fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

En zoals iedere maand komt er altijd om 15:00 uur, na mijn Beautyfavorieten om 06:00 uur, op dezelfde dag ook een Best Gelezen artikel online. Dit keer is het alweer tijd voor de ‘Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016’. Ben jij benieuwd wat mijn best gelezen artikelen in juli waren? Lees dan zeker verder.

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

Real Techniques Ultimate Base Set

Op maandag 4 juli kwam mijn review online van deze Real Techniques Ultimate Base Set. Ik ontving deze set en ben snel aan de slag gegaan met reviewen. Het was namelijk een Limited Edition Set die verkrijgbaar was vanaf vrijdag 1 juli. Ik wilde dus dat deze review zo snel mogelijk online kwam. Gelukkig waren er blijkbaar heel wat mensen nieuwsgierig naar deze set want het artikel werd goed gelezen.

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

5x Tof Festival Kapsel

Van Hairjewelz by Elle ontving  ik begin deze maand een haarband en een colourclip. Met deze twee accessoires heb ik 5 toffe festival kapsels gemaakt. Het artikel heeft ‘5x Tof Festival Kapsel‘ en werd heel goed gelezen. Dit was mede doordat Elle het heeft gedeeld op haar Facebook pagina. Ik vond het erg leuk dat dit artikel zo goed werd ontvangen omdat ik normaal eigenlijk weinig met haar en kapsels doe op mijn blog. Leuk om te zien dat het gewaardeerd word. Het artikel kwam online op dinsdag 5 juli.

 

 

 

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

Dit was de allereerste Rimmel lipstick die ik ooit reviewde voor mijn blog. Het is de Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick in 300 Pink Rules. Deze lipstick staat vandaag ook in mijn Beautyfavorieten juli 2016. Het is namelijk een hele mooie gepigmenteerde, roze lipstick die een shiny finish heeft. Een hele mooie lipstick als je het mij vraagt en per-fect voor deze tijd van het jaar. Blijkbaar waren er genoeg mensen erg nieuwsgierig naar deze lipstick want hij werd veel gelezen. Het artikel verscheen op vrijdag 8 juli.

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

Fotoverslag: een heerlijk dagje zomer

Tjsa.. het lijkt al weer even geleden maar er was toch een week heel erg lekker weer in Nederland! Precies die woensdag, toen ze 30 graden opgaven, had ik een vrije dag. Lucky me! Ik besloot het er dan ook lekker van te nemen en te genieten van een heerlijk dagje zomer. Ik ben naar een beachclub geweest en we zijn gaan varen in de Biesbosch. Ik heb natuurlijk overal foto’s van gemaakt en dit verwerkt in een fotoverslag. Het was echt een top dag! Het artikel kwam online op vrijdag 22 juli.

Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016

Summer Shoplog 2016

En.. tijdens een ander dagje vrij ging ik lekker shoppen met mijn moeder in Breda. Hier kocht ik wat leuke items bij o.a. Costes, Men at Work en Levi’s. De items die ik kocht liet ik je natuurlijk zien in een Summer Shoplog 2016! Blijkbaar waren jullie allemaal benieuwd naar mijn geshopte items want het artikel werd heel goed gelezen. Gelukkig vonden jullie de items die ik kocht ook heel erg leuk. Het artikel kwam online op woensdag 20 juli!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van juli 2016. Deze maand kwamen er veel artikelen online die geheel in het teken stonden van zomer en festivals. Leuk om te zien dat dit werd gewaardeerd. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 10:23

  Leuk o!m te weten welke artikelen er op je blog goed gelezen werden de afgelopen maand!

  Xoxo

 2. 1 augustus 2016 / 23:45

  En het waren allemaal super leuke artikelen om te lezen! Ik vind je persoonlijke artikelen ook altijd erg leuk Linds! <3

 3. 1 augustus 2016 / 22:10

  Wat een leuk lijstje! Ik heb alle artikelen gelezen en ik vond ze allemaal super leuk!! 😀 Ook die kapsels vind ik nog steeds geweldig

 4. 1 augustus 2016 / 21:35

  Het real techniques artikel vond ik erg interessant! Zeker omdat ik daar nog een paar kwasten van wil aanschaffen.

 5. 1 augustus 2016 / 20:04

  Het artikel over festival haar vond ik erg leuk om te lezen! Is weer eens wat anders dan artikels over beauty en lifestyle die ik altijd tegen kom 🙂

 6. 1 augustus 2016 / 19:18

  Leuk overzichtje weer!
  Doordat ik je blog zo weinig lees mis ik ontzettend veel.. Nu even tijd om terug te lezen dus ga ik zeker even doen ^^

 7. 1 augustus 2016 / 18:57

  Leuke artikelen zijn er het beste gelezen!

 8. 1 augustus 2016 / 18:48

  Mooie artikelen die goed gelezen zijn. Ik vond het artikel over de RT kwasten erg leuk en goed geschreven!

 9. 1 augustus 2016 / 17:05

  Ik vind jouw artikel over toffee festivalkapsels heel leuk en origineel!