fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

MUA Pro-Base Fixing Mist

MUA Pro-Base Fixing Mist

Een fixing mist/spray.. ik zal er heel eerlijk nooit echt de meerwaarde van in. Maar op de een of andere manier vind ik het de laatste tijd toch een erg interessant product. De zomer staat voor de deur, de festivals zijn in volle gang dus een product die je make-up langer laat zitten is natuurlijk meer dan welkom. Vandaag review ik de MUA Pro-Base Fixing Mist.

MUA Pro-Base Fixing Mist MUA Pro-Base Fixing Mist

MUA Pro-Base Fixing Mist

De MUA Pro-Base Fixing Mist is bedoeld om te gebruiken nadat je je make-up hebt aangebracht. Hierdoor krijg je een hele natuurlijke finish. Je kunt een primer aanbrengen en een long-lasting foundation, maar een ‘fixing mist’ maakt het plaatje compleet. Ik vind daarom de naam ‘pro-base’ ook een beetje misplaatst want echt een basis is dit niet.

De verpakking vind ik niet echt heel mooi. De flacon is wit en er zit een pompje op en verder zit er een simpele sticker op met paarse letters. Het oogt naar mijn mening goedkoop en het is, qua vormgeving, gewoon niet zo mijn ding.

MUA Pro-Base Fixing Mist MUA Pro-Base Fixing Mist

Kruidvat zegt: Fixeer je make-up met deze Mua Pro-Base Fixing Mist. Of het buiten nou warm, vochtig, koud of winderig is, de mist houdt je make-up de hele dag lang op zijn plek. 

Volgens de verpakking doet deze MUA Pro-Base Fixing Mist 3 dingen:

 1. Moisturises and hydrates skin
 2. Micro-fine mist for easy application
 3. Up to 8 hours fixing power

Ingrediënten: Aqua, Butylene Glycol, propylene Glycol, Glycerin, Aloe Barbadenis Leaf Juice, Polyurethane-34, Betaine, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Methylisothiazolinone Methylchloroisothiazolinone, Parfum, Limonene, othiazolinone.

MUA Pro-Base Fixing Mist MUA Pro-Base Fixing Mist

Eerlijk gezegd.. echt een mist vind ik het niet. Het is niet zo dat je een soort nevel over je gezicht krijgt. Ik vind het een vrij grove spray die flink wat druppels achter laat op de huid. Hierdoor duurt het lang voordat het is opgedroogd en heb ik niet echt het idee dat hij veel goed doet voor mijn gezicht. Daarnaast heb ik ook niet het idee dat mijn make-up echt een stuk langer blijft zitten. Nee, helaas. Ik ben niet mega enthousiast…

Deze MUA Pro-Base Fixing Mist bevat 60ml., kost €6,99 en is te koop bij het Kruidvat.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 12:32

  Oeh nee grote druppels zijn echt een no ga, jammer van MUA! Mijn MAC prep + prime is nog steeds favoriet, echt ideaal!

 2. 30 juni 2016 / 19:58

  Ik heb hier ook nooit echt de meerwaarde van in gezien maar ben er toch wel nieuwsgierig naar. Maar dan weet ik dat ik deze in ieder geval niet hoeft te kopen haha -x-

 3. 30 juni 2016 / 19:28

  Ahhh wat jammer zeg!! 🙁

 4. 30 juni 2016 / 18:38

  Hmm bummer dat hij zo tegen valt! Druppels hou ik ook ver buiten het bereik van mijn gezicht, zo zonde als je jouw make-up direct na het aanbrengen al verpest 🙁

 5. 30 juni 2016 / 17:34

  Jammer dat het niet zo goed bevalt.. grote druppels in plaats van nevel is idd niet de bedoeling met zo’n spray

 6. 30 juni 2016 / 15:19

  Oh wat jammer dat het toch niet zo’n fijne mist is! Dikke druppels uit een fixing spray vind ik ook maar niks.

 7. 30 juni 2016 / 14:25

  Jammer dat hij zo grof is. Druppels op je gezicht wil je niet!

 8. 30 juni 2016 / 12:33

  Ah, wat jammer! Ik had verwacht dat hij wel goed zou zijn, maar als hij niet echt `mist` dan is hij vast niet echt ideaal.

 9. 30 juni 2016 / 11:07

  Jammer zeg dat deze het niet is. Ik gebruik wel eens de spray van W7. Daar heb ik wel het idee van dat hij mijn make-up draagtijd verlengt. Wel moet je daarmee goed afstand houden van je gezicht, anders worden de druppels ook te dik.

 10. 30 juni 2016 / 11:04

  Oei! Dat klinkt niet al te best, toch maar overslaan dan!

 11. 30 juni 2016 / 10:54

  Hmmm, ik heb hem ook en ben inderdaad ook niet enthousiast! Heb hem al een aantal keren aangebracht, maar zoals jij ook al zegt; het laat echt mega druppels achter en dan zie ik de werking er niet meer van. Jammer!

 12. 30 juni 2016 / 08:54

  Jammer dat deze mist zo tegenvalt! Ik gebruik ook wel eens een fixing spray, vooral in de zomer, vind het op zich wel een fijne uitvinding maar het is ook niet zo dat ik er niet zonder kan.

 13. 30 juni 2016 / 07:13

  Ik vind deze fixing mist helemaal niet fijn. Het is inderdaad net een harde spray en die grove druppels horen wat mij betreft niet. Ik vind hem ook niet lekker ruiken, niet prettig aanvoelen op mijn gezicht. Ik hou het bij mijn MAC Fix+ spray en Etos fixing spray :-).