fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

Alweer een tijdje terug ging ik samen met mijn moeder een dagje naar Den Bosch. Hier kocht ik wat leuke items bij o.a. Lush. Dit heb je kunnen lezen in mijn Shoplog Den Bosch. Bij de Lush kwam ik in gesprek met een medewerker en uiteindelijk kwam mijn blog ter sprake. Na een tijdje duwde hij de Lush 9 to 5 Reinigingslotion in mijn handen. ‘Hier’, zij hij, ‘Voor jou, leuk voor je blog!’ Super lief natuurlijk. Vandaag review ik deze reinigingslotion.

 Lush 9 to 5 Reinigingslotion

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

De reinigingslotion zit natuurlijk in een typische Lush verpakking. De showergels en de bodylotions zitten in dezelfde soort verpakkingen. Een doorzichtige knijpfles met een zwarte dop en het welbekende zwarte lush label. Op het label staat ‘9 tot 5 cleansing lotion’.

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

LUSH omschrijft de reinigingslotion als volgt: Aan het einde van een lange werkdag kan je huid wel wat zachtheid gebruiken, of je nu in een kantoor met air conditioning zit of de hele dag buiten bezig bent. Zie hier, 9 to 5! Deze cleanser met amandelolie, orchidee extract en strobloem absoluut verwijdert make-up op een zachte, grondige manier terwijl het tegelijkertijd een verzachtende werking heeft. Je masseert het zachtjes in op je droge huid en verwijdert het met een (vochtig) watje. 

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

Ingrediënten: Water, Amandelolie, Stearinezuur, vers Duifjesorchidee extract, Strobloem absolue, Ylang Ylang olie, Tri-ethanolamine, Cetearyl alcohol, Parfum, Methylparabeen, Propylparabenen.

Een prima ingrediëntenlijst, als je het mij vraagt. Een waterbasis met amandelolie, duifjesorchideeextract, strobloem, ylang ylang. Stearinezuur zorgt voor de stabiliteit van het vloeibare product en zorgt ervoor dat er minder huidvocht verdampt. Daarnaast zit er triethanolamine, vette alcohol, parfum en parabenen in. Veel mensen vinden de alcohol, parfum en parabenen misschien wat minder maar ik heb hier persoonlijk geen moeite mee. Ik heb geen gevoelige huid dus mijn huid zal hier waarschijnlijk niet op reageren. Toch vind ik het wel belangrijk dit er even bij te vermelden.

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

Lush 9 to 5 reiningslotion belooft een make-up remover te zijn die de make-up op een zachte maar grondige wijze verwijdert maar de huid tegelijkertijd ook verzacht. De gebruiksaanwijzing is als volgt:
–  Masseer in op je huid, laat even intrekken en verwijder met een washandje en warm water.

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

De reiningslotion heeft qua substantie eigenlijk wel wat weg van een bodylotion. Misschien nog net iets vloeibaarder. Het is echt een crème die niet begint te schuimen wanneer het in aanraking komt met water. Ik heb de lotion in gemasseerd op een droog gezicht. Hierbij heb ik vooral de nadruk gelegd op mijn lippen en ogen. De lotion voelt totaal niet vettig aan maar juist heel erg fris. Na het inmasseren heb ik met een lauwwarm  washandje mijn gezicht gewassen.

Lush 9 to 5 Reinigingslotion

Conclusie

Het werkt! Echt, ik kan niets anders zeggen. Na het inmasseren en het wassen van mijn gezicht met een washandje is de make-up gewoon echt weg. Mijn huid voelt fris, verzorgd en schoon aan. Het wekt super snel en het product doet gewoon zijn werk. Persoonlijk vind ik het wel fijner om nog even een watje met een toner over mijn gezicht te halen maar eigenlijk is dit niet eens nodig. Ik ben echt fan van deze Lush 9 to 5 reiningslotion!

LUSH 9 to 5 Reinigingslotion bevat 95 gram is voor €7,95 te koop bij alle LUSH filialen en online.
– Er is ook nog een grote variant. Deze bevat 240 gram en kost € 15,45! 

Gebruik jij iedere dag een reinigingslotion?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Delen:

9 Reacties

 1. 30 september 2016 / 15:56

  Wat toevallig, ik heb deze ook gekocht tijdens mijn Shop dagje in Den Bosch haha! Fijne review!

 2. 29 september 2016 / 20:33

  Ik kende dit product niet! Ik ga zaterdag eventjes kijken want ga dan naar utrecht. <3
  Love lush!
  Liefs,
  Evelien

 3. 29 september 2016 / 09:39

  Ik heb net nieuwe reinigingsproducten gekocht, maar ik was hier ook al een tijdje benieuwd naar. Ik koop het alleen niet haha.

 4. 29 september 2016 / 09:38

  Klinkt weer als om op te eten! Ik vind een tonertje erna sowieso wel lekker, ook al doet iets heel goed z’n werk.

 5. 29 september 2016 / 09:05

  Oeh ik ken dit product van Lush nog niet, maar het klinkt echt heel handig en vooral fijn! Fijne tip! Tijd om binnenkort weer eens een bezoekje te brengen aan de Lush <3

 6. 29 september 2016 / 08:54

  De mensen bij Lush in Den Bosch zijn altijd zo vriendelijk vind ik! Ik heb een hele gevoelige huid en mijn huid reageert heel snel dus elke keer maken ze een royale tester zodat ik het kan proberen. Deze wil ik ook nog graag eens proberen!

 7. 29 september 2016 / 07:34

  Dit klinkt als een goed product! Denk je dat je het ook kan inmasseren met een reinigingsborstel? Ik gebruik dat altijd om mijn huid extra schoon te krijgen 🙂

 8. 29 september 2016 / 06:54

  Oh dit klinkt goed! Misschien neem ik deze eens mee, als vervanging voor mijn purity.