fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Oktober.. ik weet niet of je welkom bent. Ik ben echt letterlijk net terug van mijn vakantie en dus nog helemaal in de zomerstemming. September was een maand waarin ik niet super bewust bezig ben geweest met mijn blog. Ik ben drie weken op vakantie geweest en had alle artikelen dus van te voren al gemaakt en ingepland. Daarnaast ben ik vooral aan het reizen geweest en veel afwezig qua blog en social media. Thuis was ik dan ook erg benieuwd wat Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016 waren. Jij ook? Lees dan snel verder.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

Etos kwam op de markt met 5 nieuwe Etos colour care lipsticks. In totaal drie nudekleuren en twee trendkleuren. Ik reviewde hier een nude- en trendkleur van en een kleur die al langer in het assortiment zit. Stuk voor stuk prachtige lipsticks en ze zijn al vanaf 1 september verkrijgbaar bij Etos. Het artikel kwam online op 7 september en werd super goed gelezen. Vooral Kylie’s Fave en Juicy Gossip zijn absolute aanraders.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds

Deze collectie van Maybelline is je vast niet ontgaan. De collectie staat vooral bekend als ‘de collectie met de witte lipstick’. Naast deze lipsticks bevat de Maybeline Color Sensational The Loaded Bolds collectie nog veel meer prachtige kleuren. Ik reviewde van de collectie in totaal 5 kleuren en er zitten absoluut mooie lipsticks tussen. Daarnaast is de witte lipstick super leuk om mee te spelen.  Het artikel kwam online op 2 september en de collectie is al te koop vanaf 1 september.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Essie Gel Couture Collectie

Enn.. ook dit is een vrij bekende collectie in blogland. De nieuwe Essie Gel Couture Collectie. Ook wel bekend als de collectie met de ‘gedraaide’ Essieflesjes.  De collectie is geïnspireerd op luxe modehuizen en haute couture en heeft in totaal 30 nieuwe kleuren onderverdeeld in 4 verschillende categorieën. De collectie is echt prachtig en er zitten zoveel fantastische kleuren in. Daarnaast blijven de kleuren ook echt zitten als een huis en ik ben er super enthousiast over. Het artikel kwam online op 31 augustus en de collectie is al te koop vanaf 1 september.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Summer Vacation Beauty Wishlist

Tsja.. ik kon natuurlijk niet naar Amerika gaan zonder een wishlist. Geloof me.. die lijst was echt eindeloos. Ik heb mijzelf weten te beperken tot 10 items die ik heb gedeeld in mijn Summer Vacation Beauty Wishlist. Blijkbaar was iedereen enorm benieuwd naar mijn wishlist want het artikel is erg goed gelezen. Daarnaast heb ik ook nog hele leuke tips gekregen waarvoor dank. Echt super leuk! Het artikel kwam online op 9 september en natuurlijk komt er binnenkort een shoplog online. Benieuwd? Stay Tuned!!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van September 2016

Maybelline V-Shape Duo Stick Contour & Highlight

Contouren en Highlighten… de trend is nog lang niet voorbij. Echt gek dat dit artikel veel werd gelezen vond ik het dan ook niet. De Maybelline V-Shape Duo Stick Contour & Highlight vind ik echt een innovatief product. Ik vond het dan ook super leuk om hier een review over te schrijven en was mega benieuwd. Blijkbaar was ik niet de enige want het artikel is erg goed gelezen. Het artikel kwam online op 23 september.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van September 2016. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 4 oktober 2016 / 21:48

  Die Color care lipsticks zien er werkelijk prachtig uit.

 2. 3 oktober 2016 / 22:21

  De review van de Essie lakjes heb ik met plezier gelezen.

  • 3 oktober 2016 / 22:30

   Ah dat is fijn om te horen, thanks Jonna! X

 3. 3 oktober 2016 / 20:08

  Ik vind de nieuwe kleurtjes van de Etos lipsticks zo mooi! Fijn overzichtje zo.

 4. 3 oktober 2016 / 19:33

  Leuke artikel zelf vind ik vooral het artikel van Essie erg goed geschreven.

 5. 3 oktober 2016 / 19:28

  Leuk voor te zien wat voor artikelen goed werd gelezen :)!
  Hopelijk heb je een fijne reis gehad?

 6. 3 oktober 2016 / 15:58

  De lakjes van Essie vind ik zo leuk en fijn, vooral de vormgeving is zo leuk gedaan!