fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Ik heb fantastisch nieuws!

Ik heb fantastisch nieuws!
De afgelopen vijf maanden hebben jullie in mijn serie ‘expeditie samenwonen’ de verbouwing van het huis dat ik samen met mijn vriend kocht kunnen volgen. Maar, de afgelopen vijf maanden heb ik naast klussen nog iets heel belangrijks gedaan. Ik heb hier niet over mijn fulltime baan of mijn blog, ik heb het over iets heel anders! Ik heb fantastisch nieuws!

Ik heb fantastisch nieuws!

Ik heb fantastisch nieuws! Dat nieuws heeft betrekking tot mijn opleiding. In 2013 startte ik, naast mijn fulltime baan, de opleiding HBO Communicatie Deeltijd. Hoe cliché het ook is, de tijd is voorbij gevlogen! In november was het namelijk alweer tijd om mijn afstudeervoorstel in te leveren en kon na een ‘GO’ van mijn docenten het afstuderen echt beginnen!

Stress, enorm veel stress, dat had ik in begin december! Ik kocht samen met mijn vriend een huis dat totaal moest worden verbouwd. Jeetje, wat was ik hier ongelofelijk blij mee zeg! Al gaf me dit wel echt stress. Hoe moest ik in godsnaam in die tijd blijven werken, blijven bloggen, blijven klussen en een scriptie schrijven? Ik heb zo’n week door de bomen het bos niet gezien en toen heb ik mijzelf bij elkaar geraapt. Ik moest en zou dit klusje wel even klaren!

Vraag me niet hoe.. maar het is mij gelukt! De afgelopen vijf maanden, vanaf 1 december 2016, heb ik fulltime gewerkt, iedere avond geklust in ons huis, iedere werkdag een artikel online gezet op mijn blog, genoten van een wintersport en een HBO waardige scriptie geschreven! Can’t believe it! Als ik zo terug kijk denk ik: ‘Waar heb ik in godsnaam de tijd vandaan gehaald?’

Vóór 1 april leverde ik mijn conceptversie in van mijn scriptie. Twee weken later kreeg ik de feedback en na wat aanpassingen moest mijn definitieve scriptie worden ingeleverd vóór 1 mei. Dat betekent dat ik op zondagavond 30 april mijn scriptie letterlijk ingeleverd heb om 23:55! Ach, precies op tijd toch? Haha! Het inleveren alleen al was een opluchting omdat ik er even niet meer over na hoefde te denken. Ik kon er tenslotte toch even niets meer aan doen dus ik genoot van het feit dat ik voor twee weken even ‘scriptie-af’ was.

En toen.. kon het afwachten beginnen! Echt super zenuwachtig ben ik niet geweest maar ik was uiteraard wel enorm benieuwd. Gisteren kwam het verlossende woord: Ik heb mijn scriptie afgerond met een f*cking 7.1! Mijn god, dit had ik echt nooooit verwacht. Ik ben zo ontzettend ijverig geweest tijdens de opleiding. Ik ging altijd voor de hoogtste punten en heb tijdens de hele opleiding nooit één herkansing gehad. Maar, door de ongelofelijk drukke periode heb ik altijd geroepen: ‘Geef me alsjeblieft een 5,5 en ik ben blij!’ Maar nu ben ik nog veel en veel blijer, gewoon een  f*cking 7.1! Yeeeeeeeeeeha! 

Nu moet ik mijn scriptie nog presenteren en verdedigen maar ik heb er de volle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Dat mijn scriptie goed is beoordeeld wilt zeggen dat de inhoud van mijn onderzoek goed is en ik ben nu eenmaal zelf de expert omdat ik het onderzoek zelf heb uitgevoerd. Dat moet dus absoluut goed komen!

Ik heb fantastisch nieuws! En nu ga ik fantastisch genieten!!! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 22 mei 2017 / 12:16

  Wauuuuw, wat een fantastisch nieuws! Knap gedaan! Dat verdedigen wordt vast een eitje. 😉

 2. Sabrina
  16 mei 2017 / 22:47

  Wat knap zen! Klinkt als onmogelijk maar je hebt m gefixt!

 3. 16 mei 2017 / 18:20

  GEFELICITEEEEEERD 😀 Ik ken het gevoel, ZO fijn <3 Enne je komt er wel, die verdediging stelde bij mij niks voor!

 4. 16 mei 2017 / 17:15

  Wat geweldig, knap gedaan! Dat is een last van je schouders, alleen nu nog dat verdedigen, maar dat komt helemaal goed.

 5. 16 mei 2017 / 15:42

  Gefeliciteerd! Een geweldig cijfer, dat verdedigen wordt vast een eitje!

 6. 16 mei 2017 / 15:42

  Oh wat moet dat een heerlijk gevoel zijn geweest! Prachtig cijfer! Gefeliciteerd ^^

 7. 16 mei 2017 / 12:58

  Oh wat heerlijk!!!! Gefeliciteerd <3

 8. Varenka
  16 mei 2017 / 12:04

  Pffffftttt knap hoor!
  Ben ik de eenige die dacht bij het lezen van de titel van dit artikel dat je naast dit alles ook nog een x zwanger zou zijn hahaha
  Maar goed, dat denk ik standaard hoor als iemand zegt goed nieuws te hebben
  (of trouwen ;-P)
  Super goed zeg, je kan trots op hezelf zijn hoor

 9. 16 mei 2017 / 10:52

  Ooh geweldig! Echt knap hoe je dat allemaal hebt gecombineerd! Aan de kwaliteit van je blogartikelen was het niet te merken dat je het zo druk had. Proficiat!

 10. 16 mei 2017 / 10:29

  Wat onwijs goed van je en ook hoe je alles zo met elkaar hebt kunnen combineren. Inzet word altijd beloond!

 11. 16 mei 2017 / 10:14

  Meer dan verdiend zo te lezen! Heerlijk! Nu lekker even genieten 🙂

 12. 16 mei 2017 / 10:02

  Gefeliciteerd! Wat een geweldige (en haast onmogelijke) prestatie heb je geleverd! Je harde werken is beloond en nu mag je het eventjes rustig aan doen. Het verdedigen gaat vast helemaal goedkomen, je weet namelijk precies waar je onderzoek naar hebt gedaan :). Nogmaals; petje af!

 13. 16 mei 2017 / 07:52

  Gefeliciteerd!!!

 14. 16 mei 2017 / 07:44

  Wat fantastisch zeg! Gefeliciteerd!!

 15. 16 mei 2017 / 06:34

  Wat heerlijk! Dat verdedigen gaat helemaal goed komen. Knap gedaan hoor!