fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Off to the West Coast of America

Off to the West Coast of America

Wooooooooooohooooooooo! Dit artikel verschijnt op maandag 12 september en dat betekent dat ik gisteren (11 september) in het vliegtuig ben gestapt naar Los Angeles! Isn’t that freakin’ amazing?  We blijven in Amerika bijna 3 volle weken. Om precies te zijn ben ik op 30 september weer thuis.

Iedereen heeft wel een bucketlist. Naja, misschien niet iedereen noemt het zo of heeft daadwerkelijk een lijstje gemaakt van wensen maar iedereen heeft wel een aantal dingen in zijn hoofd zitten. Dingen waarvan je denkt ‘Dat wil ik echt nog een keer doen!’ Persoonlijk vind ik reizen heel erg tof. Ik zie dit echt als een verrijking van het leven. De laatste paar jaar probeer ik dan ook ieder jaar een mooie reis te maken en nieuwe plekken te ontdekken.

Off to the West Coast of America

Tijdens een avondje borrelen (laat op de avond met een slok of 2 teveel op) kwam in een keer het onderwerp ‘vakantie’ naar boven. En dan het onderwerp ‘waar zou je graag nog een keer naartoe willen?’. Al snel kwam West Amerika naar boven. Dit was niet alleen bij mij zo, maar ook bij mijn vriend en twee andere vrienden van ons. Het fantaseren ging door en de avond was nog lang gezellig. De volgende dag, uitgekaterd en wel, dachten we: ‘Waarom gaan we niet gewoon? Wat houdt ons tegen?’. Tsja.. en toen, voordat we het zelf doorhadden, waren we de reis al aan het boeken.

Iedereen had voor zich een lijstje gemaakt met plekken waar je graag naar toe wilt. Aan de hand daarvan hebben we een route uitgestippelt. Die route hebben we naar verschillende bedrijven toegestuurd die roadtrips naar West-Amerika aanbieden. Uiteindelijk hebben we er een uitgekozen en gewoon geboekt! We gaan gezellig met zijn viertjes. Mijn vriend en ik en nog een stelletje. Wij gaan met hun heel vaak op vakantie en kennen elkaar al 10 jaar. Dat wordt feest, gegarandeerd!

We vliegen van Schiphol naar Texas (tussenstop) en daarna vliegen we door naar Los Angeles. Vanaf daar gaan we 3 weken rondrijden met een auto en verblijven we tussendoor in hotels. We gaan plekken bezoeken zoals Palm Springs, Bryce Canyon, Grand Canyon, Antelope Canyon, Las Vegas, Death Valley, Yosemite Park, San Francisco, Santa Barbara, Santa Monica etc. etc. etc.

Wat betekent dit voor mijn blog…

Wat een droom! Ik ben echt zo mega excited! Wees niet getreurd. Tijdens mijn roadtrip komt er gewoon, zoals je gewend bent, iedere werkdag om 06:00uur een artikel online. Voor mijn blog verandert er dus niets. Waarschijnlijk ben ik wat meer afwezig op Social Media en zal ik minder reageren op berichtjes, maar dat is dan ook het enige! Als ik terug kom ga ik natuurlijk van alles delen over mijn reis. Dus stay tuned als je hier benieuwd naar bent!

Voor nu, Goodbye, en tot over 20 dagen!

Off To The West Coast of America!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

Delen:

9 Reacties

 1. 12 september 2016 / 22:10

  Geniet lekker van je mooie reis!!

 2. 12 september 2016 / 21:04

  Wauw wat gaaf! Veel plezier meid, kijk er al naar uit naar je reis verslagjes 🙂

 3. 12 september 2016 / 11:46

  Wat ontzettend gaaf! Heel veel plezier en ik ben nu al heel benieuwd naar je foto’s!

 4. 12 september 2016 / 10:26

  Ik ben super benieuwd naar de updates en de shoplog uiteindelijk 😛 heeeel erg veel plezier!

 5. 12 september 2016 / 09:14

  Wat gaaf. Ik vind het heel fijn dat wanneer je zo een gesprek hebt gehad dat je ook ECHT gaat. Je moet je bucketlist echt najagen!

 6. 12 september 2016 / 09:04

  Wat ontzettend gaaf zeg. Ik wil je echt heel veel plezier wensen en geniet ervan!<3

 7. 12 september 2016 / 07:57

  Ahhh zo tof!! Geniet ervan!

 8. 12 september 2016 / 06:54

  Ahhhhhh ik wilde nog vragen wanneer je nou precies weg zou gaan, maar dat ben je dus al ;-). Heel veel plezier, lekker genieten!!