fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Etos Friends Kick Off Meeting

Etos Friends Kick Off Meeting

Gisteren ben ik naar een event geweest, namelijk de Etos Friends Kick Off Meeting. Natuurlijk heb ik volop foto’s gemaakt die ik graag met je deel in dit artikel. Ben jij benieuw hoe het event was? Lees dan zeker verder.

Etos Friends Kick Off MeetingEen tijdje terug kreeg ik een mail met de boodschap dat ik was geselecteerd door Etos om ‘Etos Friend’ te worden. De toelichting was als volgt: “Samen met een select groepje van andere, veelbelovende social influencers ontvangen jullie altijd als allereerste de nieuwste hot products van Etos thuis om te testen!” Daaronder stond de vraag: ‘Are you in?’ en natuurlijk heb ik daar geen ‘nee’ op geantwoord!

Etos Friends Kick Off Meeting

Donderdag 21 juli kreeg ik de officiële uitnodiging voor de Etos Friends Kick Off Meeting en gisteren was het zover. Het event was op het hoofdkantoor in Zaandam en dat is voor mij toch best even rijden. Ik reed er met de auto ongeveer 1 uur en een kwartier op. Gelukkig heb ik onderweg helemaal geen file gehad en was het goed te vinden. Ik parkeerde mijn auto in een parkeergarage en liep naar het hoofdkantoor toe. Hier had ik voor de deur afgesproken met Suzanne en eenmaal binnen kwamen we gelijk Femke tegen. Gezellig!!

Etos Friends Kick Off Meeting

Tussen half 4 en 4 uur was de inloop en om 4 uur zijn we toen met alle meiden naar boven gegaan was het event plaatsvond. Boven stonden er allemaal lekkers klaar en was er een ice-tea bar! Ik ging voor een plakje heerlijke carrotcake!

Etos Friends Kick Off Meeting

Etos Friends Kick Off Meeting

Als eerste kregen we een presentatie over Etos en een duidelijke uitleg over wat het zijn van een ‘Etos Friend’ nu precies inhoud. Hierna konden we lekker rondlopen en kregen we uitleg over allerlei producten. Ze hadden verschillende tafels. Op de een stond de parfum, op de ander bijvoorbeeld de Botanical Boost lijn. Maar ook de Make-Up, Skincare-lijn en Tools waren aanwezig. Heel leuk om zo het gehele assortiment van Etos te zien!

Etos Friends Kick Off Meeting

Etos Friend

Ik ben nu Etos Friend en dat houd in dat ik iedere maand een goodiebox thuis krijg gestuurd met hierin producten van Etos.  In dit pakket zitten verschillende beauty producten van Etos eigen merk; van body, hair tot make-up; iedere box is uniek en hij is elke maand anders. Natuurlijk kan jij van sommige producten uitgebreide reviews gaan verwachten op mijn blog. Ik zal alles uitgebreid testen en mijn eerlijke mening geven.

Tijdens het event mochten we onze eerste goodiebag zelf samenstellen. Dit was een goodiebag met de skincare-lijn. Iedereen heeft natuurlijk een andere huid dus hier werd echt gekeken naar welke lijn het beste bij jouw huid past. De nieuwe gezichtsverzorging van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment huidverzorging voor verschillende huidtypen; van de jeugdige tot de rijpere huid en van de zeer gevoelige tot de normale huid.

Etos Friends Kick Off Meeting

Ik koos voor de Young Skin-lijn en in de goodiebag zaten de volgende drie producten:

 • Young Skin Cleansing Lotion
 • Young Skin Mattifying Dag Cream SPF15
 • Young Skin Cleansing Gel

Ik ga deze drie producten de komende tijd uitgebreid testen en zal ze zeker gaan reviewen op mijn blog! Mocht je hier dus benieuwd naar zijn? Stay Tuned! 

Etos Friends Kick Off Meeting

Etos Friends Kick Off Meeting

De Etos Friends Kick Off Meeting was echt een leuk event. Tof om hierbij aanwezig te mogen zijn en ook echt super leuk om andere bloggers te ontmoeten. Op de foto zie je Suzanne, Marleen, Femke en mij! Daarnaast vind ik het natuurlijk super om Etos Friend te zijn en heb ik heel erg veel zin om alle nieuwe producten uitgebreid te gaan testen!

Gebruik jij veel producten van Etos? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 3 augustus 2016 / 10:33

  Leuk event!
  Altijd fijn om tijdens zoiets collega bloggers te zien.
  Geweldig dat jij nu producten van dit merk mag testen…..

  Xoxo

 2. 1 augustus 2016 / 09:21

  Onwijs leuk dit zeg! Ziet eruit als een goed verzorgd event. Ben benieuwd naar al je blogs over de skincarelijn.

 3. 31 juli 2016 / 12:20

  Ah nee! Ik ben helemaal vergeten dat het gisteren was! Oh, wat stom, anders hadden we elkaar kunnen ontmoeten

 4. 31 juli 2016 / 11:31

  Wat leuk dat je een Etos Friend bent geworden. Ik ben heel benieuwd naar de Young Skin lijn, dus ik kijk uit naar je review! 🙂

 5. 29 juli 2016 / 22:03

  Ik ben heel benieuwd naar de artikelen die volgen!

 6. 29 juli 2016 / 21:44

  Het ziet er uit dat je het gezellig hebt gehad bij het event, en wat een leuke goodies heb je samen gesteld. Ben benieuwd naar de producten die gaan verschijnen op jou blog 🙂

 7. 29 juli 2016 / 20:02

  Wat een super leuk event zeg! Ik ben benieuwd naar de reviews.

  • 7 november 2016 / 06:59

   All of these articles have saved me a lot of hehcadaes.

  • 14 november 2016 / 22:45

   A nearly human population mating with Neanderthals – presumably a less extreme Neanderthal type found at the fringes of the Neanderthal range – then the population of ME Neanderthal hybrids passing on the Neanderthal ancestry to humans migrating though the ME.Wouldn't that mean the Neanderthal genes were already undergoing selection in humans long before reaching Europe? The modern humans in Europe should have shown evidence of this putative cogitative advantage at a very early stage in that case.

 8. 29 juli 2016 / 12:55

  Oh wat een mooie foto’s, ziet er uit als een super event. Benieuwd naar jouw reviews.

 9. 29 juli 2016 / 11:10

  Leuk hoor dat je hierbij mocht zijn! Ziet er heel gezellig uit.

 10. 29 juli 2016 / 10:11

  Wat leuk dat je daar was Linds! Ziet er uit als een super leuk event. Kom maar op met die reviews!

 11. 29 juli 2016 / 09:59

  Super mooi verslag en leuke foto’s! Ben heel benieuwd naar je toekomstige reviews van alle nieuw Etos producten!

 12. 29 juli 2016 / 09:40

  Leuk om zo de foto’s van jou te zien! Het was heel gezellig en leuk ook om je te mogen ontmoeten!

 13. 29 juli 2016 / 08:52

  Ik was inderdaad voor Jamey geweest. Leuk om zo’n event mee te maken en ook mede bloggers te zien. Etos heeft prachtige producten!

 14. 29 juli 2016 / 08:29

  Wat leuk! Lonneke is in mijn plaats geweest en ik hoorde al dat het heel gezellig was!

 15. 29 juli 2016 / 08:25

  Klinkt als een super leuk event! Ziet er erg gaaf uit en ben stiekem een beetje jaloers. Ook ben ik erg benieuwd naar de reviews!

 16. 29 juli 2016 / 06:51

  Wat is dit een leuk artikel geworden. Ik ga de producten ook lekker testen en ben erg benieuwd!