fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Droogshampoo.. wat een uitvinding! Ieder ‘haarmerk’ heeft wel een droogshampoo in het assortiment maar eerlijk is eerlijk, Batiste is mijn favoriete merk. Speciaal voor de zomer komt Batiste weer met 2 nieuwe Limited Editions op de markt, namelijk de Batiste Limited Edition Bloom en Eden.

Batiste Limited Edition Bloom en Eden Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Zullen we beginnen met de verpakkingen? Want.. het is het naar mijn mening toch wel waard om hier even bij stil te staan. In principe is de bus en het ontwerp daarvan hetzelfde als bij de andere Batiste Droogshampoos. Dezelfde bus als een haarlakbus en een matte, witte dop. Maar omdat het een Limited Edition is, hebben ze deze droogshampoo’s een wel heel leuke uitstraling gegeven. Op de dop staat: ‘New Long Lasting Fragrance’ en op de bus: ‘Instant Hair Refresh for All Hair Types’.

Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Batiste Limited Edition Bloom

De eerste Limited Edition is Bloom. De naam zegt het al, een echte bloemengeur. De flacon is zwart en heeft een vintage feeling met roze, paarse en gele bloemen. Als omschrijving van de geur staat er: ‘Bloom Calypso Orchid & Pink Fresia’.

Batiste zegt: Bloom is een exotische Batiste variant die, zoals de naam al doet vermoeden, naar heerlijke bloemen ruikt. Deze droogshampoo verfrist je haar o.a. met de geur van de calypso orchidee en roze freesia.

Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Batiste Limited Edition Eden

De tweede Limited Edition is Eden. Deze flacon is lichtrozig/nude en ziet er naar mijn mening echt super schattig uit. Eden is geïnspireerd op Engelse tuinen en vintage patronen. Hij staat vol met schattige bloemetjes, vogeltjes en vlindertjes. Als omschrijving van de geur staat er: ‘Sugar Melon & Honeysuckle’.

Batiste zegt: Eden heeft een licht fruitige en Oosterse geur. Wie goed ruikt ontdekt bijvoorbeeld grapefruit, bamboo, lychee en musk.

Batiste Limited Edition Bloom en Eden Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Droogshampoo is natuurlijk bedoeld om je haar, als het lichtvettig is, eruit te laten zien alsof het net gewassen is. Iets wat wij vrouwen natuurlijk allemaal kunnen gebruiken. Ik was mijn haar sowieso niet veel en kan dit tegenwoordig makkelijk rekken tot een week. Soms, als het een klein beetje vettig begint te worden, dan los ik dat gewoon op met een droogshampoo. Daarnaast kun je droogshampoo ook gebruiken om het wat stugger te maken zodat het beter blijft zitten in een haarlook of om ervoor te zorgen dat de aanzet net wat meer volume krijgt. Een veelzijdig product dus, als je het mij vraagt.

De Batiste Limited Edition Bloom en Eden Droogshampoos zorgen met een paar snelle sprays voor/geven je haar:

 • een schoon en fris gevoel
 • levendigheid
 • volume en versteviging

Batiste Limited Edition Bloom en Eden

Ik vind deze Batiste Limited Edition Bloom en Eden er beide echt fantastisch uitzien. Met wat moeite geef ik toch mijn voorkeur aan Eden. De verpakking spreekt me net wat meer aan en ook de geur is toch wel echt meer in mijn straatje. Hij is echt heel licht fris en zoetig en ik vind hem perfect voor de zomer. Houd je toch wat meer van een bloemengeur dan weet ik zeker dat Bloom perfect gaat zijn voor jou. De kwaliteit is van beide hetzelfde als ik heb ervaren bij andere droogshampoo’s van Batiste. Ze zijn gewoon echt super fijn!

De nieuwe Limited Edition droogshampoo’s bevatten 200ml., kosten €4,89 en zijn verkrijgbaar vanaf 18 juli tot 14 augustus bij het Kruidvat en nu al verkrijgbaar bij Douglas. (Let op: zolang de voorraad strekt, Op=Op!) 

