fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Er komt weer nieuwe Etos make-up aan! Super leuk als je het mij vraagt. Etos breidt het assortiment uit met onder andere Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. In dit artikel review ik drie van de Nieuwe Etos Color Care Lipstick. Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder.

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Etos lanceert 4 nieuwe make-up producten en één daarvan zijn de Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. In totaal komt Etos met 5 nieuwe kleuren op de markt, namelijk:

 • Desert Rose (nude)
 • 50 shades of nude (nude)
 • Kylie’s Fave (nude)
 • Rebel (trendkleur)
 • Pretty Liar (trendkleur)

Van de vijf kleuren zijn drie ‘nudekleuren’ en twee ’trendkleuren’. Ik review vandaag Kylie’s Fave en Rebel van de Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. Daarnaast review ik ook Juicy Gossip. Deze kleur is al sinds 2015 te koop en behoort dus niet tot de Nieuwe Etos Color Care Lipsticks.

Etos zegt: De lipsticks geven een intense kleur en hydrateren de lippen tegelijkertijd. 

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Etos Color Care Lipstick in Juicy Gossip

Juicy Gossip is echt een prachtige, nude, everyday kleurtje. Echt een kleur die eigenlijk bij iedere look staat. Ik houd persoonlijk heel erg van dit soort kleurtjes!

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Etos Color Care Lipstick in Kylie’s Fave

Kylie’s Fave neigt meer naar het oranje/bruin toe. Dit is ook echt een nude kleur maar dan net wat warmer dan Juicy Gossip. Ergens doet hij me erg denken aan de NYX Soft Matte Lip Cream in London. Ik vind het een mooie kleur en zeker als ik ga voor een bronzy, sunkissed look dan zal deze lipstick daar perfect bij staan.

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Etos Color Care Lipstick in Rebel

Rebel lijkt in de huls echt chocoladebruin. Ik was dan ook erg verrast tijdens het swatchen. Rebel is namelijk niet donkerbruin maar heel donker paars. Niet de meest gangbare kleur maar wel heel erg tof!

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Swatches op een rijtje…

Hier zie je alle drie de kleuren nog even bij elkaar geswatched. Juicy Gossip bovenaan, Kylie’s Fave in het midden en Rebel onderaan. De lipsticks zijn mooi gepigmenteerd maar dekken niet in één streep. Je hebt wel een paar strepen nodig over elkaar heen om ze mooi dekkend te krijgen.

Nieuwe Etos Color Care Lipsticks Nieuwe Etos Color Care Lipsticks

Conclusie

Ik ben eigenlijk erg tevreden over deze Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. Etos belooft een lipstick met een intense kleur die ook de lippen hydrateert. De lipsticks zijn niet matte maar hebben een licht glansje. Iets wat ik ook wel had verwacht bij een ‘hydraterende lipstick’. De kleur is naar mijn mening zeker intens te noemen. Dekken doen ze niet in één keer maar als je een paar keer over dezelfde plek heen gaat krijg je de kleur met gemak egaal dekkend. Mijn favorieten zijn toch wel Juicy Gossip en Kylie’s Fave. Dit zijn beide kleuren die ik graag draag. Rebel is erg tof maar toch wel wat minder gangbaar. Deze zal ik dan ook het minst gaan dragen.

De Nieuwe Etos Color Care Lipsticks kosten €3,99 en zijn vanaf 1 september (natuurlijk) verkrijgbaar bij Etos! 

Heb jij lipsticks van Etos in je stash?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 10 september 2016 / 13:09

  Ik vind de Rebel lipstick het mooist, sowieso ben ik altijd wel enthousiast over mijn producten van Etos! Ik kocht er ooit in haast een mascara op het station en die bleek de fijnste tot nu toe!

 2. 8 september 2016 / 23:02

  Oeeeeh, wat een prachtige kleuren!

 3. 8 september 2016 / 20:24

  Mooie kleurtjes, ik heb twee uit de ‘oude’ collectie en die bevallen ook erg goed 🙂

 4. 7 september 2016 / 15:44

  Ik wil juicy gossip hebben! Wat een prachtige kleur is dat, tenminste ik hoop dat ie mij ook goed staat.

 5. 7 september 2016 / 14:51

  Wauw, wat is Kylie’s Fave mooi! Staat je ook echt heel leuk. Vind dit wel echt een kleurtje voor de herfst, haha!

 6. 7 september 2016 / 11:26

  ik vind Juicy Gossip denk ik het mooist! die kleur staat echt goed bij je 🙂

 7. 7 september 2016 / 10:21

  Mooie kleuren! Ik vind Rebel echt prachtig! Die ga ik wel kopen 😀

 8. 7 september 2016 / 10:18

  Wat een super mooie kleuren! Die eerste twee zijn toch wel mijn favoriet. -x-

 9. 7 september 2016 / 09:25

  Wauw, heel mooi! Alleen de kleur Juicy Gossip zit al een hele poos in het assortiment toch? Tenminste.. Wel bij de Etos waar ik gewerkt heb haha! 🙂 Kylie’s Fave staat je echt heel mooi!

  • 7 september 2016 / 10:22

   Hoi iris, thanks! Klopt inderdaad, maar dat geef ik ook aan in het artikel

   • 8 september 2016 / 09:07

    Ohhhh sorry! Ik zie het nu inderdaad! Iets te snel gelezen gisteren haha! X

 10. 7 september 2016 / 09:08

  Wat een mooie lipsticks! Zien er goed uit. Mooie foto’s ook weer Linds!!

 11. 7 september 2016 / 09:02

  Rebel ziet er goed uit voor komende herfst!

 12. 7 september 2016 / 08:56

  Ik vind de eerste twee kleuren je heel mooi staan! Aan Rebel moet ik even wennen, haha!

 13. 7 september 2016 / 08:20

  Kylie’s fav is ook mijn favoriet. Benieuwd naar de lipsticks.