fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

GHD Curve Soft Curl Tong

GHD Curve Soft Curl Tong

Prachtig volumineus, bouncy haar. Wie wilt dit niet? Een tijdje terug krulde ik mijn haar eigenlijk nooit. Maar de laatste tijd ben ik echt dol op wavy, beachy haar. Hiervoor gebruik ik altijd de Remington CI6325 Pro Soft Curl maar vandaag test ik een nieuwe krultang. Namelijk de GHD Curve Soft Curl Tong. Benieuwd hoe deze krultang mij bevalt? Lees dan nu verder.

AdvertisementGHD Curve Soft Curl Tong GHD Curve Soft Curl Tong

 

GHD Curve Soft Curl Tong

GHD belooft: Met deze geweldige heerlijke krultang van GHD, is het makkelijker dan ooit om mooie en niet in het minst duurzame krullen op de middellange of lange haar te creëren. Deze krultang is uitgerust met de gepatenteerde tri-zone technologie tot 6 sensoren om het ijzer bij een constante temperatuur van 185 ° houden. Dit helpt ervoor te zorgen dat de krullen zijn prachtig gemaakt, en dat ze hun vorm behouden voor maximaal 24 uur. Het is ontworpen als een klassieke curling-tang, en is veel mensen is favoriet onder de krultang. De krultang meet 32mm in diameter en is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Met GHD Curve Soft Curl Tong bent u zeker van een perfect resultaat elke keer krijgen.

GHD Curve Soft Curl Tong GHD Curve Soft Curl Tong

Voordelen:

 • Snelle warmte
 • 32mm diameter
 • Tri-zone verwarming technologie
 • 6 sensoren die warmte gelijkmatig verspreidt
 • Keramische oppervlak
 • Temperatuur 185 ° C
 • 2,6 meter viking
 • Geschikt voor alle haartypes
 • Met de steun voet
 • 2 jaar garantie
 • Universele voeding

De GHD Curve Soft Curl Tong zit naar mijn mening in een hele chique verpakking. Het is echt een cadeautje om uit te pakken. De doos is mat zwart en de letters zijn zilver. Heel strak en clean.

De tang zelf is ook helemaal mat zwart. Hij ziet er sterk en stevig uit en voelt echt luxe aan. Alleen het klepje op de krultang is van zilver. De tang is speciaal ontworpen voor meiden met lang haar en die op zoek zijn naar ‘soft curls’. Komt dat even goed uit! De tang heeft een lang snoer en dat vind ik echt super fijn. Zo irritant namelijk als er een kort snoer aan zit.

Op de krultang zelf zit maar één knopje. Met dit knopje zet je de stijltang zowel aan als uit. De krultang maakt geluid als hij aanstaat en geeft een ‘geluidje’ als hij warm is. Dit is echt super snel. Wel één nadeel, je kunt de temperatuur dus niet veranderen. 185 graden is 185 graden. Als je de krultang uitzet is hij binnen no-time afgekoeld.

GHD Curve Soft Curl Tong

Op de linker foto zie je mijn ‘normale haar’. Ik heb het hier gewassen en aan de lucht laten drogen. Op de middelste foto zie je mijn haar net gekruld met de GHD Curve Soft Curl Tong. Op de rechter foto zie je mijn haar nadat ik de ‘harde’ krullen heb doorgeborsteld.

GHD Curve Soft Curl Tong

Hier nog even een fullsize foto met het eindresultaat!

GHD Curve Soft Curl Tong

Conclusie

Wat een top tang! Ik ben er echt zo super tevreden over. De vormgeving is top, de tang voelt stevig en luxe aan, heeft een lang snoer en is binnen no time warm. De krullen zijn inderdaad super wavy en beachy en ik vind het resultaat echt prachtig. Absoluut een aanrader en een nieuwe favoriet qua krultangen!

De  GHD Curve Soft Curl Tong kost £120.00

Heb jij van nature stijl of krullend haar? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 14 september 2016 / 22:08

  Wow wat mooi. Ik heb van nature slag en als ik na het wassen iets in mijn haren kneed dat heb ik aardig wat krul.

 2. 14 september 2016 / 20:29

  Wauw wat een mooi resultaat, je hebt prachtig haar en krullen staan je erg leuk 🙂

 3. 14 september 2016 / 20:08

  Heel mooi effect! Ik heb er zelf nooit zoveel zin in, gelukkig vinden mijn dochters het leuk om bij mij te doen…;-)

 4. 14 september 2016 / 20:00

  Ohh ik vind het resultaat echt super! Dit is precies het effect die ik wil <3 Heel mooi.

 5. 14 september 2016 / 17:35

  Het klinkt als een hele goeie tang! Zelf gebruik ik nu veel de automatische krultang van babyliss, maar ik ben nog op zoek naar een goede ‘hand’ tang.

 6. 14 september 2016 / 12:26

  Ooh da’s wel echt heel goed! Je haar is sowieso al heel mooi maar met die tang kan je ook heel mooie modellen maken 😀

 7. 14 september 2016 / 08:42

  Wauw, wat een mooi effect! Ik zoek ook al lang naar zo’n krultang..