fbpx
17   33
58   258
41   84
60   177
40   226

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Vanochtend kwamen mijn Beautyfavorieten juni 2016 online en nu is het tijd voor mijn Mijn 5 best gelezen artikelen van juni 2016. In dit artikel laat ik je zien wat Mijn 5 best gelezen artikelen van juni 2016 zijn. Als je hier dus benieuwd naar bent dan moet je zeker verder lezen.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Essence The Glow Must Go On

Als jij een beautyliefhebber bent dan weet ik zeker dat dit palette je niet is ontgaan. Een tijd geleden kwam Serena van Beautylab met een onthulling. Zij heeft namelijk in samenwerking met Essence haar eigen palette mogen ontwerpen dat zij Essence The Glow Must Go On heeft genoemd. Maandag 30 juni lag het palette in de schappen en ik heb hem natuurlijk meteen bemachtigd omdat ik mega benieuwd was. Mijn review kwam online op vrijdag 3 juni en blijkbaar was ik niet de enige die benieuwd was want het artikel werd erg goed gelezen.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Gala Make-Up Look

Het einde van het examenjaar! Dat betekent een schoolgala en met spanning wachten op de uitslag. Die periode van de Middelbare school ben ik inmiddels alweer een tijdje voorbij maar Maud niet. Zij had namelijk een Gala en vroeg aan mij of ik haar make-up wilde doen. Dat deed ik natuurlijk met alle liefde en plezier en gelukkig vond ze het niet erg als ik hier een artikel van maakte. Ik noemde het artikel ‘Gala Make-Up Look‘ en hij kwam online op donderdag 2 juni.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Toen deze Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral binnenkwam, dacht ik eigenlijk dat het een lipgloss was. Dat was niet helemaal het geval. Het is een warme koraalkleurige lipcolor die matte opdroogt. Ik had het eigenlijk niet helemaal verwacht maar blijkbaar was er veel vraag naar een review van deze lipcolor want hij werd heel goed gelezen. Het artikel kwam online op 10 juni.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Acht vragen aan mijn vader

19 juni was het natuurlijk Vaderdag. Tijdens Moederdag kwam er een artikel online met ‘Acht vragen aan mijn moeder‘ en mijn vader kon natuurlijk niet achterblijven. Dus kwam er met Vaderdag de ‘Acht vragen aan mijn vader‘ online. Beide artikelen zijn voor mij persoonlijk erg bijzonder want het zijn natuurlijk mijn eigen ouders. Maar ik vond het ook zo leuk dat jullie het heel erg leuk vonden om te lezen. Ik heb alleen maar leuke en lieve reacties gehad waar mijn ouders op hun beurt dan stiekem ook weer blij van werden.

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2016

Rimmel Volume Colourist Mascara

Als Bloginsider van Rimmel kreeg ik een pakketje vol met Rimmel producten. De ster van deze producten was de Rimmel Volume Colourist Mascara. Een mascara die niet alleen volle en lange wimpers beloofd, maar zegt je eigen wimpers donkerder te maken na het gebruik van twee weken. Vrij innovatief als je het mij vraagt en ik heb deze mascara dan ook een tijd getest. Ik was niet de enige die benieuwd was naar het effect, want dit artikel staat natuurlijk niet voor niets in deze top 5. Het artikel kwam online op 17 juni 2016.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van juni 2016. Vorige maand werden mijn reviews minder gelezen maar deze maand weer juist wel heel goed. Leuk om te zien hoe dit iedere maand weer verschilt. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

14 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 22:38

  Wauw wat heb je Maud mooi opgemaakt! Wat heeft zij toch prachtig haar <3

 2. 3 juli 2016 / 01:09

  De gala look bij Maud is erg mooi, zonder makeup ziet ze er ook prachtig uit 🙂

 3. 2 juli 2016 / 16:30

  wat leuk dat je dat op een rijtje gezet hebt! 🙂

 4. 2 juli 2016 / 13:27

  Wat leuk om dit te zien!
  Liefs,
  Yara

 5. 2 juli 2016 / 12:54

  leuk zo’n kijkje in de statist9eo

  • 2 juli 2016 / 12:54

   statistieken*

 6. 2 juli 2016 / 12:44

  Leuk overzichtje! Ik was zo benieuwd naar het palette van Essence, fijne reviews maak je altijd!

 7. 2 juli 2016 / 11:30

  Ik vind je foto’s altijd zo mooi!

 8. 2 juli 2016 / 09:46

  Leuk om terug te zien welke artikelen goed liepen afgelopen maand.

 9. 1 juli 2016 / 22:17

  Wat een leuke post!!

 10. 1 juli 2016 / 20:15

  Het artikel met de gala look ga ik eens bekijken! Ziet er goed uit!

 11. 1 juli 2016 / 19:14

  Wat leuk om de artikels zo op een rijtje te zetten!
  Ik vind de mascara van rimmel ook zo fijn!
  Liefs, Evelien

 12. 1 juli 2016 / 19:14

  Wat leuk om de artikels zo op een rijtje te zetten!
  Ik vind de mascara van rimmel ook zo fijn!
  Liefs, Evelien

 13. 1 juli 2016 / 18:39

  Ik vond het artikel waarbij je een ander opmaakte zo leuk om te lezen! En het resultaat is ook echt heel mooi geworden. Leuke posts!