Delen:

20 Reacties

 1. 21 juni 2016 / 10:18

  ik moet die van mij nog proberen maar ik vind de verpakking zo leuk!

 2. 18 juni 2016 / 21:43

  Wat een leuk pers pakket zeg! Echt een feestje om open te maken.

 3. 18 juni 2016 / 12:50

  Ik gebruik echt nooit een droogshampoo omdat ik mijn haren bijna dagelijks was. Maar voor het stugge effect zou ik het weleens willen proberen.

 4. 17 juni 2016 / 13:15

  Ik vind Batiste zo’n fijn merk en deze collectie ziet er tof uit. Hebben! Haha

 5. 16 juni 2016 / 21:55

  deze verpakkingen zijn zo cuuuute! en ik vind Batiste altijd wel fijn!

 6. 16 juni 2016 / 21:33

  Oehh deze lijken me heel fijn ! Ze zien er alleen al prachtig uit !

 7. 16 juni 2016 / 21:28

  Wat een prachtige verpakkingen <3 Ik vind de droogshampoo's van Batiste erg fijn en lekker ruiken!

 8. 16 juni 2016 / 20:23

  Wat fijn dat deze lekker fris zijn! Zelf had ik een keer een droogshampoo van Andrélon maar die was niet zo fris voor zo ver ik me herinner. En nu heb ik een droogshampoo van L’Oreal maar ik heb hem nog niet geprobeerd. Ben er wel benieuwd naar 🙂

 9. 16 juni 2016 / 19:59

  Wat een leuke verpakking! Alleen daar word ik al vrolijk van! De geuren lijken me ook erg lekker, perfect voor de lente en de zomer

 10. 16 juni 2016 / 19:52

  Ik hou van de droogshampoo van Batiste! Ik gebruik dat zelf ook en vind dit zo fijn en wil geen andere droogshampoo meer

 11. 16 juni 2016 / 16:20

  Ik ben dol op dit merk! De verpakking is prachtig!!

 12. 16 juni 2016 / 15:51

  Wat een leuke verpakkingen! Ik heb een tijdje de droogshampoos van Batiste gebruikt, maar ben sinds kort overgestapt naar de droogshampoo van Herbal Essences.

 13. 16 juni 2016 / 13:52

  Die verpakkingen vind ik echt geweldig! Ik gebruik eigenlijk bijna nooit droogshampoo, maar alleen voor die verpakkingen zou ik ze al kopen, haha.

 14. 16 juni 2016 / 11:24

  Die verpakking vind ik altijd zoo vrolijk!

 15. 16 juni 2016 / 11:05

  Ik vind de verpakkingen echt super cute, lekker zomer! Ik moet ook echt weer eens een droogshampoo aan gaan schaffen, maak er namelijk veel te weinig gebruik van. Deze ga ik zeker even onthouden, de prijs is namelijk ook lekker gangbaar en naar bloemetjes ruiken willen we allemaal wel 🙂

 16. 16 juni 2016 / 09:23

  De verpakkingen zien er al te leuk uit. De droogshampoos van Batiste zijn enorm fijn dus het verbaast me niks dat deze ook goed hun werk doen. Ben benieuwd geworden naar de geuren.

 17. 16 juni 2016 / 08:16

  Aaaah de bloemige verpakkingen maken mij meteen helemaal enthousiast. Daarnaast ben ik echt fan van de droogshampoo’s van Batiste. Ben heel benieuwd naar de geuren nu! <3

 18. 16 juni 2016 / 08:03

  Wat een leukerds he, heb ze ook ontvangen. Super blij mee! Het pakketje vond ik ook zo leuk <3

 19. 16 juni 2016 / 07:44

  Ik vind limited editions heel vaak erg leuk, zo ook deze van Batiste :-)! Zo vrolijk en fleurig!