fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Vichy Mineraal Maskers

Vorige week ontving ik een persbericht met hierin de nieuwe Vichy Mineraal Maskers. Mijn nieuwsgierigheid werd meteen gewekt. Vichy vind ik namelijk echt een super fijn merk qua gezichtsverzorging. Vichy ontwikkelde drie nieuwe maskers en vandaag review ik ze alle drie. Onderaan dit bericht zit een winactie, dus lees het artikel zeker af!

Vichy Mineraal Maskers

Vichy Mineraal Maskers

Vichy Mineraal Maskers

Vichy Mineraal Maskers

De maskers zijn verrijkt met natuurlijke mineralen en versterkt met mineraliserend thermaal water van Vichy. Ze zijn ontstaan uit aarde, water en steen. De maskers hebben alle drie een hele andere werking en dat ga ik in dit artikel zo uitgebreid mogelijk bespreken. Aan het einde van dit artikel weet jij hopelijk welk masker het beste past bij jouw huid!

Vichy Mineraal Maskers Vichy Mineraal Maskers

Vichy Mineraal Maskers

Vichy Double Glow Peel Mask

Dit masker is een exfoliërend masker. In de formule zit Vulkanisch Gesteente en AHA, zodat je op een milde manier de dode huidcellen kan exfoliëren. Het is een hele milde scrub en hij werkt versterkend en hydrateerd en verhelderd de huid. Het masker zelf heeft een frisse, waterachtige gel textuur.

Gebruik
Verdeel het masker over je gezicht met ronddraaiende bewegingen. Zo creëer je de zachte exfoliërende werking. Laat het masker 4 minuten intrekken zodat de AHA peeling zijn werk kan doen. Na 4 minuten ga je opnieuw ronddraaiende bewegingen maken zodat ook de mechanische peeling (met het vulkanisch gesteente) zijn werk kan doen. Hierna spoel je  het masker af. In totaal dus 5 minuten en dit kun je 1 tot 2 keer per week doen.

Vichy Mineraal Maskers Vichy Mineraal Maskers

Vichy Mineraal Maskers

Vichy Pore Purifying Clay Mask

Dit masker bevat aloë vera en twee soorten witte klei en is bedoeld om de poriën te zuiveren. De combinatie van witte klei met het mineraliserend thermaal water van Vichy zuivert de verstopte poriën en geeft een super zachte finish. Het masker werkt herstellend, verzachtend en hydraterend. Het masker heeft geen gel textuur maar is een soepele crème met een aards water parfum.

Gebruik
Breng het masker aan in een dunne laag met focus op de t-zone. Dit is omdat daar vooral de verstopte poriën zich bevinden. Denk bijvoorbeeld vooral aan de neusvleugels etc. Laat het masker opdrogen. Dit zal ongeveer 3 – 5 minuten duren. Afspoelen kun je gewoon doen met warm water. Een tip is wel om hierna nog een keer met een milde tonic over je gezicht te gaan zodat het masker echt goed wordt verwijderd. Gebruik dit masker 1 tot 2 keer in de week.

 Vichy Mineraal Maskers Vichy Mineraal Maskers Vichy Mineraal Maskers

Vichy Quenching Mineral Mask

Dit masker is vooral voor de verfrissing. Het masker is verrijkt met fresh agent en het mineraliserend thermaal water van Vichy en geeft de huid vooral een hydratatie boost. Hij kalmeert en verheldert de teint en zorgt voor langdurige frisheid. De textuur van dit masker is echt een waterachtige gel met een frisse thee parfum.

Gebruik
Breng het masker aan op het gehele gezicht. Na het aanbrengen is het een tip om het masker wat te stimuleren. Dit doe je door zacht tikjes op de huid te geven. Dit zorgt voor een maximale opname. Daarna kun je het masker gewoon inmasseren. Afspoelen is niet nodig! Je kunt dit masker 1 tot 3 keer in de week gebruiken.

Vichy Mineraal Maskers Vichy Mineraal Maskers

Mijn ervaring

Mijn huid is eigenlijk heel erg makkelijk. Ik heb nooit last van onzuiverheden en mijn huid is niet overdreven vet of droog. Maskertjes gebruik ik dan ook voornamelijk als ik daar gewoon even lekker zin in heb en niet omdat mijn huid echt dringend een boost nodig heeft. Naar mijn mening is het Quenching Mineral Mask het meest milde masker. Het geeft gewoon een heerlijk fris gevoel en het voelt gewoon heel lekker aan. Zeker voor de zomer een top masker. De Pore Purifying Clay Mask is me ook erg goed bevallen. Ik heb rond mijn neusvleugels iets grovere poriën en ik heb dit masker dan daar ook plaatselijk gebruikt. Niet over mijn gehele gezicht omdat ik toch wel het idee heb dat het een beetje een uitdrogende werking heeft. Plaatselijk werkt dit masker zeker en ik had het idee dat mijn poriën schoner en kleiner waren na het gebruik van de masker. De Double Glow Peel Mask heb ik vooral gebruikt voordat ik lekker ging zonnen. Omdat scrubben/exfoliëren voordat je in de zon gaat ervoor zorgt dat je langer bruin blijft. Het masker voelt echt heerlijk aan en ik heb er niets op aan te merken.

Vichy Mineraal Maskers

Vichy Mineraal Maskers

Winactie!!

