fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Anti-Age, wel of niet? Ik ben op dit moment 22 jaar en soms lees ik dat je best preventief al kan beginnen met anti- age crèmes. Vandaag review ik de Sans Soucis Moisture Aqua Benefits. Ben jij benieuwd hoe deze ‘Anti-Age’ crème bij bevalt? Lees dan zeker verder.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Sans Soucis is een merk waar ik nog niet super bekend mee ben. Eerder reviewde ik de Sans Soucis Contouring Kit, maar daar bleef het verder ook bij. Qua verzorging ben ik dus nog niet bekend met dit merk. Deze crème zit in een wit potje van mat glas en een witte deksel. De tekst is er in het blauw opgedrukt en hierdoor vind ik de crème er super clean uitzien. Deze crème is er in twee varianten, één voor de normale huid en één voor de droge huid. Ik review de Sans Soucis Moisture Aqua Benefits voor de normale huid.

Dè “Anti-Age serie voor beginners”! Sans Soucis’ MOISTURE Aqua Benefits Anti-Age lijn is speciaal ontwikkeld om effectief de eerste rimpels te bestrijden en de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Een moisturizer en effectieve preventie tegen de eerste rimpels – daarvoor is het vanaf de leeftijd van 20+ niet te vroeg! De eerste tekenen van huidveroudering beginnen zichzelf te tonen, de huid ziet er vermoeid en vaal uit, de functies van de huid worden onmerkbaar trager en de droge huid toont droogtelijntjes. Om te voorkomen dat deze lijntjes en beginnende rimpels dieper worden, introduceert SANS SOUCIS; MOISTURE Aqua Benefits Anti-Age. 

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

De MOISTURE Aqua Benefits Anti-Age 24h verzorging, voor de normale huid, kan als dag- en nachtcrème worden gebruikt. Het innovatieve complex met hyaluronzuur, thermaal water en microalgenextract verbetert de huidcelstofwisseling en gaat vermoeide huidcellen tegen. De huid herwint haar spankracht en vitaliteit. De huid wordt gehydrateerd en het vochtvermogen wordt ondersteund. Droogtelijntjes worden opgevuld. De teint van de huid ziet er frisser en voller uit, dag na dag.

Gebruik: `s Morgens en `s avonds na de reiniging aanbrengen en zacht inmasseren. Tijdens de wintermaanden kan de 24h Care voor de normale huid gecombineerd worden met de 24h Care voor de droge huid.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Ingrediënten: 

 • Thermaal water uit Baden-Baden is rijk aan mineralen en sporenelementen. Dit vitaliseert op natuurlijke wijze de huidstofwisseling.
 • Hyaluronzuur voorziet de huid van vocht en zorgt voor langdurig behoudt van vocht.
 • Super Hyaluronzuur een laag moleculaire variant van hyaluronzuur, die beter kan verankeren op het oppervlak van de hoornlaag. Vochtverlies wordt tegengegaan en het heeft een merkbaar verzachtend effect op de huid.
 • Microalgen-extract is verantwoordelijk voor het Anti-Age effect. Het extract wordt uit de eencellige Microalg Euglena Gracilis gewonnen. Het verbetert de huidcelstofwisseling en heeft een positief effect op de spankracht en vitaliteit van de huid. Het extract gaat vermoeide huidcellen tegen, verstevigd en beschermt tegen uitdroging en negatieve invloeden van buitenaf.

De crème zelf is lichtblauw/groenig en zit in een potje. Persoonlijk vind ik dit altijd toch een beetje jammer. Een tube of een pompje heeft altijd mijn voorkeur in verband met de hygiëne. Gelukkig heb ik zelf altijd wel spateltjes voor de crème zodat ik er niet met mijn vingers in hoef.

Sans Soucis Moisture Aqua Benefits

Ik heb deze crème zowel in de ochtend als in de avond gebruikt op een gereinigde huid. Het is een vrij dikke crème maar hij verdeelt erg fijn en trekt snel in. Mijn huid voelt absoluut gevoed, verzorgd en fris aan. Heerlijk! Echt last van fijne lijntjes heb ik nog niet dus ik durf niet te zeggen of deze crème daar verschil in maakt. Hopelijk blijven de fijne lijntjes nog even weg door het gebruik van deze crème, haha! Wat ik extra fijn vind aan deze crème is dat hij als dag- en nachtcrème te gebruiken is. Zo hoef je niet in de ochtend een ander product te gebruiken dan in de avond. Ideaal als je het mij vraagt.

De Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-Age 24h Care bevat 50ml. en is te koop voor € 32,50 in de webshop van Sans Soucis.

Gebruik jij iedere dag een dag-of nachtcrème? Zo ja, welke? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

10 Reacties

 1. 9 juni 2016 / 11:21

  Flink prijsje maar klinkt als een prima crème! Ik ben sinds vandaag 27 en mag wel met een anti age product beginnen want hier en daar spot ik soms wel fijne lijntjes.. Fijn dat die ook goed in trekt ik ben persoonlijk niet zo van de crèmes die je daarna nog helemaal voelt zitten.

 2. 8 juni 2016 / 20:29

  Klinkt als een fijne créme 🙂
  X

 3. 8 juni 2016 / 20:23

  Dit klinkt echt super super super goed, dit zou mij ook goed bevallen denk ik zo!

 4. 8 juni 2016 / 20:17

  Nog nooit gehoord van dit merk en dus ook nog nooit van dit product van dit merk. Maar het klinkt heel erg fijn! Altijd goed zo’n fijne creme voor de huid.

 5. 8 juni 2016 / 14:45

  Ik gebruik nog geen anti-age crème maar dit lijkt me echt een heerlijk product.

 6. 8 juni 2016 / 12:59

  Lijkt mij een prima product ik gebruik alleen mijn sos creme van de ha-ra liefs

 7. 8 juni 2016 / 11:44

  Ik heb nog nooit een creme van dit merk gebruikt, maar klinkt wel als een goede creme

 8. 8 juni 2016 / 09:39

  Beter voorkomen dan genezen, ik heb ook allemaal anti-age spul. Klinkt lekker dit!

 9. 8 juni 2016 / 09:28

  Klinkt als een fijne crème. Handig dat hij als dag én nachtcrème gebruikt kan worden.

 10. 8 juni 2016 / 06:51

  Klinkt als een prima, fijne crème :-)!