fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Ready for cocktails & music with Batiste? Go for Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume! De slogan waarmee het persbericht begint van Batiste. Omringd door fantastisch zomerse afbeeldingen waarbij de flamingo alles behalve ontbreekt. Ik werd in ieder geval gelijk enthousiast en review in dit artikel met veel plezier de Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume!

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Allereerst even gelijk credits voor Batiste. Wat is dit toch een ongelofelijk leuk merk en de perspakketten zijn altijd één groot feest. In dit pakket kreeg ik niet alleen de Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume, maar zelfs flamingolampjes, een groot blad, een cocktailflamingo en een USB-microfoontje. Super leuk en perfect passend bij de vormgeving van de droogshampoo’s. Deze droogshampoo’s zijn overigens niet nieuw. Batiste vond het tijd voor een nieuwe, verfrissende look en dat betekent dat deze droogshampoo’s dus puur in een nieuw (zomers)jasje zijn gestoken. Een heel leuk jasje als je het mij vraagt!

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Batiste Tropical

De Batiste Tropical heeft een geel design versierd met groene bladeren, Hawaï-bloemen en flamingo’s. Naar mijn mening perfect passend bij de naam, want laten we eerlijk wezen: ‘Tropischer dan dit wordt het niet!’

Batiste over de Tropical Droogshampoo
Batiste Tropical zorgt ervoor dat je je meteen in tropische sferen begeeft en zin hebt in een exotische cocktail uit een kokosnoot. Je haren worden opgefrist en meteen van volume en textuur voorzien. De perfecte start voor een Caribische, swingende avond dankzij de exotische kokosnoot geur die jouw haren heerlijk laten ruiken!

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Batiste Extreme Volume

De Batiste Extreme Volume heeft een paars/roze design versierd met geluidsboxen en een micofoontje. Deze vormgeving doet me denken aan een heerlijke avond stappen waarbij je uiteraard dat ‘extreme volume’ in je haar wilt hebben!

Batiste over de Extreme Volume Droogshampoo
Wil jij een avond met show-stopping heavenly volumineus haar, dan gebruik je de Batiste Extreme Volume. Nooit meer futloos haar dankzij de lichtgewicht formule van Batiste Extreme Volume die jouw haar verfrist, nieuw leven inblaast en extra volume geeft met behoud van de natuurlijke beweging en veerkracht van je haar, ben jij show-stopping deze avond.  Turn up the volume!

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Gebruik

Droogshampoo, wanneer gebruik je dit? Ik gebruik droogshampoo op het moment dat mijn haar licht vettig begint te worden. Net wanneer je denkt: ‘Ik moet mijn haar wassen’, kan droogshampoo de perfecte uitkomst zijn. Ik ben zelf een grootverbruiker van droogshampoo en heb inmiddels al veel flacons versleten. Dit is hoe ik mijn droogshampoo altijd gebruik:

How to use?
1. Schud goed voor gebruik.
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste Droogshampoo ongeveer 30 cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar.
4. Borstel en breng je haar in model.

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Conclusie

Ik gebruik heel veel droogshampoo en heb er de afgelopen tijd al heel wat uitgeprobeerd. Batiste is mij favoriete merk en daar hebben deze Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume absoluut geen verandering in gebracht. De Batiste Tropical droogshampoo heeft echt een fantastisch geur. Inderdaad heerlijk tropisch en dat vleugje kokos maakt hem heerlijk fris. Naar mijn mening perfect voor de zomer en de droogshampoo doet precies wat hij moet doen! De geur van de Batiste Extreme Volume droogshampoo is iets minder als de tropical variant maar het extreme volume aspect merk je wel heel goed. Mijn haar wordt minder vet en zelfs wat stroever waardoor het extra volume krijgt. Afgelopen zaterdag sprayde ik de droogshampoo in mijn haar, krulde dit vervolgens met een krultang en ik werd aangenaam verrast. Mijn krullen bleven een stuk langer zitten en met extra volume. Oftewel, beide echt topproducten, zeker een aanrader!

Batiste Tropical €4,79 – te koop bij Kruidvat, Etos, Dio en online via bol.com, douglas.nl en drogisterij.net.
Batiste Extra Volume €5,89 – te koop bij Kruidvat, Etos, Dio, Trekpleister en online via bol.com.

Gebruik jij weleens droogshampoo? Zo ja, wat is je favoriet? 

Delen:

9 Reacties

 1. 6 juni 2017 / 21:06

  P.S: Als je de droogshampoos zelf nog een keer wilt gaan kopen, moet je echt naar de DM in Duitsland! Ze zijn daar namelijk een stuk goedkoper en ook verkrijgbaar in veel meer verschillende geuren! Ik ben sowieso echt dol op de DM. Twee jaar geleden schreef ik een review waarin ik dezelfde producten kocht in Duitsland (DM) en in Nederland (Kruidvat), om zo de prijzen te vergelijken. Mocht je het interessant vinden, is dit de link: http://blushingbrunette.com/?s=duitsland

 2. 6 juni 2017 / 21:01

  De droogshampoos van Batiste zijn echt geweldig! Mijn all time favourite is de Cherry Blossom, maar dankzij jouw review ben ik nu ook heel benieuwd naar de Tropical!

 3. 6 juni 2017 / 15:46

  Ik hou van Batiste droogshampoos! Kan echt niet zonder!

 4. 3 juni 2017 / 11:24

  Producten van Batiste wil ik altijd alleen al halen om de verpakking, alles ziet r altijd zo goed, mooi en verzorgd uit! Ik heb tot nu toe nog steeds niet de perfecte droogshampoo gevonden voor mijn haar maar ik heb deze nog niet geprobeerd, misschien ga ik dat binnenkort eens doen, of ik vraag ze voor mijn verjaardag! 🙂

 5. 3 juni 2017 / 10:53

  Ik hou zo van droogshampoos! De droogshampoos van Batiste zijn echt top, de Tropical versie zou ik dan ook graag eens willen proberen!

 6. 2 juni 2017 / 11:26

  Ik houd van Batiste droogshampoo! Het is de enige die ik vertrouw! 🙂

 7. 2 juni 2017 / 08:36

  Mooie foto’s! Oh love Batiste. Was dan ook erg blij om hier in Australie Batiste droogshampoos tegen te komen in de winkel haha!

 8. 2 juni 2017 / 07:59

  Ik vind de droogshampoos van Batiste heerlijk. Vooral die voor brunettes is bij mij favoriet.