Volgens mij heb je wel gemerkt hoe super enthousiast ik ben over deze Vichy Mineraal Maskers. Het zijn alle drie toppertjes op hun eigen manier. Enn.. het allerleukste is dat ik maar liefst 10 van mijn lieve lezeressen blij mag maken met een pakket met daarin deze drie nieuwe Vichy Mineraal Maskers. Je hoeft hier eigenlijk helemaal niet veel voor te doen. Je laat je gegevens achter op deze actiepagina en de winnaressen krijgen van mij persoonlijk een mailtje. De winactie loopt t/m 4 augustus. Laat je wel even in de reacties achter dat je meedoet? X

Dit waren de drie nieuwe Vichy Mineraal Maskers. Gebruik jij wekelijks een masker? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

32 Reacties

 1. 4 augustus 2016 / 18:17

  Jaaaa…lijkt me heerlijk. Mijn huid kan wel een oppeppertje gebruiken ! Ik doe mee !

 2. Evi
  4 augustus 2016 / 16:13

  Yesss ik doe zΓ©ker mee met de winactie! Fingers crossed!

 3. 3 augustus 2016 / 22:31

  Ik doe heel last minute nog even mee aan deze te leuke winactie! Ik ben gek op maskertjes en kan niet wachten om deze te mogen testen!

 4. 3 augustus 2016 / 21:27

  Wat een geweldige winactie! Vooral het Purifying Clay Mask lijkt me heel fijn! Ik doe zeker mee, gelukkig zag ik het optijd πŸ™‚ X Julia

 5. 3 augustus 2016 / 15:09

  Fingers crossed ! Ik waag graag een kansje.

 6. 3 augustus 2016 / 10:57

  Leuk!
  Dat klinkt goed.
  Ik heb meegedaan……
  Ben er zo benieuwd naar……

  Xoxo

 7. sharona
  3 augustus 2016 / 09:05

  Ahh super leuk! Natuurlijk doe ik mee

  Liefs Sharona

 8. 3 augustus 2016 / 07:53

  Van de ene winactie over naar de andere, hihi! Ik ben ook van de partij! Ze klinken me zo fijn, zeker voor m’n onzuivere huid!
  Liefs,
  Elles

 9. joske
  2 augustus 2016 / 13:30

  Ik doe graag mee en wil de pore purifying clay mask graag uitproberen. Echt iets voor mij denk ik.

 10. 27 juli 2016 / 23:34

  Wat een mooie, frisse review! Ik doe zeker mee met deze winactie. Ik gebruik met regelmaat (geen vaste routine) een gezichtsmasker omdat ik het heerlijk vind. Daarom ben ik benieuwd naar deze maskers en waag ik graag een kansje!

 11. 25 juli 2016 / 12:44

  Dit lijken mij stuk voor stuk fijne maskers, maar het kleimasker zou het beste aansluiten met mijn huidtype.

 12. Anouk
  25 juli 2016 / 10:31

  Na jaren lang zoeken heb ik eindelijk een merk gevonden waar mijn huid kalm van wordt. Dit lijken me superfijne maskers, ik doe mee!

 13. daisy valk
  23 juli 2016 / 14:04

  Klinkt top ik doe mee

 14. 22 juli 2016 / 13:27

  Ik doe ook mee! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe goeie maskers voor mijn huid!

 15. Mieke | Mieksmind
  22 juli 2016 / 13:16

  Dit lijken me onwijs fijne maskers! Ik heb reiniging van Vichy en ben daar enorm over te spreken! Toevallig gisteren mijn laatste masker van LUSH opgemaakt. Need New maskers! Ben super benieuwd dus ik doe graag mee, hopelijk ben ik net zo enthousiast als jou na gebruik hihi! Liefs

 16. 22 juli 2016 / 10:47

  Hele fijne maskers he!

 17. 21 juli 2016 / 20:41

  Wauw de blauwe lijkt me echt fijn om te proberen! Ziet er ook zo leuk uit trouwens.
  Ik doe mee!

 18. 21 juli 2016 / 19:07

  Het lijken me fijne maskers! Deze zou ik graag willen testen. Ik waag een kansje πŸ™‚

 19. 21 juli 2016 / 19:07

  Het lijken me fijne maskers! Deze zou ik graag willen testen. Ik waag een kansje πŸ™‚

 20. 21 juli 2016 / 14:45

  Dit lijken me hele fijne maskers. Ik ben gek op maskertjes en gebruik ze zeker 2/3x per week. Ik ben erg benieuwd na de werking van deze 3! Ik heb meegedaan aan je winactie!

 21. Cindy
  21 juli 2016 / 12:49

  Ik ben dol op maskertjes dus heb mee gedaan aan de winactie.

 22. 21 juli 2016 / 11:19

  Wat een mooie producten zeg! Love it!

 23. 21 juli 2016 / 11:06

  De eerste 2 lijken me echt ontzettend fijn! Ik ga zeker een gokje wagen.

 24. Sacha
  21 juli 2016 / 11:06

  Heel erg benieuwd naar deze maskertjes! Ik ga zeker een poging wagen ??

 25. 21 juli 2016 / 11:03

  Klinkt alle drie als fijne maskers, vichy vind ik ook een fijn merk op gebied van gezichtsverzorging πŸ™‚
  X fijne review!

 26. Kim
  21 juli 2016 / 11:03

  Heerlijk! Ik doe mee!

 27. 21 juli 2016 / 10:55

  Lijken me heerlijke maskers! Ik ben er dol op. Ik doe graag mee aan je win actie

 28. Laura Geven
  21 juli 2016 / 10:43

  Wat leuk…
  Lijkt me lekker…
  Ik doe mee…

 29. 21 juli 2016 / 10:27

  Het lijken mij onwijs fijne maskers, dus ik doe zeker mee met de winactie! Ik vind het ook zo leuk dat ze ontstaan zijn uit water, aarde en steen en dus ieders een aparte werking heeft πŸ™‚

 30. Renate
  21 juli 2016 / 09:53

  Ik doe graag mee met de winactie! Alle drie de maskers klinken erg goed.