf hadden we met nog veel meer meiden afgesproken. We hebben  inmiddels al iets langer dan een jaar een ‘bloggerswhatsapp’ met z’n alle dus het was super leuk om met al deze lieve meiden naar dit event te gaan. Daphne en ik waren iets eerder en besloten dus even te wachten op de andere meiden en daarna was het tijd om het event echt te bezoeken.
Rimmel London Spring 2017 Event

Rimmel London Spring 2017 Event
De locatie, Roest Amsterdam, is echt super tof. Het is een heel apart pand dat een hele toffe, industriële look heeft. Persoonlijk vond ik het echt een perfecte locatie voor dit event. Het was verdeelt in twee delen. Het ene deel was meer gericht op ‘haar’, met New Wave van Wella. Hier waren haarstyliste aanwezig om je haar back on fleek te maken (wat wel nodig was door al de regen en wind gisteren, bleeeh!) en werd een modeshow gehouden. In dit gedeelte was ook het ‘horecagedeelte’ en kon je kiezen uit heerlijke zoete en hartige hapjes en een drankje bestellen aan de bar!

Rimmel London Spring 2017 Event

Rimmel London Spring 2017 Event

Het tweede gedeelte was het ‘make-up gedeelte’. Hierin stond een welbekende, knalrode ‘London Bus’. Heel erg tof! Hier werd de nieuwe App van Rimmel gelanceerd, namelijk de ‘Get The Look – Rimmel London’ App. Een app waarmee je een look kan stelen. Het werkt wel echt super tof. Als je bijvoorbeeld op een foto in een magazine een toffe makeup look ziet dan kun je die met deze app scannen. Gebruik vervolgens de selfiestand en de look wordt geprogrammeerd op jouw gezicht. Zelfs met bijvoorbeeld praten, beweegt de make-up mee. Heel erg tof! Daarnaast kun je zelfs kijken welke producten van Rimmel London het beste voor de look kunnen worden gebruikt. Probeer het zelf eens uit, zou ik zeggen!

Rimmel London Spring 2017 Event

Naast deze gloednieuwe app (hij werd namelijk gisteren gelanceerd) werden ook de nieuwe Rimmel Rita Ora nagellakjes en een nieuwe mascara getoond. Vooral naar de mascara ben ik mega benieuwd. Hierin zit namelijk een balletje waardoor je hem kunt schudden. Zo gebruik je echt alle mascara die er in de huls zit en blijft de mascara compleet vrij van klonten. Ik ga hem absoluut uitgebreid testen en reviewen dus mocht je benieuwd zijn? Stay Tuned! 

In het make-up gedeelte stond ook nog een DJ die echt super lekker draaide, shakerboys die een heerlijke mojito voor ons maakte en kon je je nagels en make-up een touch up geven!

Rimmel London Spring 2017 EventRimmel London Spring 2017 Event

Het Event had een inloopkarakter. Je kon er terecht tussen 12:00uur en 20:00uur. De genodigden komen dan natuurlijk heel erg verspreid en daarom was het vrij rustig. Zeker toen wij er waren! Aan de ene kant was dit wel fijn want hierdoor hadden alle stylistes echt de tijd voor je en kon je rustig op je gemak je haar, nagels of make-up laten doen. Ik vond het een tof event en vond het stiekem vooral heel erg leuk om met alle lieve meiden/medebloggers daar te zijn! Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik namelijk echt het bezoeken van events en daardoor nieuwe mensen in real life leren kennen!

We kregen trouwens nog wel echt een super toffe goodiebag mee! De producten die erin zaten zie je linksboven in de foto. De komende tijd kun je dus zeker een aantal Rimmel London reviews van mij verwachten!

Zo, dit was het Rimmel London Spring 2017 Event! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 10 maart 2017 / 19:58

  Ik vond het superleuk om je eens te ontmoeten! Hopelijk zien we elkaar snel weer <3

 2. 10 maart 2017 / 08:31

  Ziet er tof uit, ook de locatie is wel mooi zeg! Ik vind het ook altijd leuk om bloggers te ontmoeten 🙂 Benieuwd naar je reviews!

 3. 9 maart 2017 / 21:59

  Leuke spulletjes in de goodie bag!

 4. 9 maart 2017 / 15:51

  Wat leuk dat je hier bij was! De locatie ziet er heel gaaf uit.

 5. 9 maart 2017 / 15:43

  Super tof dat jullie elkaar hebben ontmoet daar.. ik had ook graag willen komen

 6. 9 maart 2017 / 14:42

  Ziet er heel erg gezellig uit. Ik kon helaas geen vrij krijgen!

 7. 9 maart 2017 / 13:54

  Klinkt als een super tof en een erg gezellig event! Ben erg benieuwd naar je reviews 🙂

 8. 9 maart 2017 / 11:38

  Het was super leuk! Ik heb net de mascara getest en ik vind hem echt heel goed en super fijn. Ik zie dat jij de lichtere wenkbrauw producten heb, mazzel! Ik heb van beide de bruine variant dus die passen niet bij mij helaas.. Ik ben benieuwd naar je reviews!

 9. 9 maart 2017 / 11:31

  Originele locatie! Ik hou wel van zo’n industriële feel. Wat handig, zo’n balletje in een mascarahuls!

 10. 9 maart 2017 / 11:30

  Het was zo leuk! <3 Ik kan niet wachten om de producten te testen hihi.

 11. 9 maart 2017 / 11:08

  Super leuk om te lezen! En ik heb mezelf gespot in de make-up stoel haha. Was echt een top event!

 12. 9 maart 2017 / 10:34

  Leuk dat je er was Lindsey! Ben benieuwd wat je van de producten gaat vinden!

 13. 9 maart 2017 / 09:02

  Was zo gezellig Linds! Erg leuke foto’s heb je gemaakt <3

 14. 9 maart 2017 / 08:26

  Ik vond het zo leeeeuk en gezellig!

 15. 9 maart 2017 / 08:01

  Klinkt heel erg gezellig! Ben benieuwd naar de producten.

 16. 9 maart 2017 / 07:57

  Het was zó onwijs gezellig. Het was leuk om je eindelijk een keer in het echt te zien haha! <3

 17. 9 maart 2017 / 07:49

  Wat ziet het er gaaf uit!! Ik ben ook heel erg benieuwd naar de nieuwe producten!

 18. 9 maart 2017 / 06:35

  Klinkt als een gezellig event. Wauw, wat en je lekker verwend. Ik ben benieuwd naar de mascara waar je het over had. De lakjes van Rimmel zijn altijd zo fijn :-)!