fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

Rimmel.. Ik heb er niet super veel van maar als Bloginsider ontving ik een heel leuk pakket. Hierin zat ook de Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick in 300 Pink Rules. De lipstick ziet er heel vrolijk en roze uit en trok eigenlijk gelijk mijn aandacht. Vandaag is het tijd om deze lipstick te gaan reviewen!

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick

De Rimmel Moisture Renew Lipsticks zitten al langer in het assortiment. Rimmel komt nu echter met een vernieuwde versie, de ‘sheer & shine’ versie. Deze vernieuwde versie is uitgebracht in 4 verschillende kleuren, namelijk:

 • 300 – Pink Rules
 • 500 – Red-Y, set, go!
 • 600 – Spin All Spring
 • 700 – Better & Brighter

In dit artikel review ik dus 300 – Pink Rules.

De lipsticks zitten in een lichtroze, doorzichtige huls en de lipstick zelf is zilver. Vrij meisjesachtig en eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding. De bovenkant van de lipstick is schuin afgesneden, iets wat ik echt super irritant vind. De kleursticker zit namelijk op de onderkant en in mijn stash zet ik mijn lipsticks altijd op z’n kop zodat ik de kleur kan zien. Dat gaat dus niet met deze lipsticks.. Aargh Struggles!! 


Over deze lipstick: De Rimmel London Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick 300 Pink Rules met een met vitamine A, C en E verrijkte formule geeft de lippen een enorme hydratatieboost en een prachtige kleur en glans. De textuur van deze lipstick is licht, plakt niet, voelt de hele dag lang comfortabel aan en beschermt de lippen ook nog eens mét SPF 20 UV bescherming.

Hier zie je de lipstick geswatched op mijn arm. De bovenste swatch heb ik gemaakt door een paar keer met de lipstick over dezelfde plek heen te gaan. De onderste swatch is slechts één streep. Zoals je ziet geeft de lipstick best wat kleur af, zeker als je een aantal keer over dezelfde plek heen stift. De lipstick glijdt heel makkelijk over mijn arm heen en voelt alles behalve stroef.

Enn.. hier de lipstick op mijn lippen. Het pigment is duidelijk meer dan wat ik ervan had verwacht. Ik had eerlijk gezegd een soort Labello met een kleurtje verwacht, maar dat is absoluut niet het geval. Persoonlijk vind ik ‘sheer’ niet helemaal toepasselijk want ik vind hem absoluut niet ‘sheer’. De naam ‘shine’ klopt dan weer wel, want deze lipstick is alles behalve mat.

De verpakking is niet helemaal mijn ding. Rimmel, maak alsjeblieft de bovenkant gewoon plat! De lipstick zelf valt eerlijk gezegd alles behalve tegen. Ik houd persoonlijk het meest van hele sterk gepigmenteerde matte lipsticks, maar een mooie glanzende lipstick op z’n tijd kan ik ook zeker waarderen. Ik vind de kleur heel erg mooi en eigenlijk perfect voor de zomer. De lipstick voelt comfortabel aan en droogt mijn lippen totaal niet uit. Hij plakt niet en bevat ook nog eens SPF20, dat vind ik echt een groot pluspunt!

De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipstick kost €10,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterij zoals Kruidvat, Trekpleister en Etos.
–      Online is de lipstick te koop bij The Make-Up Spot en bij Douglas

Wat is jouw favoriete lipkleur in de zomer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

23 Reacties

 1. 12 juli 2016 / 20:09

  De verpakking is ook niet helemaal mijn ding, maar de kleur is echt heel erg mooi en het staat jou zoals altijd prachtig 🙂
  X

 2. 11 juli 2016 / 09:10

  Eigenlijk dacht ik ook altijd dat ze heel erg doorschijnend zouden zijn, als een labello. Gelukkig is dit overduidelijk niet zo. Prachtige kleur die je ontzettend goed staat!

 3. 10 juli 2016 / 20:31

  Ik vind het effect heel mooi, tof kleurtje ook! Al herken ik dat van die verpakking haha 🙂

 4. 10 juli 2016 / 00:07

  Mooie foto’s heb je ervan gemaakt! En het zijn echt hele mooie kleuren! -x-

 5. 9 juli 2016 / 13:45

  Inderdaad de verpakking mogen ze best veranderen als het aan mij ligt, maar verder is het volgensmij een leuke lipstick! Nou zou ik hem zelf niet zo snel kopen omdat ik graag budget make up koop en je dit soort kleurtjes ook van merken als Essence verkrijgen kan. Maar verder leuk artikel! <3

 6. 9 juli 2016 / 11:28

  Ik heb ook zo’n sheer lipstick van Rimmel, ik ben er zo blij mee! Het is gewoon een fijne lipstick voor de zomer die je niet voelt zitten op je lippen en die je lippen niet uitdroogt, ideaal! Mooi kleurtje heb jij, staat je goed <3

 7. 8 juli 2016 / 21:00

  Wat een mooie lipstick! Staat goeeed!

 8. 8 juli 2016 / 16:12

  Wat een leuke kleur !

 9. 8 juli 2016 / 13:40

  Wat een mooie kleur, ik vind de huls ook super!

 10. 8 juli 2016 / 11:37

  Mooi kleurtje zeg!

 11. 8 juli 2016 / 11:21

  Mooie kleur, staat je goed!
  Liefs,
  Yara

 12. 8 juli 2016 / 10:44

  Wat een vrolijk dingetje!

 13. 8 juli 2016 / 10:37

  Hij is ook wel op te bouwen zie ik. Deze kleur staat je mooi 😀

 14. 8 juli 2016 / 10:34

  Wauw vind de knalroze kleur echt ontzettend mooi! Fijne review <3
  Liefs, Evelien

 15. 8 juli 2016 / 10:26

  De kleur staat je heel erg mooi vind ik. De verpakking ziet er ook wel mooi uit, maar ik snap je struggles 😉

 16. 8 juli 2016 / 10:25

  Klinkt gooeed! Ik had ook verwacht dat het als een Labello zou zijn. Ik heb zelf ook nog deze producten liggen, snel eens reviewen, bedankt voor de herinnering haha!

 17. 8 juli 2016 / 09:21

  Mooie kleur! Hij is inderdaad goed gepigmenteerd. Echt een mooie kleurtje voor de zomermaanden.

 18. 8 juli 2016 / 09:07

  Wat een heerlijk, zoet kleurtje is dit. Ik vind de verpakking wel mooi.

 19. 8 juli 2016 / 08:51

  Wat staat deze kleur je goed zeg! De verpakking mag van mij ook anders, maar als dat alles is (: lijkt me een fijne lipstick!

 20. 8 juli 2016 / 07:41

  De verpakking is ook niet mijn ding, maar ik had niet verwacht dat de lipstick nog zo mooi zou zijn!

 21. 8 juli 2016 / 06:31

  Ik vind deze kleur eigenlijk best leuk en wat staat hij goed. Zelf had ik een andere kleur ontvangen en die is een stuk minder gepigmenteerd.. Wat meer doorzichtig met een glans. Inderdaad niet echt sheer te noemen maar eerder shine ja :-).