fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Beautyfavorieten Mei 2017


Hellooooo June!! De maand waarin het officieel zomer wordt in Nederland. Mei was voor mij een hele leuke maand en uiteraard hoop ik dat juni net zo leuk wordt. Ik ga in dit artikel in ieder geval mijn beautyfavorieten Mei 2017 bespreken. Lees je mee? De favorieten zijn namelijk echt top!!

Beautyfavorieten Mei 2017

DAVIDOFF Cool Water Pacific Summer Editions

Oeh! Deze review stond gisteren pas online. Deze Davidoff Cool Water Pacific Summer Editions ontving ik vorige week en zijn sindsdien bij zowel mijzelf als mij vriend al direct groot favoriet. Ik denk dat wij beide de afgelopen dagen geen andere parfum hebben gedragen als deze. Het zijn echt heerlijke geuren waar we ontzettend blij mee zijn!

Beautyfavorieten Mei 2017

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Contouren doe ik zelf alleen als ik ga voor een full make-up glam look. Het uittesten van contourproducten vind ik ontzettend leuk. Ik moet eerlijk toegeven dat ik veel producten vaak vind tegenvallen en dat ik bij het contouren al snel grijp naar mijn NYX Blush in Taupe. Maar.. dit Makeup Revolution Ultra Contour Palette heeft daar verandering in gebracht. Wat een super fijn palette. Vooral de poeders 1, 2, 3 en 7 gebruik ik regelmatig.

Beautyfavorieten Mei 2017

Bioré Zelfverwarmend 1 minute masker met Houtskool

Bioré is qua skincare merk een klein beetje mijn hart aan het stelen. Tot nu toe heb ik de Bioré Diep Reinigende Poriestrip met Houtskool en deze Bioré Zelfverwarmend 1 Minute Masker met Houtskool gereviewed en ben ik alweer nieuwe producten uitgebreid aan het testen. Dit 1 minute masker is in ieder geval echt top en groot favoriet.

Beautyfavorieten Mei 2017

Artdeco Glow Bronzer

Om de verpakkingen van de Artdeco blushes en bronzers kunnen we niet heen. Zowel de verpakking als de poeders zelf zijn altijd zo ongelofelijk mooi vormgegeven. Dat is met deze Artdeco Glow Bronzer niet anders! En niet alleen de vormgeving is mooi, het product zelf is ook fantastisch. Deze bronzer geeft je de perfecte sunkissed glow, iets wat absoluut een musthave is in de zomer.

Beautyfavorieten Mei 2017

Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder

Om de sunkissed glow nog wat extra glowy te maken heb ik deze Delilah Pure Light Compact Illuminating Powder non-stop gebruikt. Een tijd lang heb ik een vaste ‘highlighter’ stash gehad, met allemaal high-end pareltjes die ik afwisselde. Daar is lang geen nieuwe bij gekomen maar deze prachtige poeder heb ik daar met heel veel liefde aan toegevoegd. Een top product!

Ai! Lastig om de echte ultieme favorieten te kiezen! Deze maand heb ik namelijk heel veel nieuwe super fijne producten gereviewd! De vijf producten die ik in dit artikel heb genoemd zijn dus echt mijn meest gebruikte producten en dus mijn beautyfavorieten Mei 2017.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Mei 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van Mei 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 1 juni 2017 / 19:30

  Mooie producten! Dat contour palette heb ik ook en is ook echt mijn favoriet. Sinds ik die heb, gebruik ik echt alleen die als ik ga contouren.

 2. 1 juni 2017 / 17:29

  Ik wil zo graag die houtskool maskertjes proberen! Misschien binnenkort een keer kopen…

 3. 1 juni 2017 / 16:34

  Die bronzer is zo ontzettend mooi! Voor dat patroon alleen al zou ik hem aan mijn collectie willen toevoegen!

 4. 1 juni 2017 / 12:39

  Mooie favorieten zeg! Aah die bronzer is zo pretty!! Ik ben nu wel benieuwd naar dat contour palette!

 5. 1 juni 2017 / 11:23

  Je hebt echt zulke mooie favorieten. Die bronzer van Artdeco blijf ik onwijs mooi vinden!

 6. 1 juni 2017 / 10:20

  Het contour palette en de Delilah highlighter zijn prachtig! Die zou ik zelf ook wel willen hebben :).

 7. 1 juni 2017 / 07:36

  Die poeder van Artdeco is echt heel erg mooi!

 8. 1 juni 2017 / 06:29

  Ohjaaaa de Delilah highlighter is een pareltje, maar de producten van ArtDeco zijn ook erg mooi :-)!