fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Maybelline Master Strobing Stick

Maybelline Master Strobing Stick

Maybelline komt dit najaar weer met nieuwe producten op de markt. Twee daarvan zijn in stickvorm, namelijk de Maybelline Master Strobing Stick en de Maybelline V-Shape Duo Stick Contour & Highlight. Vandaag review ik de Maybelline Master Strobing Stick in twee varianten. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick

Maybelline Master Strobing Stick

Zoals de naam al aangeeft is dit een highlighter in stickvorm. De verpakking is zwart met een soort beetje zilver/goud ‘wrap’ om de stick heen. Hier staat de productinformatie op. De dop is doorzichtig en bovenop staat de productkleur. Deze stick is in twee kleuren te verkrijgen, namelijk:

 • 100 – Light Iridescent
 • 200 – Medium Nude Glow

Maybelline zegt: Dé onmisbare professionele techniek backstage: strobing ofwel highlighten. Door bepaalde delen van het gezicht extra te verhelderen met een highlighter, creëer je instant meer dimensie. Met de zijdezachte crèmeformule van de Master Strobing Stick zet je in no time subtiel glanzende touch ups op strategische plekken. Je kunt de stick rechtstreeks op je huid aanbrengen maar bijvoorbeeld ook met je vingertoppen blenden voor zo’n fris ‘lit-from-within’ effect – zet dan een veeg hoog op de jukbenen, langs je cupidoboog, in de lengte van je neus en op je kin. 

Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick

100 – Light Iridescent

Op de foto links zie je mijn gezicht zonder highlighter. Op de middelste foto heb ik de ‘Light Iridescent’ highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen. Op de rechtse foto zie je mijn gezicht met flits gefotografeerd.

Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick

200 – Medium Nude Glow

Op de foto links zie je mijn gezicht zonder highlighter. Op de middelste foto heb ik de ‘medium nude glow’ highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen. Op de rechtse foto zie je mijn gezicht met flits gefotografeerd. Toen ik de stick zag dacht ik echt dat deze highlighter veel te warm zou zijn voor mij. Hij leek wel echt super oranje. Eenmaal geswatched vond ik dit echt reuze meevallen. Het is een hele warme highlighter met een gouden glans.

Maybelline Master Strobing Stick

Swatches

Hier zie je allebei de sticks nog even naast elkaar geswatched. Bovenaan 100 – light iridescent en onderaan 200 – medium nude glow. Op de foto links de highlighters in daglicht. Op de foto in het midden de highlighters in zonlicht en op de foto rechts de highlighters gefotografeerd met flits.

Maybelline Master Strobing Stick Maybelline Master Strobing Stick

Conclusie

Ik moet eerlijk zeggen, ik ben blij verrast. Persoonlijk ben ik altijd fan van een poeder highlighter en vind ik een stick highlighter nooit zo super praktisch maar de Maybelline Master Strobing Stick is erg creamy en laat zich super mooi blenden. Het is dus niet zo dat er een veeg op je gezicht blijft staan. Dat maakt deze highlighter dan ook echt super fijn om mee te werken. Wat mij betreft een prima highlightersticks dus!

100 – Light Iridescent is echt een highlighter voor de koelere, lichte huidjes. 200 – Medium Nude Glow is geschikter voor een wat gebruinde, sunkissed huid. Beide kleuren vind ik heel erg mooi. Zeker nu mijn gezicht lekker gebruind is door de zon vind ik Medium Nude Glow prachtig. In de winter zal ik waarschijnlijk wat meer gaan neigen naar Light Iridescent.

Kleine tip bij een stick highlighter: breng eerst je bronzer aan, dan je highlighter en dan je blush. Hierdoor kun je het echt prachtig tot één geheel blenden!

De Maybelline Master Strobing Stick bevat 30 gram, kost € 8,99 en is te koop bij de drogisterijen. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 3 oktober 2016 / 08:03

  Dit is inderdaad een mooi product! Lijk me fijn in gebruik

 2. 30 september 2016 / 08:47

  Wat is het effect mooi bij jou! Ik vind het hele mooie kleurtjes!

 3. 30 september 2016 / 07:56

  Wauw, ik vind het effect op je huid ontzettend mooi Lindsey! Fijn dat ze voor jou ook prettig in gebruik zijn. Zelf houd ik het toch liever bij poeder, dat vind ik toch een stuk makkelijker werken/aanbrengen!

 4. 30 september 2016 / 06:51

  Ik vind ze mooi, ‘maar gebruik zelf liever een poeder! Fijn review.