fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Rimmel Volume Colourist Mascara

Rimmel Volume Colourist Mascara

Als Bloginsider van Vera Camilla mocht ik de Rimmel Volume Colourist Mascara testen. Nieuwe beautyproducten testen is natuurlijk altijd heel erg leuk dus ik was blij dat ik als ‘Bloginsider’ was gekozen. Vandaag review ik deze Rimmel Volume Colourist Mascara uitgebreid.

Rimmel Volume Colourist Mascara Rimmel Volume Colourist Mascara

Rimmel Volume Colourist Mascara

Dit is niet zomaar een mascara, maar een innovatieve mascara. Deze mascara is, net als andere mascara’s, bedoeld om je wimpers zwarter te maken en volume en lengte te geven. Naast deze functies belooft deze mascara ook om je ‘naakte’ wimpers donkerder te maken nadat je hem 2 weken hebt gebruikt. Daar ben ik natuurlijk mega benieuwd naar!

Rimmel zegt: Maak je wimpers nog krachtiger en indrukwekkender met de Rimmel Volume Colourist Mascara. De mascara bevat een wimper-tint-complex, waardoor je wimpers direct donkerder kleuren.

 • Maakt je wimpers donkerder na 2 weken
 • Maakt je wimpers in een oogwenk langer en voller
 • De kegelvormige borstel pakt iedere wimper aan en maakt ze zwarter dan zwart

Rimmel Volume Colourist Mascara

De verpakking vind ik erg stijlvol gedaan. Hij is zwart en loopt ‘ombre’ naar roze toe. De letters op het zwart zijn ook in metallic roze. De mascara heeft een aparte vorm en een soort ’twist’ in het ontwerp. Op de achterkant vindt je nog wat meer productinformatie en een streepjescode met de kleur. De mascara is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk 001 Black en 002 Extreme Black. De mascara in mijn review is de 001 Black.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Deze mascara heeft dus een ‘Lash Tint Complex’, en daarover zegt Rimmel het volgende: Na verloop van tijd: het lash-tint complex met natuurlijke kleurstof maakt de kleur van je kale wimpers geleidelijk donkerder zodat ze bij regelmatig gebruik na 2 weken, van de wortel tot het puntje, beter zichtbaar zijn. De niet-permanente tint zal na het laatste gebruik langzamerhand vervagen.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Bij een volumemascara verwacht ik altijd een vrij dikke, grote borstel. Dat heeft deze Rimmel Volume Colourist Mascara niet. Hij heeft een vrij smalle borstel die ietwat taps toeloopt. Op de borstel zit vrij veel product maar ik zie verder geen klontjes, dus dat is een goed teken. Vaak vind ik een smalle borstel net iets fijner werken omdat je hiermee makkelijker bij de aanzet van de wimpers komt. Let’s put this mascara to the test! 
Rimmel Volume Colourist Mascara

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de onderste twee foto’s zie je mijn wimpers met de Rimmel Volume Colourist Mascara. Ik heb op deze foto’s twee dunne laagjes mascara aangebracht.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Hier zie je een full-face foto met de mascara. Ik vind mijn wimpers mooi gesepareerd en de mascara geeft mijn wimpers een mooi volume. Deze foto is met twee laagjes mascara.

Rimmel Volume Colourist Mascara

In gebruik vind ik het echt een hele fijne mascara. Hij separeert mijn wimpers mooi en door de smalle borstel kan ik makkelijk bij ieder haartje komen. Hij maakt mijn wimpers mooi lang, zwart en geeft ze volume. Echter merk ik van de ‘Lash Tint Complex’ toch wel vrij weinig. Ik had een before foto en een foto na twee weken gemaakt maar hierin zag je gewoon echt geen verschil. Vandaar dat deze foto’s ook niet in dit artikel staan omdat het geen toegevoegde waarde. heeft.

Ik denk dat je dit verschil een stuk beter merkt wanneer je echt blonde wimpers hebt van jezelf. Ik heb dat niet dus ik moet dus concluderen dat hij op dat gebied weinig doet voor mij. Wellicht dat de 002 extreme black wel echt een verschil geeft.

Deze Rimmel Volume Colourist Mascara bevat 11ml., kost € 14,49 en is te koop bij het Kruidvat

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

18 Reacties

 1. 22 juni 2016 / 19:20

  Jammer dat ‘ie z’n beloftes niet echt na komt! Resultaat is wel heel mooi.

 2. 18 juni 2016 / 11:28

  Oh wauw, het resultaat op je wimpers is echt prachtig!

 3. 18 juni 2016 / 09:59

  Ik vind de volume echt heel erg mooi! Maar jammer dat je geen verschil zag. xx

 4. 18 juni 2016 / 09:43

  Ik vind het effect wel erg mooi!

 5. 18 juni 2016 / 09:09

  Wat geeft het een mooi effect! Mijn mascara is bijna op, dus misschien schaf ik deze wel aan!

 6. 17 juni 2016 / 17:33

  Met je mooie lange wimpers! Staat je erg goed. Jammer dat het zwart makende effect niet helemaal werkt, maar dat zou ook wel erg bijzonder zijn als dat echt extreem zou veranderen door een mascara.

 7. 17 juni 2016 / 15:19

  Ik heb hem ook, vind hem heel fijn. Maar merk ook niet echt dat het donkerder wordt.

 8. 17 juni 2016 / 14:37

  Het effect is echt mooi. Jammer dat je bij jou niet het verschil zag met de kleuring van je wimpers. Ik denk dat dat bij mij ook niet heel duidelijk zal zijn omdat ik van mezelf al vrij donkere wimpers heb.

 9. 17 juni 2016 / 14:04

  Het resultaat is zo mooi bij jou! Ik heb best lichte wimpers dus misschien dat het bij mij inderdaad wel resultaat geeft. Misschien ga ik ‘m ook uitproberen!

 10. 17 juni 2016 / 12:37

  Wow, ik vind het effect echt heel tof, mooi!!

 11. 17 juni 2016 / 09:43

  De mascara ziet er goed uit! Je wimpers zijn zo mooi 🙂

 12. 17 juni 2016 / 09:14

  Wat een mooi effect Lindsey! Ik ben en blijf jaloers op je mooie lange wimpers <3

 13. 17 juni 2016 / 09:13

  Misschien dat dat permanente effect bij blonde wimpers inderdaad meer effect heeft. Vind deze mascara wel mooi staan bij je!

 14. 17 juni 2016 / 07:53

  Wow wat geeft deze mascara een mooi effect! Ik had de video van Vera al gezien maar nu wil ik hem helemaal. Vandaag maar even inslaan met de 1+1 actie.

 15. 17 juni 2016 / 06:28

  Ik gebruik deze mascara op dit moment, aangezien ik ook Bloginsider was haha. Hij is fijn hè, separeert de wimpers goed en geeft mooi volume. Zelf zag ik bij mij lichtste wimpers wel wat verschil maar verder eigenlijk ook niet.

 16. 17 juni 2016 / 06:27

  Ik was al benieuwd naar deze mascara! Jammer dat je geen verschil hebt gemerkt van het effect dat je wimpers donkerder zouden moeten zijn, dat leek me wel handig voor op vakantie ofzo!