fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Etos heeft in totaal 9 verschillende lijnen voor de gezichtsverzorging. Voor van jong tot oud zijn er lijnen ontwikkelt en voor iedereen zit er wel een lijn tussen. Normale huid, droge huid, onzuivere huid, overal is over na gedacht. De Etos Youth Skin Lijn heb ik inmiddels al gereviewed. Vandaag is het de beurt aan de Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging. Ben jij benieuwd hoe deze lijn mij bevalt? Lees dan verder.

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Waar de Etos Youth Skin Lijn knal en knal blauw is, is deze Hydra Normal lijn wat subtieler blauw. Deze lijn is bedoeld voor de Normale & Gemengde huid. Zelf heb ik een normale huid zonder onzuiverheden dus ik gok dat deze lijn erg geschikt gaat zijn voor mijn huid.

De Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging bestaat uit 3 producten, namelijk:

 • Etos Hydra Day Cream Normale & Gemengde huid
 • Etos Hydra Day Cream Normale & Gemengde huid SPF5
 • Etos Hydra Night Cream Normale & Gemengde huid

Uit deze lijn test ik de Day- en Night Cream.Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Etos belooft met deze lijn het volgende: De Etos Hydra Normaal & Gemengd-lijn bevat huidverzorgingsproducten die zich vooral richten op hydratatie en het regulieren van talgproductie. Key ingrediënten zijn hyaluronzuur, macadamia olie en provitamine B5. 

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Etos Hydra Day Cream Normale & Gemengde huid

Etos zegt: Met provitamine B5 en allantoïne voor een goed gevoede en gehydrateerde huid. 

Deze dagcrème zorgt voor een heerlijk, gevoegde en gehydrateerde huid. Wat wil je nog meer? Hoewel het een voedende crème is, is hij toch erg licht en luchtig. Precies wat ik zoek in een dagcrème. Na het opsmeren wil ik namelijk gelijk door met mijn make-up basis dus is het van belang dat de crème snel intrekt.

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Etos Hydra Night Cream Normale & Gemengde huid

Etos zegt: Hydrateert de huid intens. Bevat macademia olie en shea butter voor een goed herstel van de huid gedurende de nacht.

In de nachtcrème zie je goed dat hier extra verzorgende en hydraterende producten in zitten. Zoals bijvoorbeeld macademia olie en shea butter. Het is geen hele dikke, vette crème en daar ben ik juist wel heel erg blij om. Het is echt een lekkere nachtcrème!

Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging Etos Hydra Normal Gezichtsverzorging

Conclusie

Ik ben tevreden over deze lijn. Nogmaals, ik heb echt een hele makkelijke huid. Ik ga dus uit van mijn situatie en durf niet te zeggen hoe de lijn uitpakt bij iemand anders. Mijn huid heeft niet gek veel verzorging nodig en ik vind zowel de dagcrème als de nachtcrème heel fijn werken. De crèmes voelen licht aan, smeren makkelijk uit en trekken snel in. Het enige nadeel vind ik toch dat de nachtcrème in een potje zit. Ik heb zoveel liever een tube of een flacon!

 • Etos Hydra Day Cream Normale & Gemengde huid bevat 50ml. en kost €2,49
 • Etos Hydra Night Cream Normale & Gemengde huid bevat 50ml. en kost €3,49
  • Alle producten zijn (natuurlijk) te koop bij Etos.

Welke dagcrème gebruik jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 22 september 2016 / 22:55

  Ik ben nog niet helemaal overtuigd van deze lijn…

 2. 22 september 2016 / 11:30

  Vind vooral die nachtcrème er aantrekkelijk uitzien! Lekker hoor 😀

 3. 22 september 2016 / 10:21

  Jammer, ik denk dat ik een té moeilijke huid heb voor deze lijn verzorgingsproducten. 🙁

 4. 22 september 2016 / 08:43

  Ik heb ook een makkelijke huid! Fijne review!

 5. 22 september 2016 / 07:33

  Voor mij is deze lijn niet verzorgend genoeg, denk ik.. Ik heb bij anderen wel hele fijne gezien van Etos!